arkadaşlar resimdeki gibi mesela yıllar yerine kategori ismi olduğunu düşünün onu nasıl çerçeve içine alabilirim resimdeki gibi wordpress te ücretsiz site kurarak wordpress i öğrenmeye çalışıyorum
O kısımları bileşenler olarak adlandırıyoruz bunlar temaya göre değişiklik gösterebilir her temanın kendine özel widget'ı bulunabilir/bulunmayabilir.
Eğer bir yapıyı tablo içine almak istiyorsan html kullanarak alabilirsin. Basit bir örnek hazırladım
Kod:
<div class="riportal.ga 'yı ziyaret etmeyi unutma! Bozuşuruz ha ;)" style="border-radius: 62px 0px 62px 0px;
-moz-border-radius: 62px 0px 62px 0px;
-webkit-border-radius: 62px 0px 62px 0px;
border: 4px dotted #000000;">
<div style="text-align: center;">Deneme amaçlı yaptığım radius değerli bir yapı</div>
</div>
Görünüm :
Bu örnekleri radius ayarlarını ve tablo kenarını değiştirerek çoğaltabilirsin kod içindeki "dotted" kısmını
solid,dashed(biraz daha açığıdır),double,groove,ridge,inset,outset değiştirerek kendine uyarlayabilirsin. Radius değerleri 62px ve biraz ilersindeki 62px değerlerini 0 yaparsan hepsi eşit olur.
Eğer kodlama ile uğraşmak istemiyorsan yönetim paneli > Eklentiler > Yeni Ekle > Widget (veya bileşen) olarak aratırsan ekstra hazır önceden yapılmış widgetlar bulabilirsin.
@Ripbyrustavi02 cok tesekkur ederim mantigi anladim ama bu kodu tam olarak nereye yazicam aynen bilesen olarak ekledim birde mybb deki gibi sablonlar halinde bi yer varmi var ise nerde ? O bolumu bulabilse basit te adi ne bu arada boyle bi sablon var ise ?
wordpress kendi tema sistemi var admin panelinden tema düzenlenebiliyor.baktığınız yer sidebar olur yüksek ihtimal orada arşiv kodu phpli onun li şeklinde çekiliyordur onlara css vermelisiniz.Arkadaşlar söylemiş onu kullanırsanız sorun çözülür.
Tüm Destek Forumun Kuralları Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]
İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...