(25-04-2019 Saat: 22:39)Zirveden Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(20-04-2019 Saat: 21:59)Thekinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: saat 00.00 a kadar istekler alınıcak
yapmanız gereken
istiyorum yazıp
logo boyutu
font
renk
isteğe bağlı png(link yada mesaja ekleyin)
efekt( isteğe bağlı)
Bir Konu Açıyorsanız Adam Gibi Arkasında Durun Yok Şöyle Olmuş Yok Böyle Olmuş Saçma Sapan Muhabbetler Yapacaksanız Neden Konu Açıyorsunuz Anlamadım. Yani Sana İhtiyacımız Olduğu İçin İstek Yapmadık Emin Olabilirsin Hem İstek Konusu Açıyorsun Sonra da Boş Muhabbet Yapıyorsun Yapamayacağın İşlere İmza Atarken İki Kere Düşün ;)
bana eski forumların logolarının aynısı yapmamı isteyen sensin bende çalıntı logo yapamacağımı sana düzgünce belirttim.
(26-04-2019 Saat: 00:46)NextWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam beni yanlış anlamayın ama logo yapabilirim diyince uğraşacaksınız sandım , verdiğiniz logoyu resim araştırma vs. bütün zamanları hesaplarsak en fazla 1 dk da yapardım zaten ... İsmi bile yanlış yazmışsınız , Ciddi ciddi bu logo mu şimdi ? Anlayış gösterin , bir şeyler yapmak yerine zamanım yok falan yazın :)
6 ücretli tasarımım vardı kusura bakma çok uğraş veremedim eğer istersen bu akşam dc falan varsa ordan detaylı bi şekilde anlatırsın yaparım.