Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Son Konular Yazan Kısmı Nasıl Üste Alırım
merhaba...forumda son konular yazısı alt kısımda.bunu nasıl üst tarafa alabilirim...
not:sölediğim kısım overview plugini değildir....recent topics (son konular)pluginidir....eklentiyi ilk yüklerken aşağıda yer alıyor...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin KP --> Şablonlar&Stiller --> Şablonlar --> Kullandığınız temanın templatesi ---> Anasayfa Şablonları --> İndex
Bu kodu bul ;
Kod:
{$recenttopics}
olduğu yerden kes ve
Kod:
{$forums}

bu kodun üstüne yapıştır ve kaydet.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
denedim..oldu ama overwievin altında yer alıyor...overwievle sanırım yanyana yer alma durumu yok dilmi...yane demek istediğim overviewin eklentileri gibi aynı hizada olması
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mallesef sanmıyom olması zor.
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konuyla alakalı olduğu için soruyorum..overviewde son konular neden yok acaba....mesela yenı yazılar yenı konular filan var..ancak son konular bölümü yok...aslında en önemliside o bence...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-11-2011 Saat: 15:21)Rüzgar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: denedim..oldu ama overwievin altında yer alıyor...overwievle sanırım yanyana yer alma durumu yok dilmi...yane demek istediğim overviewin eklentileri gibi aynı hizada olması

Öyle olmaz. Bu sadece Son Konular eklentisi. Eklentiler hiçbir zaman yan yana olmaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
peki overview de neden son konular yok?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ayarlar
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
birkaç ayar var ancak biraz karışık gelıor..bunu aşamalar şeklınde sölermisiniz...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arama yapınız.

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=359&highlight=Genel+bak%C4%B1%C5%9F
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benim istediğim sadece son konular olacak..sanırım overviewde bu mevcut değil....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yeni Konular = Son Konular demektir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
o zaten şu anda bende aktif onu kullanıorum.. ama son konulara benzer olsada son konular gibi ayrıntılı değil...neyse artık onu kullanmaya devam ederiz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping