11-08-2015 Saat: 00:45
(11-08-2015 Saat: 00:40)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(11-08-2015 Saat: 00:37)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ad Soyad: Atakan Kocabaşşu matematik sorusunu doğru cevaplamana sevindim, millette matematik yok valla :)
Meslek/Okul: Boğaziçi üniv. Grafik Tasarım(Bu sene geçtim)
ARGE hakkında bildikleriniz: Genellikle kişi, kurum yada kuruluşlarda bulunan bir meslek aslında, fikir üretip, kişi, kurum yada kuruluşu geliştirme amacı olan bir meslek.
Destek forumu ve 10tr.net için varsa bi fikriniz/projeniz: Forum silme sistemi getirilebilir, forumu oluştururken bir şifre oluşturulur ve o şifre girildiğinde forum silinir. Böylece kullanılmayacak forumlar azalır ve fazla yer kaplamaz.
MyBB Plugin ve Modül Oluşturmak için Bilginiz: %50 Orta
HTML Bilginiz: %80 Iyi
CSS bilginiz: %75 Iyi
PHP Bilginiz: %25 Kötü (PHP hakkında pek bilgim yok aslında, başlamayı düşündüm fakat o sıralar grafik tasarım ile ilgileniyordum)
MyBB Bilginiz: %70 Iyi
Photoshop bilginiz: %100 (Profesyonel denilebilecek kadar yüksek)
Neden bu yetkiyi istediniz: Aslında grafikerliğe başvurmayı düşünüyordum, ama çok fazla grafiker arkadaşımız var ve boş yer kaplamak istemem, AR-GE benim için uygun rütbe olabilir, açık fikirliyim her zaman fikir üretebilirim, nede olsa grafik tasarımdan gelen özgünlük yaratıcılık var.
Ne zamandır 10tr.net i kullanıyorsunuz: 3 aydır, fakat 2012'den beri 10tr(10tl)'yi biliyorum, kayıt olmamıştım uzaktan girip çıkıyordum sadece.
1+6/2+3.4 = ? (ciddi olarak cevaplayın) : 16 (6/2=3, 3.4=12, 12+3+1=16)
--
Ek olarak: Bu rütbeyi yetki için istemiyorum. Foruma yardımcı olmak istiyorum, beni tanıyan eskilerden az kişi var, bir foruma asla yetki için girmem. Yetkili olursam mutlu olurum, olamazsam sağlık olsun.
Katılıyorum :D