Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bune rahatlık?
Allah ya Allah, Allah, ben çıldırayayım mı artık? 50 sayfa yorum okutayım bütün foruma?

Lütfen böyle bir konu aç forumda lütfen olsun boş olsun zamanın lütfen aç, ihtiyacımız var.. Biz bunu nasıl düşünemedik acaba? Allah'ın işine bak.

Üyeler yönetimi mi görüyor?

"Sıkıntıda burda zaten, sormuyorsunuz,insanlar gevşiyo ve zamanla takmamaya başlıyor."

Görüyorsa durduralım bunu yanlış, görmüyorsa bu neyin yorumu?

@kaanst : Hiç bir şey yapmamış bu yüzden kodlama ekibine geçirdik.
@EmSaLSiZ : Boş boş oturuyor bu yüzden Ar-ge 1 den 2 ye geçirme kararı alıp geçirdik.

Bize boş oturan adam lazım, hemen bulun birini de genel şef yapalım...

İnsanların bir hayatı var "hayat" şu klavye ve fare'nin dışında olan hani işe giden,okula giden, sınava çalışan,geleceğini kazanmaya çalışan insanlar... Bazıları da meslek lisesinde 10 1 ile sınıfa geçen, üniversite gibi bir kaygısı olmayan, konuşmayı dahi bilmeyen hiç görmediği yerler hakkında yorum yapan insanlar, fark bu, ben buranın adminimiyim ekiplerimden mutlumuyum değil miyim? demek ki mutluyum zamanı olan çalışıyor zamanı olmayan gelecek kaygısında bir yerlerde çabalamaya çalışıyor meşguliyeti yönetmeye siteye destek olmaya çalışıyorlar, yani 10 dakika sadece konuya baktım ne oluyor diye...

@Samet_pro Çocuk da davranışlardan artık bıkmış durumdayım lütfen içimi döktürtmeyin bana dökersem 10 gün yazdıklarımı okursunuz iyi olmaz...

Kilit + çöp
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yetkilileri eleştirmeden önce "Bu ne rahatlık?" sorusunu kendine sor. Yönetim kategorisini, ar-ge kategorisini görmeden nasıl yetkililer hakkında eleştiri yapabiliyorsun?
Mesajı yazarken konu kilitlenmiş, kusura bakmayın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping