Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GA Loser Theme 1.8 | Gündem Ajanları
(13-02-2015 Saat: 21:05)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yanlış anlamayında ne sizi tanırım ne de temalarınızı kötülemeye çalışıyorum.
Temalarınız bir tema olmaz çok renkli sanki başka başka ayrı ayrı tema gibiler.belki öyle olsa daha iyi olurlar.kullandığınız ana renkler çok itici size tavsiyem yumuşak ve göz yormayan renkler kullanın.profesyonel tasarımlara bakarsanız bu kadar renk cümbüşü yok.biraz daha sade ve web 2.0 renkler kullanın.bunları kodladığınıza göre yeteneğiniz var daha iyi tasarımlar yapabilirsiniz bu tema bu fiyat etmez belki emek çok ona lafım yok sadece bir şeyi kodlamak değer katmıyor.orjinallik özgünlük ve uyumluluk çok önemli.biraz daha sade ve 3 renkten fazla olmayan bir tema yapın daha çok satılacaktır.

(13-02-2015 Saat: 21:08)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-02-2015 Saat: 21:05)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yanlış anlamayında ne sizi tanırım ne de temalarınızı kötülemeye çalışıyorum.
Temalarınız bir tema olmaz çok renkli sanki başka başka ayrı ayrı tema gibiler.belki öyle olsa daha iyi olurlar.kullandığınız ana renkler çok itici size tavsiyem yumuşak ve göz yormayan renkler kullanın.profesyonel tasarımlara bakarsanız bu kadar renk cümbüşü yok.biraz daha sade ve web 2.0 renkler kullanın.bunları kodladığınıza göre yeteneğiniz var daha iyi tasarımlar yapabilirsiniz bu tema bu fiyat etmez belki emek çok ona lafım yok sadece bir şeyi kodlamak değer katmıyor.orjinallik özgünlük  ve uyumluluk çok önemli.biraz daha sade ve 3 renkten fazla olmayan bir tema yapın daha çok satılacaktır.

Ustadan tavsiyeler, kaale almanızı öneririm. Mustafa hocamızın tema işlerinde üstüne yoktur benim gözümde.

Teşekkür ederiz. Haklı olabilirsiniz. Bir şey demiyeceğiz. Tekrar teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temanız kodları çalınmışdır bilginize,şikayet ediniz lütfen aynısını yapmışlar.

Kod:
http://www.hitlan.net/konu-sok-sok-50-tl-lik-tema-bedava-sadece-hitlan-net-e-ozel.html

lütfen şikayet ediniz.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-03-2015 Saat: 19:12)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temanız kodları çalınmışdır bilginize,şikayet ediniz lütfen aynısını yapmışlar.

Kod:
http://www.hitlan.net/konu-sok-sok-50-tl-lik-tema-bedava-sadece-hitlan-net-e-ozel.html

lütfen şikayet ediniz.
Bu bir MyBB tabanlı forum olduğu için 10tr.net dışı forum paylaşımı her ne olursa olsun yasak özel mesaj ile gönderin :)

-Vebali üstüne artık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-03-2015 Saat: 19:12)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temanız kodları çalınmışdır bilginize,şikayet ediniz lütfen aynısını yapmışlar.

Kod:

lütfen şikayet ediniz.

Bildirdiğiniz için çok teşekkür ederiz efendim. Gereği yapılacaktır efendim. Tekrar çok teşekkür ediyoruz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-03-2015 Saat: 01:22)Silhouette Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kod:

lütfen şikayet ediniz.

Bildirdiğiniz için çok teşekkür ederiz efendim. Ancak sanırsam biz bildirinizi görmeden önce web sitesinin sahibi tema değiştirmiştir. Tekrar çok teşekkür ediyoruz efendim..
Konudaki tema sizin temanız sanırım. Zaten temayı kendi sitelerinde kullanmamışlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-03-2015 Saat: 01:27)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-03-2015 Saat: 01:22)Silhouette Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kod:

lütfen şikayet ediniz.

Bildirdiğiniz için çok teşekkür ederiz efendim. Ancak sanırsam biz bildirinizi görmeden önce web sitesinin sahibi tema değiştirmiştir. Tekrar çok teşekkür ediyoruz efendim..
Konudaki tema sizin temanız sanırım. Zaten temayı kendi sitelerinde kullanmamışlar.

Evet. Konu içeriğine henüz bakmadığımız için öyle bir cevap yazmıştık. Cevap düzenlenmiştir. Bilgi için teşekkür ediyoruz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Demo kırılmış ancak caps'dan güzel gözüküyor, anında teslim mi ödeme karşılığında?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O kadar güzelki gözlerim yaşardı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-04-2015 Saat: 14:34)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Demo kırılmış ancak caps'dan güzel gözüküyor, anında teslim mi ödeme karşılığında?

Evet efendim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2015 Saat: 01:17)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O kadar güzelki gözlerim yaşardı :)

Teşekkürler. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temalar çalındığından dolayı Demo Gündem Ajanları adlı demo web sitemiz kapanmıştır. Anlayışınızdan dolayı teşekkür ediyoruz...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
[b]Silhouette kardeşim bakarmısın skype öm attım nasıl alıcaz temayı ? [/b]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-01-2015 Saat: 21:17)Silhouette Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ödeme Seçenekleri: Paypal
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2015 Saat: 23:47)sanald Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [b]Silhouette kardeşim bakarmısın skype öm attım nasıl alıcaz temayı ? [/b]

Skype'tan herhangi bir mesaj almadık ancak yeni bir kişi ekleme isteği aldık. Eğer sizseniz mesaj ile yardım alabilirsiniz. Teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping