Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bune rahatlık?
@kaanst Kodlama ekibinde ama şimdiye kadar birşey yaptığını görmedim,bune rahatlık üstdüzey yetkililerin birşey yapması lazım,düzen lazım.@hypnos argeye geçti yine ne mesaj atıyor ne konu açıyor, yatmaya gelmiş,aynı şekilde @EmSaLSiZ 0 aktiflik,bütün yetkililer böyle düzelmeleri lazım yoksa bu forum yükselmez.@dream41 tatile çıkmış heralde uğramaz oldu aktiflik 0.
1
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yalan söylediğini söyleyemem.Son zamanlarda biraz kendi içime soyutlandım.Zihnim tam olarak fikir üretmeye açık değil.Döndüğüm zaman ya forumu tamamen bırakacağım yada devrim yapacağım.

Teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Biraz öyle.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu rahatlığın giderilmesi lazım,hem yükselcez diye bakıyoz fakat çalışmıyoz.Rüyamızda yükseliriz merak etmeyin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kaan birşey yapmadı mı? Kaanla beraber freelance - pazar eklentisi ile ilgilendik. Forumun yararına eklentiler yaptık/yapacağız. Kaana dediklerine katılmıyorum.
Herkesin kendi özel bir hayatı var. İş, okul buralardan öncelikli. Şuanda sınav haftası ve benzeri şeyler olduğu için bazı kişiler aktif olamıyor. Bunu yönetimde in-aktiflik formuna bildirdikleri sürece sıkıntı olmuyor. Çoğu kişi bildiriyor zaten. Diğer kişilerin aktifliklerini filan pek incelemediğim için birşey diyemiyeceğim. Ekip liderleri incelesinler.
@Asipatron, ve kodlama ekibinin lideri olmadığı için onuda admin ve denetleme ekipleri inceliyor. @ismaililhan @Escobar
Herkesin özel hayatı var dediğim gibi, arada sırada yaşanır böyle aktifsizlikler. Onların yerlerinide dolduruyoruz zaten. Aktif olmayan kişilerinde yetkisi alınıyor. (çok aktif olmayan ve in-aktiflik bildirgesine bildirmeyen kişilerin.)
Son olarak, başlığa ünlem işareti koymayın. bağırma anlamı kattığı için yasak. Düzenliyorum.
Başka bir şikayetiniz varsa buyrun?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
admin ya da ekip lideri hesap sormuyorken bu sana düşmez diye düşünüyorum Emre. Aramızdaki samimiyete dayanarak çoooo..k yanlış üslup kullandığını söylemek isterim.
Herkesin bir mazereti var, olabilir.
Hayat sadece buradan ibaret değil. Ben takip ediyorum kendi ekibimdekileri, Arge çalışmalarını sadece yönetim görebiliyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
kaan baya iş yapıyor ama sizin tahmin ettiğiniz gibi dönmüyor bu işler 10 dk da 1 saatte yapılmıyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2018 Saat: 22:48)AperioN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kaan birşey yapmadı mı? Kaanla beraber freelance - pazar eklentisi ile ilgilendik. Forumun yararına eklentiler yaptık/yapacağız. Kaana dediklerine katılmıyorum.
Herkesin kendi özel bir hayatı var. İş, okul buralardan öncelikli. Şuanda sınav haftası ve benzeri şeyler olduğu için bazı kişiler aktif olamıyor. Bunu yönetimde in-aktiflik formuna bildirdikleri sürece sıkıntı olmuyor. Çoğu kişi bildiriyor zaten. Diğer kişilerin aktifliklerini filan pek incelemediğim için birşey diyemiyeceğim. Ekip liderleri incelesinler.
@Asipatron, ve kodlama ekibinin lideri olmadığı için onuda admin ve denetleme ekipleri inceliyor. @ismaililhan @Escobar
Herkesin özel hayatı var dediğim gibi, arada sırada yaşanır böyle aktifsizlikler. Onların yerlerinide dolduruyoruz zaten. Aktif olmayan kişilerinde yetkisi alınıyor. (çok aktif olmayan ve in-aktiflik bildirgesine bildirmeyen kişilerin.)
Son olarak, başlığa ünlem işareti koymayın. bağırma anlamı kattığı için yasak. Düzenliyorum.
Başka bir şikayetiniz varsa buyrun?

Galiba her hafta yada hergün sınav var,herkesin özel hayatının farklı olduğunu herkes biliyor bende biliyorum fakat bu kadar in-aktiflik olmaz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Diğerleri hakkında dediklerine birşey diyemem ama kaan hakkında düşüncen yanlış , freelance ve pazar projesini ardayla beraber hayata geçiriyorlar ..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bunu daha uygun bir dille dile getirebilirdin gibime geliyor böyle sanki sövmeye hazır duruyormuş gibi olmuş, içindeki siniri dökmüşsün :) Üstüne alınan alınmıştır zaten fakat daha üsluplu bir dil kullanmanı isterdim.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2018 Saat: 22:55)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunu daha uygun bir dille dile getirebilirdin gibime geliyor böyle sanki sövmeye hazır duruyormuş gibi olmuş, içindeki siniri dökmüşsün :) Üstüne alınan alınmıştır zaten fakat daha üsluplu bir dil kullanmanı isterdim.

Böyle bir konu için ayırdığım zaman bile boş.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu bir şikayet konusu
Ve şikayet konusuna yorum yasak^^^
Lütfen yorum yazmayın
@ismaililhan
Gencer sefer boş yere uyarı yedim
Bu sefer yersem
Forumu bırakacam
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2018 Saat: 22:49)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: admin ya da ekip lideri hesap sormuyorken bu sana düşmez diye düşünüyorum Emre. Aramızdaki samimiyete dayanarak çoooo..k yanlış üslup kullandığını söylemek isterim.
Herkesin bir mazereti var, olabilir.
Hayat sadece buradan ibaret değil. Ben takip ediyorum kendi ekibimdekileri, Arge çalışmalarını sadece yönetim görebiliyor.

Sıkıntıda burda zaten, sormuyorsunuz,insanlar gevşiyo ve zamanla takmamaya başlıyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Son konularımı şöylene bi göz gezdirsen diyorum. Ayrıca kodlama ekibinin hali hazırda lideri yok. Arda'nın da dediği gibi herkesin bir özel hayatı var. O yüzden "Bu ne rahatlık?" sözüne "Sana ne?" ile karşılık veriyorum. Ayrıca D10 için düşündüğüm yarıda bıraktığım ya da başlayamadım projelerin hepsini kodlamaya çalışıyorum ama burada bir şey paylaşmadığım ve haber vermediğim için öyle görünüyor olabilir. Kodlama işi sandığınız kadar kolaysa buyrun gelin siz kodlayın. Daha diyecek bir söz bulamıyorum gerçekten hayretler içerisindeyim. Bence birazcık ta kendi inaktifliğinizi bir sorgulayın derim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yönetici Ekibinin Temizliğe İhtiyacı Var Mı Var.
eskilere hasret kaldık.
PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2018 Saat: 23:12)kaanst Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Son konularımı şöylene bi göz gezdirsen diyorum. Ayrıca kodlama ekibinin hali hazırda lideri yok. Arda'nın da dediği gibi herkesin bir özel hayatı var. O yüzden "Bu ne rahatlık?" sözüne "Sana ne?" ile karşılık veriyorum. Ayrıca D10 için düşündüğüm yarıda bıraktığım ya da başlayamadım projelerin hepsini kodlamaya çalışıyorum ama burada bir şey paylaşmadığım ve haber vermediğim için öyle görünüyor olabilir. Kodlama işi sandığınız kadar kolaysa buyrun gelin siz kodlayın. Daha diyecek bir söz bulamıyorum gerçekten hayretler içerisindeyim. Bence birazcık ta kendi inaktifliğinizi bir sorgulayın derim.

Sen burda yetkiliysen işini yapacaksın."Sanane ne"diyorsun fakat bizide ilgilendiriyor,burda sadece sen yoksun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Özel hayatımdan önemli olarak görüyorsan buyur sen yap ben istifa edeyim. Üslubunuza dikkat etmenizi öneririm. Sonuçta burası sadece bir forum. Herkesin ya işi gücü var. Her ayın başı adet sancısı mı sarıyor sizleri ney?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu açma amacın haklı fakat konuda kullandığın kelimeler üslupsuzca olmuş.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2018 Saat: 23:18)kaanst Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Özel hayatımdan önemli olarak görüyorsan buyur sen yap ben istifa edeyim. Üslubunuza dikkat etmenizi öneririm. Sonuçta burası sadece bir forum. Herkesin ya işi gücü var.

Sende ne yazdığına dikkat etmelisin,davranışların hiç hoşuma gitmiyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2018 Saat: 23:19)Emre Altındağ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-03-2018 Saat: 23:18)kaanst Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Özel hayatımdan önemli olarak görüyorsan buyur sen yap ben istifa edeyim. Üslubunuza dikkat etmenizi öneririm. Sonuçta burası sadece bir forum. Herkesin ya işi gücü var.

Sende ne yazdığına dikkat etmelisin,davranışların hiç hoşuma gitmiyor.

Eğer bu sözler şahsımaysa yetki metki dinlemem kendimi savunurum. Bu heryerde böyledir zaten. Senin bu hadsizce ve ölçüsüzce konuşmaların benim de hiç hoşuma gitmiyor bilesin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping