Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DestekPi Teması [Yayında]
(28-06-2015 Saat: 16:49)Easterlings Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeş kusura bakma ama hangi çağda yaşıyorsun? Peygamberimiz öyle yapıyor diye bizde mi yapıcaz illa? Hem adı üstünde peygamber o. Bizler kılıç zoruyla müslüman olduk araplar sayesinde. Dediğim gibi biraz tarihi araştır bak anlıcaksın o zaman demek istediğimi onlar az çektirmedi bize. Biz Orta Asya'dan gelme bir ırkız,Arabistan dan çıkma değil.
[quote pid='515403' dateline='1435495751']
Terbiyesiz , Müslüman değilsin bari İslam'a saygın olsun.
[/quote]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben saygı duyuyorum Araplar'a hatta bizi kılıçla Müslüman olmaya zorladılarsa Allah razı olsun onlardan. Bizi kötü yola saptırmadılar. Biz onlar sayesinde doğru yolu bulduk dediğin gibiyse. Elhamdülillah Müslümanım. Ve gene diyorum Allah'a şükürler olsun Müslümanım.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
***** mısınız? Bende müslümanım ve bende gurur duyuyorum ama benim anlatmak istediğimi siz başka yerinizden anlıyosunuz. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üslubunu takın konuş. Madem Müslümansın neden değilmiş gibi davranıyorsun? Acıyorum sana...
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben size acıyorum böyle bilgisizce arapları savunuyorsunuz. Eyvallah müslüman olduk ona birşey demiyoruz ama sizin yaptığınız terbiyesizliğin diz boyu. Kendi öz kardeşiniz hakkında böyle konuşmadınız hiç bir zaman. Hadi bunuda geçtim burada arapları savunduğunuz için gidip tarihinizi araştırın diyorum az savaşlar yapmadık onlarla kaç tane komutanımızı işkence ederek öldürdüler diyorum burada siz neyden bahsediyonuz. İyikide kılıç zoruyla olmuşuz diyosunuz sizin bu yorumunuza karşılık daha bir çok şey söylenir aslında da susuyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hepimiz insanız. Bizim ülkemizde ölenler kadar onların ülkesindede ölenlere de acıyorum. Onların bizden bir farkı yok.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet haklısın ama onlar öyle düşünmüyor. Sen acı, onlar arkadan gülsün. Aynı durum bizim başımıza gelseydi emin ol ki aynı iyiliği onlar yapmazdı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben insanlığımı savunuyorum. Daha önce savaşmamız bir şey değiştirmez. Onlarda bizden farklı değil. Onlarda ekmek yiyip su içiyorlar. Onlarında canları tatlı anlayacağın. Burada gelip klavyeden bir kaç şey yazmayla olmuyor. Klavye'den bunları yazmak seni büyük göstermez. Gerekirse klavyenide kırarız. O zaman uzaktan bu lafları edemezsin. Hadi gel yapabiliyorsan insanların yüzüne söyle bunu? Şu an sanal bir ortamdasın. İnançlarını kendine sakla ve üslubunu takın.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yemeyince böyle banlarsınız işte. Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Şimdi IP banı atın çünkü bu mesajımdan sonra bir daha gelmiycem.

Sanada gelince, kaç yaşındasın sende bana dayılanıyosun? Gelip kırsana klavyemi? Allahın arabı seni. Yerim senin insanlığını sayende konuyuda uzattık. İnsanların yüzüne söylediğimde oldu benim sen hiç merak etme. İki şey söyledik tepeme çıktın sonra bende patladım artık konu bu kadar uzadı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2015 Saat: 17:30)Gil-Galad Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yemeyince böyle banlarsınız işte. Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Şimdi IP banı atın çünkü bu mesajımdan sonra bir daha gelmiycem.

Sanada gelince, kaç yaşındasın sende bana dayılanıyosun? Gelip kırsana klavyemi? Allahın arabı seni. Yerim senin insanlığını sayende konuyuda uzattık. İnsanların yüzüne söylediğimde oldu benim sen hiç merak etme. İki şey söyledik tepeme çıktın sonra bende patladım artık konu bu kadar uzadı.

Sana Yakışmayan kelimeler kullanma madem İslam dinine sahip değilsin bari saygı göster.İNŞALLAH En kısa sürede hatanı anlarsın...Rapor Edildin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping