Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yazının üstünden cisim geçirme
Thumbs Up 
Merhaba arkadaşlar Bir dersimle de sizinleyim.Bu dersimde Resmin üstünden cisim geçirmeyi göstereceğim...Resimlerde Herşey açıklanıyor...

13.png14.png15.png16.png17.png18.png19.png20.png

SONUÇ : 15645.gif

Umarım Anlaşılmıştır :) Takılırsanız Çekinmeden Sorabilirsiniz...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eyvallah Hocam +Rep
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Paylaşım /+Rep/

Bu Arada Ben Opacity Değerini Düşürmüyorum Çünkü Şeffaf olan Style'ları kullanıyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eyvallah.Bir tane yaptım.Bir tane de siteme logo eklerim.+REP
Hocam sadece yazının üstünden nasıl cisim geçiriyorsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı:Güzel Paylaşım /+Rep/

Bu Arada Ben Opacity Değerini Düşürmüyorum Çünkü Şeffaf olan Style'ları kullanıyorum :)

Evet Olabilir Ama bende Pek fazla Transparan olan styles yok :) Varsa link atabilir misin :D

Alıntı:Eyvallah.Bir tane yaptım.Bir tane de siteme logo eklerim.+REP
Hocam sadece yazının üstünden nasıl cisim geçiriyorsun.

Rep için teşekkürler.Sadece Yazının üstünden geçirmek için yazının üstüne çekiyorsun.Eğer Daha büyük bir resim ise (Diğer yerleride bozuyorsa) Yeni Bir layer yapıp ctrl+alt+g bas resmin sadece yazının üstünden gittiğini göreceksin :)

Alıntı:Eyvallah Hocam +Rep

Rep için Teşekkür ederim :) sen söyledin diye açtım bu konuyu zaten sen söylemesen açmak gibi bir niyetim yoktu :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok güzel olmuş :) ellerine sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
paylaşımın için çok saol.güzelmiş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anlatım için teşekkürler güzel paylaşım olmuş eline sağlık...
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bu dersi anlatmayan biri çıksa şaşıracağım bu dersi ilk anlatan kişi Saxahandı galiba Tween ayarını 20 gösterdi diye bunu anlatan kişilerden biri çıkıpta 20 değil de 15 yapsa ya da 25 yapsa olmuyor mu ?
Neden çizim yaparken o kadar büyük kullandın ? ya da neden geçişi gizlemedin onu da anlamadım ne o oyle kocaman bir küp .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı:bu dersi anlatmayan biri çıksa şaşıracağım bu dersi ilk anlatan kişi Saxahandı galiba Tween ayarını 20 gösterdi diye bunu anlatan kişilerden biri çıkıpta 20 değil de 15 yapsa ya da 25 yapsa olmuyor mu ?
Neden çizim yaparken o kadar büyük kullandın ? ya da neden geçişi gizlemedin onu da anlamadım ne o oyle kocaman bir küp .

1. Olarak Bu forumdaki çoğu kişi bunu bilmediğinden eminim.
2. Ayrıca iyi baktıysan oraya 20 yerine 100 yazsanız da olur dedim.
3.Bazı yerlerde böyle küp olarak geçmesi daha güzel görünüyor.O yüzden Gizlemeden yaptım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
100 değil 200 de yazsan geçer ama nedense o rakam hep 20 :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O sayılar yazının büyüklüğüne vb. şeylere göre değişiklik gösterir benim 2. imzamdaki 55 mesela
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping