12-08-2011 Saat: 16:27
Tema Modifikasyonları Değiştirdimmi BOZULUYOR YARDIM..
http://www.haylazturk.10tl.net
Temamın Orjinali bu:
http://www.haylazturk.10tl.net
Temamın Orjinali bu:
|
Tema Modifikasyonları Değiştirdimmi BOZULUYOR YARDIM
|
|
12-08-2011 Saat: 16:27
Tema Modifikasyonları Değiştirdimmi BOZULUYOR YARDIM..
http://www.haylazturk.10tl.net Temamın Orjinali bu:
12-08-2011 Saat: 20:16
Biraz açıklayın mesala ne yapınca oluyor?
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2025 => 10TL'de 15 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
12-08-2011 Saat: 21:13
kod ekleyince değişiyor işte; header, posbit, forum bit - hepsine..
12-08-2011 Saat: 21:26
Kod ekleyince diyorsunda kodlarada bağlı bu ve nereye nasıl ekledine bağlı.Temanın bazı sisitemlerini bozunca farklı gorunuyor.Cssde tanımlanmışın dışını çıkmuş oluyorsn.Siz bu temayı suan kullanmıyorusunz.Kodları ekleyin bakalım neden olmuyor boyle ne kadar söylesem boşa:)
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2025 => 10TL'de 15 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
12-08-2011 Saat: 21:58
karanlik ben bişe demedim sadece sizin verdiğiniz kodları ekledimde bozuldu ben bişe etmiyorum.. demekki ftpsiz tam desteklemiyor site temayı
12-08-2011 Saat: 22:13
Alakası yok aslında ftp gerek yok.Resimlerin nerde geldiğinin pek önemi yoktur.Ama kodlarda eksikli ya da fazlalık veya yanlışlık olursa bozulur.Siz eklediğiniz kodu ve temanızı söyleyin yardımcı olalım.
13-08-2011 Saat: 00:03
Bu sorunu bende yaşamıştım. Tüm temalarda oluyor. Mesela Blackinci teması yükledim. Şablonlardan bikaç değişiklik yaptım. 2-3 saat belki 1 gün sonra tema bozuluyor. Sanırım başkasının yaptığı değişiklikler benim forumuda etkiliyor gibi birşey :S Bende tam anlamadım :D
13-08-2011 Saat: 00:41
(Son Düzenleme: 13-08-2011 Saat: 00:42, Düzenleyen: kaRanLık-61.)
evet suanda bnde fark ettim test için açtığım bir tane mybb wardı ilk yüklediğim temalar gitmiş:)Admine bu konuyu bildireceğim..
13-08-2011 Saat: 04:01
destek için teşekkürler..
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|