Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Size bir tavsiye -> Mutlaka oku..
(12-07-2014 Saat: 19:14)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-07-2014 Saat: 19:14)Harden™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-07-2014 Saat: 19:11)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-07-2014 Saat: 19:07)Harden™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-07-2014 Saat: 19:05)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı: o kadar gelip bağırıp çağırdıktan sonra.Son pişmanlık fayda etmez Bora.Bir forum dediğin kişi o foruma her şeyini verdi.O forumda büyük emekleri var büyük projeleri vardı.Sağ olsunlar bazı kişiler onu yalnız yolda bıraktı ve o projeside suya düştü.(Eğer ters bir şey yazmışsam özür dilerim.Söz konusu abimse gözüm bir şeyi görmüyor)

Sen bizim özel konuştuklarımızı bilmeden mi sölüyorsun bunları Forumda Herkezi Ayrı Severdi Bu kişi tamam foruma herşeyi vermiş olabilir fakat 2 yıllık dostuk basit bir forumdan değersiz olduğunu düşünmüyorum.
Bir dost kimseyide yarı yolda bırakmaz Bora.Olayın hepsini değilde çoğunu biliyorum.Gelip bağırır çağırırken dost'u bilmiyordunuz da şimdi mi dost kelimesini biliyorsunuz Bora.Kaan abiyi hayal kırıklığına uğrattınız.Şimdide gelip haklı gibi yine konuşuyorsunuz ayıp be ayıp.Hiç bir dost dostunu şikayet etmez.
Tamam sen Haklısın Ne Diyim Ayrıca Bora Felan ? İyi hoşken Bora Hocam bora Abi Kötüyken bora sana noluyor
Ben samimi kişilere ismini söylerim.Büyüklerime ve saygı için hocam ve abi diyerim.Dün de bora diyordum.Gücenmedinizde şimdi mi güceniyorsun Bora.

Sana Tek Sölicek Kelimem Var İKİ YÜZLÜSÜN !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Mustafa şu mübarek günde bir insanın kalbini kırmak istemem..
Ama hakkediyorsunuz,

Ulan kardeş mardeş ne alaka biz burada psikolojik sorunlar yaşıoruz ailevi durumlarım var, senin projeni ne yapayım ?
Kusura bakma ama kardeş mardeş hayal ürünü kurmuşsunuz hayatınız yalan sizin..

Bir kardeş arkadaş demekle kardeş arkadaşmı olunuyor dostmu olunuyor ?
Özel durumlarım var halada var yazıklar olsun ya nasıl nankör adamsın yazık yazık!
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2014 Saat: 19:22)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa şu mübarek günde bir insanın kalbini kırmak istemem..
Ama hakkediyorsunuz,

Ulan kardeş mardeş ne alaka biz burada psikolojik sorunlar yaşıoruz ailevi durumlarım var, senin projeni ne yapayım ?

Özel durumlarım var halada var yazıklar olsun ya nasıl nankör adamsın yazık yazık!

Cem uzatmaya başladın.Gelip dost sandıkların yani bize bu olayı anlatabilirdin.Bizde hoşnutla yaklaşırdık.Olurdu biterdi.Neden gelip hemen gidiyorum da böyle oluyorda şöyle oluyorda dedin.Ailevi bir meselen varsa gelip dost kardeş bildiklerine anlatsaydın.Anlatsaydın eğer bu olaylarda buraya gelmezdi.Senide aşan laflar etme Cem.Burda adam gibi konuşuyoruz olayı başka yere çekme oruçlu oruçlu kalbini kırmak istemem.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2014 Saat: 19:24)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-07-2014 Saat: 19:22)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa şu mübarek günde bir insanın kalbini kırmak istemem..
Ama hakkediyorsunuz,

Cem uzatmaya başladın.Gelip dost sandıkların yani bize bu olayı anlatabilirdin.Bizde hoşnutla yaklaşırdık.Olurdu biterdi.Neden gelip hemen gidiyorum da böyle oluyorda şöyle oluyorda dedin.Ailevi bir meselen varsa gelip dost kardeş bildiklerine anlatsaydın.Anlatsaydın eğer bu olaylarda buraya gelmezdi.Senide aşan laflar etme Cem.Burda adam gibi konuşuyoruz olayı başka yere çekme oruçlu oruçlu kalbini kırmak istemem.

Buyur kır ?
Bekliyorum hadi 1dk'n var buyur kır ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2014 Saat: 19:26)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Ama hakkediyorsunuz,

Buyur kır ?

Ben senin gibi yapmıyacam.Ben seni ALLAH'a emanet ediyorum Cem.Vuran kıran sizsiniz ben değil.Ben düzeltenim.Her zamanda öyle olacam.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Asipatron bizi bitirdi, ne projeymiş arkadaş ya bir proje için ailevi meseleleri çözmeyelimmi ? benim ailem boşanıyor sizin projenizimi düşünecem napayım projenizi, ailem o projeyemi bağlı ? kuru bir proje işte bırakın şöyle işleride ailenize odaklanın, benim neler çektiğim bilinmez, tam ailem barışmışken birdaha ayrılıyorlar, 2 yaşından beri ayrı ailem ama bunu en büyük dostlarım bile bilmez, ben onlarıda üzmek istemem. Ailem tam barıştı 3 aydır birşey yoktu, bu meseleler yüzünden ailemi kaybedemem ben. Umarım anlamışsınızdır, böyle bir durum sizi üzmeyebilir ama benim duygularımla oynanmasını istemiyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2014 Saat: 19:27)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-07-2014 Saat: 19:26)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Ama hakkediyorsunuz,

Buyur kır ?

Ben senin gibi yapmıyacam.Ben seni ALLAH'a emanet ediyorum Cem.Vuran kıran sizsiniz ben değil.Ben düzeltenim.Her zamanda öyle olacam.

Devam et, sen böyle yapmaya efferin sana 5 aldın ..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2014 Saat: 19:29)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Asipatron bizi bitirdi, ne projeymiş arkadaş ya bir proje için ailevi meseleleri çözmeyelimmi ? benim ailem boşanıyor sizin projenizimi düşünecem napayım projenizi, ailem o projeyemi bağlı ? kuru bir proje işte bırakın şöyle işleride ailenize odaklanın, benim neler çektiğim bilinmez, tam ailem barışmışken birdaha ayrılıyorlar, 2 yaşından beri ayrı ailem ama bunu en büyük dostlarım bile bilmez, ben onlarıda üzmek istemem. Ailem tam barıştı 3 aydır birşey yoktu, bu meseleler yüzünden ailemi kaybedemem ben. Umarım anlamışsınızdır, böyle bir durum sizi üzmeyebilir ama benim duygularımla oynanmasını istemiyorum.

İşte benimde söylemek istediğim bu biz'e gelip ailevi sorunlarım var.Diyebilirdiniz.Neden hemen gelip erkeklenip ben gidiyorum konu açmıyorum deyip gittiniz.Onun yerine ailevi sorunlarım var Arkadaşlar kusura bakmayın konu açamıyacağım diyip gidebilirdin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şimdi o zaman sen söyle, ailen ayrılacak 2. kez hemde senin kafan allak bulak, sen bunları yapmazmıydın?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2014 Saat: 19:32)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi o zaman sen söyle, ailen ayrılacak 2. kez hemde senin kafan allak bulak, sen bunları yapmazmıydın?

Zoru yapmak yerine kolayını yapardım.Sen zoru yaptın Berkay.Hemen gelip ön yargı ile gidiyorum konu açmıyacam diyeceğinize.Ailevi sorunlarım var gelmiyeceğim deseydiniz.Daha kolay olurdu işler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2014 Saat: 19:30)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-07-2014 Saat: 19:29)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Asipatron bizi bitirdi, ne projeymiş arkadaş ya bir proje için ailevi meseleleri çözmeyelimmi ? benim ailem boşanıyor sizin projenizimi düşünecem napayım projenizi, ailem o projeyemi bağlı ? kuru bir proje işte bırakın şöyle işleride ailenize odaklanın, benim neler çektiğim bilinmez, tam ailem barışmışken birdaha ayrılıyorlar, 2 yaşından beri ayrı ailem ama bunu en büyük dostlarım bile bilmez, ben onlarıda üzmek istemem. Ailem tam barıştı 3 aydır birşey yoktu, bu meseleler yüzünden ailemi kaybedemem ben. Umarım anlamışsınızdır, böyle bir durum sizi üzmeyebilir ama benim duygularımla oynanmasını istemiyorum.

İşte benimde söylemek istediğim bu biz'e gelip ailevi sorunlarım var.Diyebilirdiniz.Neden hemen gelip erkeklenip ben gidiyorum konu açmıyorum deyip gittiniz.Onun yerine ailevi sorunlarım var Arkadaşlar kusura bakmayın konu açamıyacağım diyip gidebilirdin.

Bak konudan bahsediyorsun :QWRQWR

Ulan sinirden güldürdün ya efferin sana efferin..

Anlatmak zorundamıyız değiliz ozaman susacaksın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben size demedimmi? istifa ediyorum dedim sebep sorunca ailevi meseleler dedim. sen hatırlamıyorsan kendine bir geri dönüş yap.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu Forumu Düzene Sokmak İçin Düzgün Yöneticilerimize İhtiyacımız Var Batıran Degil Hepimize Sans Tanınmalı Bu Foruma Okadar Emek Verdi Yönetici Arkadaşlar Lütfen Daha Diikkatli Davranın
Eskilerden Eser Yok Oldu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2014 Saat: 19:35)TrLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu Forumu Düzene Sokmak İçin Düzgün Yöneticilerimize İhtiyacımız Var Batıran Degil Hepimize Sans Tanınmalı Bu Foruma Okadar Emek Verdi Yönetici Arkadaşlar Lütfen Daha Diikkatli Davranın

Sen ilk önce olayı öğrende gel gülüm tamammı ?
Girme araya sende kaynarsın..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2014 Saat: 19:35)TrLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu Forumu Düzene Sokmak İçin Düzgün Yöneticilerimize İhtiyacımız Var Batıran Degil Hepimize Sans Tanınmalı Bu Foruma Okadar Emek Verdi Yönetici Arkadaşlar Lütfen Daha Diikkatli Davranın

Görkem kalbini kırmak istemiyorum, kendi işine.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2014 Saat: 19:35)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben size demedimmi? istifa ediyorum dedim sebep sorunca ailevi meseleler dedim. sen hatırlamıyorsan kendine bir geri dönüş yap.

Şimdide gelip kendi kendine hayal kurarak.Bu lafları ediyorsun.ALLAH Görüyor kardeşim ne söylediğini.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2014 Saat: 19:35)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bak Kardeşim Burda Size Destek Çıkıyorum Yazdıklarımı Düzgün Oku Banada Gülüm Felan Konusma
Eskilerden Eser Yok Oldu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2014 Saat: 19:37)TrLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-07-2014 Saat: 19:35)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bak Kardeşim Burda Size Destek Çıkıyorum Yazdıklarımı Düzgün Oku Banada Gülüm Felan Konusma

Kardeşim araya girme diyorum bırak arada kaynarsın şimdi ban falan atar asi denilen şahıs..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu işin sonu hayırlı değil.Üst yöneticiler ilgilenene kadar kilit.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle Haddime Değil, Üzgünüm.
Hepinizde Çizgiyi Bir Düzeyde Aştığınızın Farkında mısınız? N'oluyor Onu Anlamadım. Cem, Yaşında Başına Bakmadan Çevrene Ne Hakla Emir Verirsin? Neyine Senin Bu Şekilde Konuşman? Kaynarsın, Kimse Cevaplamıcak Falan.
Burada Bir Düzeyde Konuşacaksanız Konuşun, Tartışacaksanız Tartışın. En Önemlisi SAYGI Diyoruz.. Sonra Diyorlar xx Okuma 0 Yorum, Desteğin Adı var destek yok. Siz Böyle Yaptığınız Sürece Bu Sistem Nasıl İşler? Aday'ıda İçinde, Şefi'de İçinde.

Dediğim Gibi Kusura bakmayın haddime değil böyle konuşmak.

Edit. Kilitlendiğini farketmemişim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping