Merhabalar. MyBB forumumda altta yazan Forum Kuralları, Reklam Vermek, Yazılım Meraklıları, Oyun Meraklıları şeylerini prostatsın üstüne taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz ?
Resim:
Resim:

[10tl Harici] MyBB Yer Değiştirme İle İlgili
|
Merhabalar. MyBB forumumda altta yazan Forum Kuralları, Reklam Vermek, Yazılım Meraklıları, Oyun Meraklıları şeylerini prostatsın üstüne taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz ?
Resim: ![]()
04-01-2020 Saat: 22:55
(04-01-2020 Saat: 22:47)Victory Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar. MyBB forumumda altta yazan Forum Kuralları, Reklam Vermek, Yazılım Meraklıları, Oyun Meraklıları şeylerini prostatsın üstüne taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz ?Büyük ihtimalle bu kodları İndex yazmışlardır. Siz prostat kodlarını bulup ilgili kodların altına yapıştırın.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
05-01-2020 Saat: 00:01
İndex sayfa kodlarını atarsan yardımcı olayım.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|