Ad & Soyad : AHMET TURA
Okul:Gizli
Varsa twitter ve facebook profilleriniz:Kullanmıyorum.
html bilgisi:normal
css bilgisi:çok değil
php programlama bilgisi:çok değil
diğer bilgileriniz: Grafik,logo,web tasarım vb.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : sondakika.10tl.net,oyundeposu.10tl.net,herteldenpaylasm.10tl.net,10tlnetgazete.10tl.net,3dgamingc.10tl.net,mutluforum.10tl.net vb.
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz :Yukarıda yazanlar ve konu açılan bazı siteler..
Şuanki rep puanınız: 135
konu sayısı:259
Önemli Olan 5 konu linkiniz:Forumuna Karşılama Kodu Ekle
Sitene Ay Yıldız Ekle ! 3 Muhteşem Ay Yıldız Bandı !
Sitene '' Vatanına Sahip Çık'' Uyarısı Ekle
Sitene Editlenmiş Sağ Blok Ekle
Sitene süper duyuru paneli ekle
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:Yok
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:Evet Niteliyorum, Birçok yenilikler çıkartabiliyorum,seviyorum
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:Hırslıyımdır ,dediğimi yaparım ,cesaretli biriyimdir.
İlerdeki Projeleriniz: Bu rutbeye geçerseniz yapmayı düşündüğünüz iyileştirmeleri, yardımları, projeleri detaylı yazınız.:Üyelere yardımcı olmayı arttırmayı düşünüyorum,yetkimi gerektiğince yapacağıma inanıyorum
Adminler ilgilenirse sevinirim erken olduğunu biliyorum ama genede başvuru yapayım dedim ne olur neolmaz..
Okul:Gizli
Varsa twitter ve facebook profilleriniz:Kullanmıyorum.
html bilgisi:normal
css bilgisi:çok değil
php programlama bilgisi:çok değil
diğer bilgileriniz: Grafik,logo,web tasarım vb.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : sondakika.10tl.net,oyundeposu.10tl.net,herteldenpaylasm.10tl.net,10tlnetgazete.10tl.net,3dgamingc.10tl.net,mutluforum.10tl.net vb.
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz :Yukarıda yazanlar ve konu açılan bazı siteler..
Şuanki rep puanınız: 135
konu sayısı:259
Önemli Olan 5 konu linkiniz:Forumuna Karşılama Kodu Ekle
Sitene Ay Yıldız Ekle ! 3 Muhteşem Ay Yıldız Bandı !
Sitene '' Vatanına Sahip Çık'' Uyarısı Ekle
Sitene Editlenmiş Sağ Blok Ekle
Sitene süper duyuru paneli ekle
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:Yok
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:Evet Niteliyorum, Birçok yenilikler çıkartabiliyorum,seviyorum
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:Hırslıyımdır ,dediğimi yaparım ,cesaretli biriyimdir.
İlerdeki Projeleriniz: Bu rutbeye geçerseniz yapmayı düşündüğünüz iyileştirmeleri, yardımları, projeleri detaylı yazınız.:Üyelere yardımcı olmayı arttırmayı düşünüyorum,yetkimi gerektiğince yapacağıma inanıyorum
Adminler ilgilenirse sevinirim erken olduğunu biliyorum ama genede başvuru yapayım dedim ne olur neolmaz..
-------------------------------------------------------------
Reis geri döndü..
11.05.2014
Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014
11.05.2014
Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014
Özelden Destek Vardır...