Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Sürüm
Arkadaşlar, konuyu en uygun buraya uygun buldum. Yanlış olduysa özür dilerim. Doğru yere taşır isenizde sevinirim.

Sanıyorum eski sürümü kullanıyorum ben.

Şu anda MyBB 1.6.4 sürümünü kullanmaktasınız. En son dağıtılmakta olan sürüm: MyBB 1.6.5 (1605)

Bu sürümü indiriyorum. Fakat nereye atacağım, nasıl yapacağım hiç bilmiyorum.

Ayrıca hazır bu başlıkta iken sizden rica etsem arka plan nasıl eklerim? Yani Gelişmiş Ayarlarda (Global css.) Öyle birşey yok? Acaba Yeni-Eski sürüm ile alakalı birşey mi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2012 Saat: 01:24)Rio Mortensen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, konuyu en uygun buraya uygun buldum. Yanlış olduysa özür dilerim. Doğru yere taşır isenizde sevinirim.

Sanıyorum eski sürümü kullanıyorum ben.

Şu anda MyBB 1.6.4 sürümünü kullanmaktasınız. En son dağıtılmakta olan sürüm: MyBB 1.6.5 (1605)

Bu sürümü indiriyorum. Fakat nereye atacağım, nasıl yapacağım hiç bilmiyorum.

Ayrıca hazır bu başlıkta iken sizden rica etsem arka plan nasıl eklerim? Yani Gelişmiş Ayarlarda (Global css.) Öyle birşey yok? Acaba Yeni-Eski sürüm ile alakalı birşey mi?

10tl.nette sürüm güncelleme gerektiğinde sadece admin tarafından yapılmaktadır.

2. sorunuz ise
Global css sürüm alakası yoktur ben size kısaca anlatıyım.

Admin Kontrol Paneline Girin
--> Üst Menüde Şablon&Stil war onu seçin
---> Burada temaların listesi bulunmaktadır.Kullandığınız temanın yanında yeşil bir kare vardır.Yeşil kare olan temaya tıklayın ve orda global.css tıklayın.
--> Oradan Stil Sayfanı düzenle:Gelişmiş mod
-->Burada body { war bunun hemen altında
-->background: karşısında gene renk yada resim olur.
--> herhangi bir renk yapmak için rengin kodunu kare yazmanız gerekir.Örnek beyaz mesala background: #ffffff
---> Resim koymak isterseniz.Bu şekilde yapın. background: url(resimin direk linki) şeklinde yapılmalıdır.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Özür dilerim bu gelişmiş ayarlarda ''body'' diye birşey yazmıyor. Ayrıca body demek şu işaret mi yani ''{'' tam olayı kavrayamadım :D

Kusura bakmayın hayatımda ilk defa myBB kullanıyorum. phpBB'ye alışmışım :D

:)

Dipnot: Gelişmiş ayarlara geliyorum ondan sonrası gelmiyor... :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tema dan kendi temanıza tıkladığınızıa emin olun sonra global.css

ye girin yukarda gelişmiş seçeneği var tıklayın çıkan kodlarda ctrl+f

yaparak body yazın çıkan yerde backround #..... böle bir şey vardır o nokta nokta koyduğum yere renk kodu yazın yada url ("url girin")

böyle yapabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ALLAH Razı olsun. Teşekkürler. Oldu. Tamamdır. :) Sağolun, varolun. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2012 Saat: 22:38)Rio Mortensen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ALLAH Razı olsun. Teşekkürler. Oldu. Tamamdır. :) Sağolun, varolun. :)

Nedemek Yardım Edebildiysek ne mutlu bize. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1.Ci Sorunuz İçin Sadece Admin Güncelleme Yapabilir Yaptığı Anda Bütün Forumlarda Aktif Olur :) İyi Forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peki bizim isteğimiz ile yaparmı? :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adminin Söylediği Buydu Bana.

şuan için mümkün değil.
şuanda sadece 1.6.4 var.
zaten olursa, tüm forumlar 1.6.5 olmaya başlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1.6.5 olursa getirileri de olur bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sürüm güncellemesi adminimiz gerekli gördüğü takdirde düzenler...güncellendiği zamanda tüm forumlar 1,6,5 olur..yane güncellemeyi kullanıcıların kendisi yapmaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping