Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tema Sorumlusu Adayı Başvuru Formum

Ad & Soyad : Abdurrahman Serdar Yılmaz
Okul: Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi Pendik/İstanbul
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: facebook.com/ultrAPendik,twitter.com/ultrAPendik
html bilgisi: 90%
css bilgisi: 80%
php programlama bilgisi: 10%
diğer bilgileriniz: Tema Tasarımları,Wolfteam Hileleri,Diğer Forum Temalarını MyBB'ye uyarlama
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : TheFRM,ProFRM,ForumEXE
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : ultrAPendik,serdaryilmaz,ultrAslan,Temaci,PROTasarim.10tl.net
Şuanki rep puanınız: 38
mesaj sayınız: 775
konu sayınız: 172
Önemli 3 Konu Linkiniz: 10TL.NET ProfiL Kapak Fotoğrafı
BlackandRed Film Teması

PinKing Theme

Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Işıklı Klavye
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Hemde nasıl . Çalışmalarım gayet güzel ve beğeniliyor,bu da benim için yeter. :)
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: MyBB ve 10TL.NET'i seviyorum , kodlamaları seviyorum

Not:Sadece buradan konu açıldığı için bende buradan açtım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Önce Bölümşefliği sonra tema up.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
yapma ya saçma kural bence .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Peki bu bölümün bölüm şefi ve grafiker aday başvurusu için açıldğını biliyormuydunuz ??
PGM
Teşekkür verenler:
srdrylmz; Saçma Kural Diyorsun ancak Olması Gereken Bu..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ey seçilmiş42 konumu okumadan nasıl yorum atabiliyorsun ki ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tema sorumlusu olmak çok zor daha bölüm şefi adayı başvurusu yapıcaksın , kabul olucaksın sonra tek bi bölüm vericekler sonra ful yetki vericekler , sonru tema sorumlusu adayı sonra tema sorumlusu çok uzun iş
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-02-2014 Saat: 14:58)srdrylmz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ey seçilmiş42 konumu okumadan nasıl yorum atabiliyorsun ki ?

1.) Kuralları inkar ediyorsun
2.) Sabıkan var
3.) Üyelerle düzgün konuşamıyorsun

Önce Bölüm Şefi sonra Tema Uploader olmalı. Görevini bırakalı 1 yıl olmadıysa alınman'da mümkün değil. Hızlı atlamak için Tema Uploader gibi tema yüklemeyi deneyebilirsin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-02-2014 Saat: 14:58)srdrylmz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ey seçilmiş42 konumu okumadan nasıl yorum atabiliyorsun ki ?
Noluyor ? senin padişahlık alanına mı girdik?
Kurallar forum düzeni için koyulmuş ve kurucuları tarafından kararlar verilmiş , herkesin fikri farklı olabilir ama kurallar bu forumun sağlığı için var.
Burada her şey bir düzene göre gidiyor , bölüm şefi başvurusu yapsaydın şansın yüksek olabilirdi fakat Tema Uploader'lik için yeterince gayret göremedim kusura bakma.
Başarılar dilerim sana...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tmm @rayray93 konuyu kapatabilirsin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bir tribimiz eksikti.

Ben admin değilim. Seni alıp almamak bana düşmez. Fakat burda herkes senin için yorum yaparken beğenmediğin yorumu aradan ayırman hoş değil. Admin değilsekte, Burdaki disiplini bozacakta değiliz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Al işte . Kardeşim adam akıllı cevap yazıyoruz konuyu silebilir ve ya kapatabilir misin ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gerekli görevli değerlendirene kadar Kilitleyemem. Bizim yüzümüzdende mücadeleyi bırakma. Hataların varsada telafi edersin mutlaka.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tamam
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
böyle bir başvuru yoktur ! Hiyerarşi göre yönetici almaktayız.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping