Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proje Ödevi İngilizce Site Kurmak Yardım
Bence wordpres kulllan bir 110 tane ingilizce konu açarsın ücretsiz verilen temalardan bir tane yükle ingilizce destekli olan yabancılarda illaki vardır.10 konuda kategorileri ingilizce yazarsın 10 konuyu dağıtırsın bitti :D.Teman biraz afilli olur fazla konu olmadan görünen indexte seçersin işin daha kolay olur.
Zaten ingilzice dili var wordpress lazım olmayacak zaten.Öğretminin admin paneli bakmayacaktır.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Bu Konudaki Yorumlar
Proje Ödevi İngilizce Site Kurmak Yardım - Yazar: ErdemGün - 12-04-2018 Saat: 17:16
RE: Proje Ödevi İngilizce Site Kurmak Yardım - Yazar: xoxox - 12-04-2018 Saat: 17:35
RE: Proje Ödevi İngilizce Site Kurmak Yardım - Yazar: cKaan - 12-04-2018 Saat: 17:54
RE: Proje Ödevi İngilizce Site Kurmak Yardım - Yazar: kaRanLık-61 - 12-04-2018 Saat: 18:18
RE: Proje Ödevi İngilizce Site Kurmak Ya - Yazar: #Lykia - 12-04-2018 Saat: 20:52

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping