https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Foruma Giriş Problemi
Merhaba,

Arkadaşlar burayı dün tesadüfen buldum ve çok hoşuma gitti hemen bir forum kurdum. Yalnız bir problemim var. Dün her şey güzel giderken bir ara site gitti ve giremedim. Sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum. Ama başka sitelere sorunsuz girebiliyorum.Bi saat uğraştım çerezleri falan sildim belki ondandır diye sonunda site geldi. Bir de işin garip tarafı burdaki forum sitelerinin hiç birine giriş yapamıyorum. Sadece bi bu siteye girebiliyorum. Ve şu anda da siteme ve diğer tüm 10tl sitelerine giremiyorum böyle durup dururken gidiyor. Dün evde giremedim bugün şimdi iş yerindeyim sabah giriyordum yine giremiyorum. Acaba sorun genel olarak mı var yoksa sorun bende mi?

Birde üyelerimden biri foruma giriş yapıyorum normal giriyor ama bir konuya tıklayınca site beni atıyor diyor..

Sitem: hayatimiz.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
modeme res attınızmı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Modeme reset atın + Çerezleri silin sonra girmeye çalışın + Sitenizin adresini verin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
birde tek çerezleri silmekle olmaz ıpnizi değiştirin banada ole oluyordu girdim hamachiyle
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-03-2012 Saat: 15:37)xFeuer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Modeme reset atın + Çerezleri silin sonra girmeye çalışın + Sitenizin adresini verin.

Yukarıda yazmıştım görmemişniz :) hayatimiz.10tl.net adresim kardeşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-03-2012 Saat: 15:35)DoqTorE Nickli Kullanıcıdan Alıntı: modeme res attınızmı

(20-03-2012 Saat: 15:37)xFeuer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Modeme reset atın + Çerezleri silin sonra girmeye çalışın + Sitenizin adresini verin.

(20-03-2012 Saat: 15:41)DoqTorE Nickli Kullanıcıdan Alıntı: birde tek çerezleri silmekle olmaz ıpnizi değiştirin banada ole oluyordu girdim hamachiyle

Artık bu yöntemler kullanılmaz ise iyi olur diye söylemişti admin.

Sitenize büyük ihtimalle uzun süre giriş yaptınız ve bekleme yaptınız.Bu yüzden de siteniz size ıp ban atmış olabilir tabi bu kısa süreliğine.bu sorun bendede oluyordu.

çeşitli programlarla ıp adresinizi değiştirebilirsiniz sanırım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bndede aynıydı modeme res attım düzeldi ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-03-2012 Saat: 15:42)Umut Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yok ne yaptıysam girmiyor valla. Ama sitemde uzun zaman durunca niye ban yiyim ki site benim değil mi? Oldu ya yarın bir gün büyük bir site oldu üyelere fazla durmayın sitede ban yersiniz mi diyecem
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-03-2012 Saat: 16:33)Umut Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-03-2012 Saat: 15:42)Umut Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yok ne yaptıysam girmiyor valla. Ama sitemde uzun zaman durunca niye ban yiyim ki site benim değil mi? Oldu ya yarın bir gün büyük bir site oldu üyelere fazla durmayın sitede ban yersiniz mi diyecem

otomatik olarak yapıyor bunu.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Serverin yük korumasıdır.Güvenlik İçindir.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bildiğim kadarı ile uzun zaman durunca ban yemezsiniz sürekli yenilerseniz sistem sizi bot olarak algılar ve ip adresinizi banlar ayrıca dün sunucu 1 de genel bir sorun oluşmuştu bu yüzden sitelere erişilmiyordu şuan sorun adminimiz tarafından düzeltilmiştir.
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping