29-07-2021 Saat: 21:43
(Son Düzenleme: 01-08-2021 Saat: 22:23, Düzenleyen: kaRanLık-61.)
Madem konu açıldı biraz en eskileride ekleyelim.
Rio Mortensen 10tl.net forumlar arasındaki ilk şu hary potter sitesi yapan içinde okul gibi yapan.
Namikaze iyi bir grafiker fazla muhabetim yoktu.
W7Selim onla muhabettimiz vardı ama o kadar samimi değildik burası için baya emek verenlerden.
Cagla fazla sohbetim olmadı onada baya yardım dokunmuştu.
dreamer meşhur arpasuyu onundu sanırım telif herhalde en çok ondan yemiştir 10tl.net :D
HonoraryMore hoşuma giden bir projesi vardı arama motoru yapmıştı sanırım şuan hatırlayamadım.
Sivaa iyi bir grafikerdi.
Tunis iyi bir yöneticiydi.
DieseL vardı şuan nickini değiştirdi hack işleriyle uğraşıyordu sanırım.
Catastrophe güzel arayüzler çiziyordu.
Helper vardı yardımsever biriydi.Kullanıcı adına yakışır şekilde.
Burak Acil buradaki sınırlı sayıda kendine bilen mantıklı insanlardan.
Kamil55 sporla ilgileniyordum sanırım.
Novruz iyi bir tasarımcı ve kodlayıcı hatta azerice biliyordu sanırım.
Program Cenneti eskilerden bana baya yardım etmişti ilk sitemi yaparken.Nicki değişmiş olabilir garip özel mesajlaşmamız olmuştu konuşması 80 yıllardan kalma gibiydi, yaşını sormuştum :D
NameLessWarrior , ROKS, Requiem, Mete ,LastWorld, Einsteini ASi ,Kyoya, Hatake ,eleqantss, Yurisa, Furkomm, Neon Blazer, OwlShield, Secilmis42, AngelOfDeath, ertac97, Majezık, SmeaqoL aklıma gelenler özel mesajlaşmada bulduğum konuda görmediklerim yada az gördüklerim.
Edit: Machxx bir admin var onun kural mesajlarını çok düzenledim ama kendisi hiç tanışamadık. Tanışmak isterdim bizden önce baya emek vermişti.
Rio Mortensen 10tl.net forumlar arasındaki ilk şu hary potter sitesi yapan içinde okul gibi yapan.
Namikaze iyi bir grafiker fazla muhabetim yoktu.
W7Selim onla muhabettimiz vardı ama o kadar samimi değildik burası için baya emek verenlerden.
Cagla fazla sohbetim olmadı onada baya yardım dokunmuştu.
dreamer meşhur arpasuyu onundu sanırım telif herhalde en çok ondan yemiştir 10tl.net :D
HonoraryMore hoşuma giden bir projesi vardı arama motoru yapmıştı sanırım şuan hatırlayamadım.
Sivaa iyi bir grafikerdi.
Tunis iyi bir yöneticiydi.
DieseL vardı şuan nickini değiştirdi hack işleriyle uğraşıyordu sanırım.
Catastrophe güzel arayüzler çiziyordu.
Helper vardı yardımsever biriydi.Kullanıcı adına yakışır şekilde.
Burak Acil buradaki sınırlı sayıda kendine bilen mantıklı insanlardan.
Kamil55 sporla ilgileniyordum sanırım.
Novruz iyi bir tasarımcı ve kodlayıcı hatta azerice biliyordu sanırım.
Program Cenneti eskilerden bana baya yardım etmişti ilk sitemi yaparken.Nicki değişmiş olabilir garip özel mesajlaşmamız olmuştu konuşması 80 yıllardan kalma gibiydi, yaşını sormuştum :D
NameLessWarrior , ROKS, Requiem, Mete ,LastWorld, Einsteini ASi ,Kyoya, Hatake ,eleqantss, Yurisa, Furkomm, Neon Blazer, OwlShield, Secilmis42, AngelOfDeath, ertac97, Majezık, SmeaqoL aklıma gelenler özel mesajlaşmada bulduğum konuda görmediklerim yada az gördüklerim.
Edit: Machxx bir admin var onun kural mesajlarını çok düzenledim ama kendisi hiç tanışamadık. Tanışmak isterdim bizden önce baya emek vermişti.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]
İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...