Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ROKS Genel Şef Başvurusu
Ad & Soyad : AHMET TURA
Okul:Gizli
Varsa twitter ve facebook profilleriniz:Kullanmıyorum.
html bilgisi:normal
css bilgisi:çok değil
php programlama bilgisi:çok değil
diğer bilgileriniz: Grafik,logo,web tasarım vb.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : sondakika.10tl.net,oyundeposu.10tl.net,herteldenpaylasm.10tl.net,10tlnetgazete.10tl.net,3dgamingc.10tl.net,mutluforum.10tl.net vb.
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz :Yukarıda yazanlar ve konu açılan bazı siteler..
Şuanki rep puanınız: 135
konu sayısı:259
Önemli Olan 5 konu linkiniz:Forumuna Karşılama Kodu Ekle

Sitene Ay Yıldız Ekle ! 3 Muhteşem Ay Yıldız Bandı !

Sitene '' Vatanına Sahip Çık'' Uyarısı Ekle

Sitene Editlenmiş Sağ Blok Ekle

Sitene süper duyuru paneli ekle
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:Yok
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:Evet Niteliyorum, Birçok yenilikler çıkartabiliyorum,seviyorum
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:Hırslıyımdır ,dediğimi yaparım ,cesaretli biriyimdir.
İlerdeki Projeleriniz: Bu rutbeye geçerseniz yapmayı düşündüğünüz iyileştirmeleri, yardımları, projeleri detaylı yazınız.:Üyelere yardımcı olmayı arttırmayı düşünüyorum,yetkimi gerektiğince yapacağıma inanıyorum

Adminler ilgilenirse sevinirim erken olduğunu biliyorum ama genede başvuru yapayım dedim ne olur neolmaz..

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
Hocam olmanız için sizi canı gönülden destekliyorum . Olmanız gerekir diye düşünüyorum. :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
başarılar fakat, erken olduduğunu umuyorum.
PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2013 Saat: 23:50)Rookie` Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Hocam olmanız için sizi canı gönülden destekliyorum . Olmanız gerekir diye düşünüyorum. :)

teşekkürler umarım sizde grafiker olursunuz başvuru niye yapmadınız?

(02-06-2013 Saat: 23:50)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: başarılar fakat, erken olduduğunu umuyorum.

bakalım ne olur neolmaz olursam iyi olur ..

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
Hocam grafikerlik başvurusunda bulunucam ama takdir konusunda sıkıntım var. Boş yere açarsam rezil olmayayım gibisinden. Hayırlısıyla mesajlarım 300'e ulaştıgında başvuracagım
Hocam birde musaitseniz bir mesaj atabılırmıyım? Değilseniz başka zamana rahatsız etmek istemiyorumda.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2013 Saat: 23:54)Rookie` Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam grafikerlik başvurusunda bulunucam ama takdir konusunda sıkıntım var. Boş yere açarsam rezil olmayayım gibisinden. Hayırlısıyla mesajlarım 300'e ulaştıgında başvuracagım
Hocam birde musaitseniz bir mesaj atabılırmıyım? Değilseniz başka zamana rahatsız etmek istemiyorumda.

tamam atın Konu Günceldir+

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
Daha çok erken,yeterli kapasiteye sahip değilsin.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2013 Saat: 23:59)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha çok erken,yeterli kapasiteye sahip değilsin.

ne bakımda sahip değilim mesela ne yapmam gerekir?
üyelere yardımcı oluyorum gerekli kişileri cezalandırıyorum,yararlı konu paylaşıyorum,uygulamalar başlatıyorumiyarışma yapyıorum daha ne yapmamı bekliyorsunuz?

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
(03-06-2013 Saat: 00:05)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bencede onlineye katılıyorum çok erken.

peki teşekkürler yorumunuz için.

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
(03-06-2013 Saat: 00:03)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-06-2013 Saat: 23:59)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha çok erken,yeterli kapasiteye sahip değilsin.

üyelere yardımcı oluyorum gerekli kişileri cezalandırıyorum,yararlı konu paylaşıyorum,uygulamalar başlatıyorumiyarışma yapyıorum daha ne yapmamı bekliyorsunuz?

Mybb hakkında yeterli bilgiye sahip değilsin.Kodlama bilginde yok.Kendini geliştirmen gerek.Sadece ben böyle düşünmüyorum pek çok kişi böyle düşünüyordur.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-06-2013 Saat: 00:07)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-06-2013 Saat: 00:03)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Mybb hakkında yeterli bilgiye sahip değilsin.Kodlama bilginde yok.Kendini geliştirmen gerek.Sadece ben böyle düşünmüyorum pek çok kişi böyle düşünüyordur.
htmlye yazın bakıcağım kodlamayı düşünmüyorum genede yorumunuz için saolun.

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
Daha Çok Erken Önemli Konuların Bile Alıntı MyBB Çalışmaların Yok Destek Yok Genel Şef Olcak Kapasiteye Sahip Değilsiniz Bence
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-06-2013 Saat: 00:09)bahadiriz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha Çok Erken Önemli Konuların Bile Alıntı MyBB Çalışmaların Yok Destek Yok Genel Şef Olcak Kapasiteye Sahip Değilsiniz Bence

destek yok derken? ben normal üye değilim hatırlatayım bu yetkiye gelebilmek için okadar çok uğraştım destek yok nedemek mybb çalışmalarım olmayabilir ama desteğim vardır lütfen yazınızı yazarken bakında yazın.

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
henüz erken.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
(03-06-2013 Saat: 00:38)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: henüz erken.

peki adminim gerekli olduğumda güncellerim konuyu.

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
hiç te erken deyil hocam olursun genelşef. destekliyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence çok erken.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Senin için şuan çok erken geliştirmelisin kendini.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
henüz erken
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel+

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: