Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hit Çeken Bir Site Daha Aramıza Katıldı :)
(21-03-2013 Saat: 01:08)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O forumda 32 bin üye var, bi düşünsene bu mantıkımı? ayrıca çok fazlaa hit alıyorlar görüntülenme sayısındanda belli yorum vs. vs. dende bu apaçık belli insanların emeklerine çamur atamazsın atamayız, wolfteamcilar'a bile 17,000 ziyaretci giriyor oraya mı girmeyecek?.

Arkadaşa anlatabilirsen.

(21-03-2013 Saat: 01:09)Retribution Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Taktiği verirdim ama 10tl.net dışı domain taktiği

Kardeşim işin sonunu bırak , taktik falan yok hala gülme krizindeyim onlar kelime eklentisini uyarlamışlar kendilerince ve ona göre daha ön sıralara daha alakalı sonuç veriyormuş gibi giriyorlar bu tracker falan değil normal bir şey ne kadar cahilsin ya :).
Ama cahil , bilgisiz ve artist özgüvenine hayran kaldım :).
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu çok fazla uzuyor. Konuşacaksanız özelden halledin. Daha fazla uzatmayın.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar özür dilerim öncelikle , normalde bu konu bu kadar büyümezdi fakat Retr. arkadaşın o ilk mesajı , " Sen birşey bilmiyorsun git 2 makale oku " beni fena alevlendirdi.Tekrardan kusura bakmayın , forumu kirlettim baya.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Alexistexas bu ne saygısızlıktır ? Yöneticiye hakaret ediyorsunuz "lan,cahil" gibi kelimeler kullanıyorsunuz.
ada.sdaSD.daDasd. diye gülüyorsunuz.
Yöneticilerde sadece konuya bakıyor +2 uyarı puanı veriyor.Suç yöneticilerdeki ban kullanmıyor.

2 günlük uzaklaştırma aldınız.Kendinizi düzeltin ve foruma geri dönün.Konu kilit + çöp.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping