https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Taşıma Sistemi
Arkadaşlar ben forumumda söyle bir sistem yapmak istiyorum hiçbir mod vb. Rütbeliler Konuları silemesin sadece bana özel bi çöp kutusu olsun oraya taşıyabilsinler böyle birşey yapabilirmiyim? Admin hariç kimsenin konu silme yetkisi olmasını istemiyorum Yapabilirmiyim????
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıcı gruplarından moderatörlerin ve diğer yöneticilerin yetkilerini düzenleyebilirsiniz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar Moderatörleri Ayarlıyorum ne yaparsam yapıyım konuyu silebiliyorlar yada mesajları silebiliyorlar nasıl kapatabilirim.Lütfen yardımcı olunuz...
Arkadaşlar Moderatörleri Ayarlıyorum ne yaparsam yapıyım konuyu silebiliyorlar yada mesajları silebiliyorlar nasıl kapatabilirim.Lütfen yardımcı olunuz...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2012 Saat: 23:42)gsmert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Moderatörleri Ayarlıyorum ne yaparsam yapıyım konuyu silebiliyorlar yada mesajları silebiliyorlar nasıl kapatabilirim.Lütfen yardımcı olunuz...
Kullanıcı&gruplarda gruplar bölümünde forumlar&mesajlar izinlerinde düzenleme/silme Bölümünde konularını silme tikini kaldırın ve kaydetin.

Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yaptım ama genede silebiliyor konuyu direk silemiyor ama mesajı silerek genede konuyu silebiliyor :S bir çözüm bulun lütfen ya.Sadece Taşımalarına izin vermek istiyorum bide sabitlemeye.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu silen yetkisi alınır diye kural koyun :D En basitinden ??

Birde mesela yeni bir grup oluşturup onlara sadece taşıma yetkisi falan verirsiniz. Admin KP vermezsiniz. İstediğiniz kişileri mod görünümünde yaparsınız fakat sizin sonradan açtığınız gruba eklersiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2012 Saat: 00:51)gsmert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yaptım ama genede silebiliyor konuyu direk silemiyor ama mesajı silerek genede konuyu silebiliyor :S bir çözüm bulun lütfen ya.Sadece Taşımalarına izin vermek istiyorum bide sabitlemeye.
Aynı yerde
mesaj silme
konu silme
ikisi ayrı bir şekilde var ikisininde engelleyin.konuları ve mesajları silemezler.

Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ya benim istediğim eski çöp konuları çöp kutusu diye biyer yaptım oraya atsınlar bende ordan siliyim yani benden izinsin silinmesin hiçbişi diye.
(11-05-2012 Saat: 01:07)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-05-2012 Saat: 00:51)gsmert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yaptım ama genede silebiliyor konuyu direk silemiyor ama mesajı silerek genede konuyu silebiliyor :S bir çözüm bulun lütfen ya.Sadece Taşımalarına izin vermek istiyorum bide sabitlemeye.
Aynı yerde
mesaj silme
konu silme
ikisi ayrı bir şekilde var ikisininde engelleyin.konuları ve mesajları silemezler.

Yaptım ama genede silebiliyorlar :S bi el atsanız

privatetanitim.10tl.net bi el atın nolur ya :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
mesaj silme yetkilerini alın kullanıcı & gruplardan. (aynı zamanda konuda silemezler.)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2012 Saat: 14:02)CaqLaRybak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: mesaj silme yetkilerini alın kullanıcı & gruplardan. (aynı zamanda konuda silemezler.)

Hepsini denedim genede silinebiliyor :S yardım edin pls
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2012 Saat: 19:18)gsmert Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-05-2012 Saat: 14:02)CaqLaRybak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: mesaj silme yetkilerini alın kullanıcı & gruplardan. (aynı zamanda konuda silemezler.)

Hepsini denedim genede silinebiliyor :S yardım edin pls
Bunun başka yolu olduğunu sanmıyorum.Belki Bir Plugini olabilir bir araştırma yapın.Sanırım olacaktı.

Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping