Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DestekPi Teması [Yayında]
Arkadaşlar kimse temanın editliği hakkında yorum yapmasın biliyoruz bizde edit olduğunu.
EWliWta.png
kRUKX2A.png
rydj4C5.png

Temanın postbiti yataydır..
Postbit arkaplanlarını düzenlemek için;
Kod:
 http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=19200&highlight=postbit+arkaplan
xml:

Kod:
http://destekpi.10tr.net/showthread.php?tid=926
http://st.10tl.net/tema/captain/DestekPi.xml
+Pi butonunu kendiniz postbit şablonlarından düzenleyebilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ellerinize sağlık çok güzel tema editi çıkarmışınız :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rica ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema edit :D

- Ellerine sağlık, xml olarakda eklersen iyi olabilir.
http://st.10tl.net/tema/captain/DestekPi.xml
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kod:
Destekforum.org
Temasının Edit Hali :)
--
Üstteki yazıyı gormedim elinize saglık yinede güzel olmuş yani
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel uyum sağlanmış, paylaşım için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet hoş tema..Eline sağlık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rica ederim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok Beğendiğim Temalardan Biri, Elinize Sağlık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elinize Sağlık Hocam edit kaliteli olmuş.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu sizin koyduğunuz Duyuruları felan nasıl kaldırıyoruz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşım şu yazıyı: " SOMA/FİLİSTİN/GAZZE'de ölenler için dua..1.8.4 " nereye yazdıysan helal olsun, 1 saaittir bulamadım. Bu tarz yazıları yazmanın anlamı nedir tema yapımında çok merak ediyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2015 Saat: 15:18)Easterlings Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşım şu yazıyı: " SOMA/FİLİSTİN/GAZZE'de ölenler için dua..1.8.4 " nereye yazdıysan helal olsun, 1 saaittir bulamadım. Bu tarz yazıları yazmanın anlamı nedir tema yapımında çok merak ediyorum.

O yazıları admin nickli admin tüm 10TR.NET sistemine ekliyor yani bizim elimizde olan birşey değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O admin nickli admin arkadaş arapları düşünceği kadar Doğu Türkistanı düşünse ya. Yaptığı şey gerçekten saçmalıktan başka birşey değil. Ben belki istemiyorum o yazıyı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İstemiyorsan kullanmazsın bu kadar basit. Ücretsiz bir sistem. kararlarına saygı duymak gerekir. Irkçılığa ne gerek var ? Herkes insan. Katliamlara, vahşetlere sırf araplar diye sessiz mi kalalım? 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Irkçılığı ben mi yapmış oluyorum şimdi? Admin arkadaş her foruma ekleyip yapmıyor yani? Sen git araplar hakkında yazı dök ortaya kendi öz kardeşin için dökme ve ırkçılığı ben yapıyorum öyle mi? Her neyse bu konu kapansın ama hiç hoşlanmadım bu durumdan. Her foruma koymanın anlamı nedir belki istemeyen var benim gibi? İstemiyorsan kullanmassın diyorsun sanki kaldırabiliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben admin'in yaptığını doğru buluyorum. Sonuçta hepimiz burada insanız. İnsanlar başkalarını umursamıyor kendi çevresini düşünüyor. Bu asla iyi bir şey değil. Bu ülkede ki ölenler kadar oradaki ölenlerede acıyorum ben. 

Tek sözüm şu:

Benim için insan insandır. Din, ırk, ülke ayrımcılığı asla yapmam, yapanada hakkımı helal etmem.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biraz tarihini araştırırsan sevinirim. Bakalım o zaman arapları sevecek misin. Onlar bize neler yaptı neler zamanında. Onlar bizi sevmiyor biz zorla sevdiriyoruz kendimizi. Adamlar geldi buraya kaç insanımız öldü haberin var mı senin. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
easterlings 

Hz.Muhammed(s.a.v) peygamberimizi sana hatırlatmak isterim o her kim hangi ırktan olursa olsun saygı duymuştur.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeş kusura bakma ama hangi çağda yaşıyorsun? Peygamberimiz öyle yapıyor diye bizde mi yapıcaz illa? Hem adı üstünde peygamber o. Bizler kılıç zoruyla müslüman olduk araplar sayesinde. Dediğim gibi biraz tarihi araştır bak anlıcaksın o zaman demek istediğimi onlar az çektirmedi bize. Biz Orta Asya'dan gelme bir ırkız,Arabistan dan çıkma değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping