------------------------Graficer B.Başvuru (Adaylıgı)------------------
Bir Süredir Bilgi Toplamaya çalışıyordum vakti geldiğini düşünüyorum :) Eleştiri Yapabilirsiniz :)
Ad & Soyad : Savaş Söğüt
Okul: Yalova Adadolu teknik ve meslek lisesi
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Facebook u kullanıyorum.
html bilgisi: %20 ?
css bilgisi: %41
php programlama bilgisi: %10 ?
diğer bilgileriniz: PhotoShop, Tasarım, PhotoScape ,Photofiltre vb...
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Çoğu 10tl.net sitesinde forumexe Albaylık de thefrm da frmtr sitesinde
Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz :Site/ Bir Sürü Var
Şuanki rep puanınız:11
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Var. yukarı aşagı askılık
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Evet. Teknolojiyi Takip Eden Bir Kişiyim!
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Disiplinliyim, Yalanı Sevmem,Kim sever . Sözünü Tutmayan Suçlu olan kişiye Adam Demem, Hemen Kızarım.
Bir Süredir Bilgi Toplamaya çalışıyordum vakti geldiğini düşünüyorum :) Eleştiri Yapabilirsiniz :)
Ad & Soyad : Savaş Söğüt
Okul: Yalova Adadolu teknik ve meslek lisesi
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Facebook u kullanıyorum.
html bilgisi: %20 ?
css bilgisi: %41
php programlama bilgisi: %10 ?
diğer bilgileriniz: PhotoShop, Tasarım, PhotoScape ,Photofiltre vb...
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Çoğu 10tl.net sitesinde forumexe Albaylık de thefrm da frmtr sitesinde
Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz :Site/ Bir Sürü Var
Şuanki rep puanınız:11
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Var. yukarı aşagı askılık
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Evet. Teknolojiyi Takip Eden Bir Kişiyim!
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Disiplinliyim, Yalanı Sevmem,Kim sever . Sözünü Tutmayan Suçlu olan kişiye Adam Demem, Hemen Kızarım.