Ad & Soyad : Serdar Pozan
Okul: Peyami Safa Orta Okulu
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: facebook.com/p0zan
html bilgisi:orta
css bilgisi:az
php programlama bilgisi:az
diğer bilgileriniz: Grafik bilgim yüksektir web tasarım vs.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : http://pointblanktr.10tl.net/ Diğer Siteler Kapandığı İçin veremiyorum.
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz :
Counter-Strike Rank Seti
Oyun Siteleri İçin Yaptığım Rank Setim
Heroes Rank Setim
SeRDaR Rank Seti v2
SeRDaR Rank Seti V1
Şuanki rep puanınız: 19
konu sayısı: 235
Önemli Olan 1 konu linkiniz: Forumunun Sağ Üst Köşesine Twitter Ekle a'dan Z'ye herşeyi bana aittir.
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Var Ama Patente Çıkmadı Lamba Devresi Yapmıştım. Daha Çok Yaptımda Hatırlamıyorum.
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Hissediyorum, Çünkü Kendimi Çok Yenilikçi Hissediyorum.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:Ankara'da Yaşıyorum Photoshop Gibi Programlar Biliyorum Eklentiler Ekleyip Logo Rütbe Ve Benzeri Şeyler Yapabilirim.Kahverengi Gözlü Siyah Saçlı Uzun Boylu Biriyim.
Okul: Peyami Safa Orta Okulu
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: facebook.com/p0zan
html bilgisi:orta
css bilgisi:az
php programlama bilgisi:az
diğer bilgileriniz: Grafik bilgim yüksektir web tasarım vs.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : http://pointblanktr.10tl.net/ Diğer Siteler Kapandığı İçin veremiyorum.
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz :
Counter-Strike Rank Seti
Oyun Siteleri İçin Yaptığım Rank Setim
Heroes Rank Setim
SeRDaR Rank Seti v2
SeRDaR Rank Seti V1
Şuanki rep puanınız: 19
konu sayısı: 235
Önemli Olan 1 konu linkiniz: Forumunun Sağ Üst Köşesine Twitter Ekle a'dan Z'ye herşeyi bana aittir.
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Var Ama Patente Çıkmadı Lamba Devresi Yapmıştım. Daha Çok Yaptımda Hatırlamıyorum.
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Hissediyorum, Çünkü Kendimi Çok Yenilikçi Hissediyorum.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:Ankara'da Yaşıyorum Photoshop Gibi Programlar Biliyorum Eklentiler Ekleyip Logo Rütbe Ve Benzeri Şeyler Yapabilirim.Kahverengi Gözlü Siyah Saçlı Uzun Boylu Biriyim.