22-03-2018 Saat: 23:26
(22-03-2018 Saat: 23:21)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(22-03-2018 Saat: 21:47)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Önceden bıraktım ama yetkili değildim yani üyeydim. Bıraktım dediğim de mybb ile ilgilenmediğim için siteye de girmedim hiç :) Daha önce rütbe almış olsam sitede haklısınız. Şimdi tema yapmak var yapmak var. Günde 10 tane tema yaparım bende çoğu kişi gibi. Önce header değiştiririm. Sonra postbit. Sonra footer bir bakmışsın 3 tema paylaşmışım. Ama tema 1 tema :) Yani çoğu kişi böyle yapıyor yapmayanlar üstüne alınmasın. Böyle yapmaktansa 1-2 tane yapıyorum yetiyor diye düşünüyorum. Tekrar yapacağım kısa zamanda.
Genel kesimin, sözde tema yapış şeklini kısaca özetlemiş Onur. Ben başından beri yönetimde daima aklı başında, hakimiyet kurabilecek kişilerin olmasından yanayım.. Çat kapı gelip rütbe istiyor yahu değil, bu siteye neler katabilir diye düşünmek lazım. bakış açınızı biraz değiştirin. Başarılar.
Güzel yorumunuz için teşekkürler :) Şuan da bir temaya başladım bakalım biraz acemilik çekiyorum ama hatırlıyorum nerede ne yapılacağını 3 senede geçmiş olsa : ))