Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafiker Başvurusu
Ad & Soyad : Şükrü KARAGÖZLÜĞÜN
Okul: Yok.
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Facebook.com/iORiYaqami
html bilgisi:Orta
css bilgisi:Az
php programlama bilgisi:Yok
diğer bilgileriniz: Photoshop,Video Programları,Microsoft Office, Ftp Programları..
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Yok. Yeni Başladım Forum Sitesine
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz :
Yaptıgım Tasarımlar var ;

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=30920
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=30562
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=30231
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=30224
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=31357
Ve Rütbeler Var Ancak Onlarda Rütbe İstek Bölümünde.
http://destek.10tl.net/forumdisplay.php?fid=51
Şuanki rep puanınız:143
konu sayısı: 46
Önemli Olan 1 konu linkiniz: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=31667&pid=180262#pid180262
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Yok.
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Evet.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Sakin Bazen Biranda Öfkelenen, Çok Mutlu Hergün Gülen Biriyimdir Hiç Kimsenin Kalbini Kırmamaya Özen Gösteririm Elimden Geldiginde Yardımcı Olurum Forum Olsun Gerçek Hayat Olsun ve Evliyim.
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Abi Olmanı O Kadar İstiyorumki . İnşeALLAH Olursun . Başarılar dilerim .
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Kesinlikle olman gerekir tasarımların çok güzel.Üyelere sürekli yardım ediyorsun.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
(30-03-2013 Saat: 14:52)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Abi Olmanı O Kadar İstiyorumki . İnşeALLAH Olursun . Başarılar dilerim .

Teşekkürler Kardeşim ALLAH'u Teala Razı Olsun.. :)

(30-03-2013 Saat: 14:52)EfenDy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar dilerim paşam.
Grafikerliği sonuna kadar hak ediyorsun ;)

Teşekkürler İnşeALLAH. =)

(30-03-2013 Saat: 14:53)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kesinlikle olman gerekir tasarımların çok güzel.Üyelere sürekli yardım ediyorsun.
Teşekkürler Usta =)
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Grafiker olmak için +1000 mesajdı herhalde.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Bana birdaha bunu kullanma ';)'

Sanki olmasını istemiyormuşum gibi töbe töbe ya
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Güncel..
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Grafikerliği Sonuna Kadar HAK Ediyorsun Kesinlikle Olmalısın (:
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Sanırım Gerekli Şartlara Tam Ulaşamamışsınız.Artı Daha Foruma Kayıt Olalı 30 Gün Bile Olmamış.Çalışmaya Dewam Edin.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
(30-03-2013 Saat: 21:28)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [b]Sanırım Gerekli Şartlara Tam Ulaşamamışsınız.Artı Daha Foruma Kayıt Olalı 30 Gün Bile Olmamış.Çalışmaya Dewam Edin.

Peki Tamam Adminim..[/b]
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
(30-03-2013 Saat: 21:28)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım Gerekli Şartlara Tam Ulaşamamışsınız.Artı Daha Foruma Kayıt Olalı 30 Gün Bile Olmamış.Çalışmaya Dewam Edin.

Şuan Gerekli Şartlara Geldim Güncel.
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Güncell..
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı Olsun Grafiker Adayısınız.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
(08-04-2013 Saat: 12:59)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [b]Hayırlı Olsun Grafiker Adayısınız.

Teşekkür Ederim Peki Tam Ne Zaman Grafkiker Olacam ? =)[/b]
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
(08-04-2013 Saat: 13:08)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-04-2013 Saat: 12:59)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [b]Hayırlı Olsun Grafiker Adayısınız.

Teşekkür Ederim Peki Tam Ne Zaman Grafkiker Olacam ? =)[/b]

Adminimiz Meşguldür Ben Vereyim Cevabını Forumda Biraz Daha Vakit Geçirdikten Sonra Ayrıca Tasarım İsteklerine Bakmanız da gerekiyor.
Grafik Konusunda Kendinizi İspatladığınızda Zaten Bir Grafiker Açığı Olunca Veyahut Adminimiz İhtiyaç Duyunca Grafiker Olarak Alınacaksınız.
Bu Zaman Kısalabilir de Uzayabilir de...
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
(08-04-2013 Saat: 13:38)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adminimiz Meşguldür Ben Vereyim Cevabını Forumda Biraz Daha Vakit Geçirdikten Sonra Ayrıca Tasarım İsteklerine Bakmanız da gerekiyor.
Grafik Konusunda Kendinizi İspatladığınızda Zaten Bir Grafiker Açığı Olunca Veyahut Adminimiz İhtiyaç Duyunca Grafiker Olarak Alınacaksınız.

Teşekkür Ederim.
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
(08-04-2013 Saat: 13:41)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-04-2013 Saat: 13:38)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adminimiz Meşguldür Ben Vereyim Cevabını Forumda Biraz Daha Vakit Geçirdikten Sonra Ayrıca Tasarım İsteklerine Bakmanız da gerekiyor.

Teşekkür Ederim.

Rica Ederim Tekrardan Hayırlı Olsun...:)
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
(08-04-2013 Saat: 13:42)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-04-2013 Saat: 13:41)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Teşekkür Ederim.

Rica Ederim Tekrardan Hayırlı Olsun...:)

Sağolun..
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:

Lütfen yorum yazmadan önce forum kurallarını okuyunuz.

[-]
Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping