Orjinal tooltip gizleme
|
21-10-2018 Saat: 11:49
Headerinclude'da jQuery ile çalışması lazım gaiba. Kodları tam bilmiyorum.
21-10-2018 Saat: 11:56
21-10-2018 Saat: 13:29
Default Tooltip'i gizleyemezsiniz, ancak kaldırmak için element.removeAttribute ('title') öğesini kullanabilirsiniz.
Teşekkür verenler: Aisha*
21-10-2018 Saat: 15:03
Her tarayıcıda mı alıyorsun yoksa spesifik mi?
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz... (21-10-2018 Saat: 13:29)Caesar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Default Tooltip'i gizleyemezsiniz, ancak kaldırmak için element.removeAttribute ('title') öğesini kullanabilirsiniz. PHP Kod: window.onload = function() { (21-10-2018 Saat: 15:03)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her tarayıcıda mı alıyorsun yoksa spesifik mi? Chrome ve Opera denedim, zaten gözükmesi normal fakat ben kaldırmak istiyorum.
"title" yerine farklı bir attr ismi kullanmalısın default tooltip'i görmemek için. İstersen kodları at buraya, ben halledeyim. RemoveAttr fonksiyonu direkt olarak title attr'sini siliyor, bu yüzden ekleyeceğin tooltip de görünmeyecektir.
Edit: Şöyle bir şey yaptım daha açıklayıcı bir şekilde anlaman için. https://jsfiddle.net/5wq0pxbh/ atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me." Teşekkür verenler: Novruz
22-10-2018 Saat: 00:38
(Son Düzenleme: 22-10-2018 Saat: 00:54, Düzenleyen: kaRanLık-61.)
(21-10-2018 Saat: 18:33)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Yazdığın CSS kodlarını title yazdığın halde defult seçiyorsa ve senin yazdığın kodları görüniyorsa öncelikle bir sıkıntı var important dene büyük ihtimalle düzelecektir.ama bütün defult title nitelikler ne ise hepsine uygulamalısın.(21-10-2018 Saat: 13:29)Caesar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Default Tooltip'i gizleyemezsiniz, ancak kaldırmak için element.removeAttribute ('title') öğesini kullanabilirsiniz. Ek olarak olmazsa stackoverflow bulduğum şu mantığı kendine göre uygula Kod: <span title = "This is information">This is a test</span>
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz... Teşekkür verenler: Novruz
22-10-2018 Saat: 09:43
(22-10-2018 Saat: 00:24)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: "title" yerine farklı bir attr ismi kullanmalısın default tooltip'i görmemek için. İstersen kodları at buraya, ben halledeyim. RemoveAttr fonksiyonu direkt olarak title attr'sini siliyor, bu yüzden ekleyeceğin tooltip de görünmeyecektir. Data-title olarak kullanmayı düşünmüştüm zaten fakat eklediğim tooltip'i koruyarak orjinalini kaldırmak istiyorum, aradığım cevap buydu, yardım olan herkese teşekkürler. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi