Arkadaşlar Ben Konu Açtığımda Vs Profil Bilgileri Sağa Kaymış Gözüküyor Rank Ve İsim Solda Bilgiler Sağda Çok Kötü Duruyor Hepsi Yukardan Aşağıya Sıra Şeklnide Olmasını İsityorum Yardım Edermisiniz
Resim:
Resim:
[Yardim Talebi] Profil Bilgeleri Sağa Gidiyor
|
Arkadaşlar Ben Konu Açtığımda Vs Profil Bilgileri Sağa Kaymış Gözüküyor Rank Ve İsim Solda Bilgiler Sağda Çok Kötü Duruyor Hepsi Yukardan Aşağıya Sıra Şeklnide Olmasını İsityorum Yardım Edermisiniz
Resim:
25-04-2012 Saat: 00:36
(Son Düzenleme: 25-04-2012 Saat: 00:37, Düzenleyen: kaRanLık-61.)
(25-04-2012 Saat: 00:19)ZeaScoot Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Ben Konu Açtığımda Vs Profil Bilgileri Sağa Kaymış Gözüküyor Rank Ve İsim Solda Bilgiler Sağda Çok Kötü Duruyor Hepsi Yukardan Aşağıya Sıra Şeklnide Olmasını İsityorum Yardım Edermisiniz Posbiti Nasıl Dikey Yaparım?(Postbit Sola Almak)(Postbit Klasik Yapma) Bakınız.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|