Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
( Karma Puanı ) Rep Puanı Nasıl Ayarlayacağım ? Mod Nasıl Alacağım ? , nasıl post kas
Merhaba Arkadaşlar Adminlerim.
ben forum açtım çok güzel ilerliyor bence
forumum Budur = BU GÜZEL FORUMU GÖRMEK İÇİN TIKLA
Ama Rep Puanını Ben +2 Verebiliyorum =(( Üye Kurdum O +2 Verebiliyor nasıl düzenliyeceğiz ? lütfen yardım =(
2 = Ben Siteye Mod Vs Ekleyemiyorum onu nasıl ekliyeceğim ?
3 = mesaj ( Post ) Kendiminkini Nasıl Ayarlıyacam ? Eski Forumda Yanlışlıkla 9 Bin Yapmıştım =) Yenisinde Aradım Bulamadım ;)
Lütfen Yardım .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
2.ye Cevap

Admin Kp>Forumlar ve Mesajlar>Birini Tıkla Kategorilerden Veya Forumlardan>Moderatörler De Ordan Moderatör Ekle De İsmi Yaz Ve Ekle
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler 2 yaptım ;) gerçekten çok teşekkürler şu repi nasııl ayarlıyacam ?
teşekkürler

Teşekkürler Kardeş Repi Nasıl Yapcaz ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
+Repe Cevap

Admin Kp>Kullanılar & Gruplar>Gruplar>Repi Editlencek Grubu Seçin>Kullanıcılar ve İzinler>Orda Ödül Puanı/Al Yazana Vere Bildiği Rep Sayısını Yaz>Günlük izin Verilen Maksimum Karma Sayısınada En Fazla Günlük Kaç Rep Vere Bileceğini Yaz

3.

Admin Kp>Kullanıcılar&Gruplar>Kullancılar>Editlenecek Kullanıcıyı Seçin>Profil Deyin>Mesaj Sayısı Yazan Yere Yazın..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
1- Admin KP --> Kullanıcılar&Gruplar --> Repini düzenlemek istediğiniz Grup --> Kullanıcılar ve İzinleri --> Karma Sistemi
Burdan düzenleyin ve kaydetin.

2-Admin KP --> Kullanıcılar&Gruplar --> Kullanıcılar --> Mod vs.yapmak istediğiniz kişi seçin --> Profil -->
Birincil Kullanıcı Grubu => Burda Gerçek görevini ayarlıyorsunuz
Ek Kullanıcı Grupları => Burdan ek görevi warsa orayı ayarlıyın ve kaydetin.

3-Admin KP --> Kullanıcılar&Gruplar --> Kullanıcılar --> Mesaını Düzenlemek istediğiniz kişiyi seçin --> Profil -->Mesaj Sayısı
burdan sayı belirleyin ve kaydetin.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2025 => 10TL'de 15 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...

Göydəki o tənha ulduz sanki məni andırır.
PGM
Teşekkür verenler:
ben nededim :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ya Kardeş Yapamadım =((((((
Gruplar> Repi Editleyecek Grup Derken ? Anlamadım =(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bn yazarken sen daha hızlı cvp yazmışsın:)
Yani mesala adminlerin repini ayarlıcan admin grubu seçeksin.Üyelerin repini ayarlıcan üye grubunu seçeceksin
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2025 => 10TL'de 15 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...

PGM
Teşekkür verenler:
Bir Grubu Seç Yani
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
mesaj la mod vs yapmayı anladım ama rep nasıl yapcam hala anlamış değilim kendimi seçiyorum mesala
daha sonra ne yapcam ??
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
kardeş forumundaki konuya bak tıkla
Sorun Çözüldü Kilit Pls.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sorun çözüldü kardeşim ve adminim sayesinde klit pls
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu Kilit !
Görevli Kuralları

PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Vidinli.net Shopping Platform