Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hit Çeken Bir Site Daha Aramıza Katıldı :)
Hit çeken sitelere bir site daha katıldı :)
http://hilearsivim.10tl.net/online.php
Sitenin normal online sayası max 5 - 6 :)
Ah ah ...
Hep ego tatminleri bunlar :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu site artık çöp.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(21-03-2013 Saat: 00:02)Marques Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu site artık çöp.

Orasını bilmem ben.
Zaten site sahibini tanıyorum.
Alexası gerileyince böyle bir yola başvurdu :).
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(21-03-2013 Saat: 00:03)alexistexas Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Orasını bilmem ben.

Su etiket plugini isinden cevap alabildiniz mi?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(21-03-2013 Saat: 00:05)Marques Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Orasını bilmem ben.

Etiket plugini yüklü değil ki.
Burak arkadaşın ne demek istediğini anlamadım ben ,
Sanırım ön ek diyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(21-03-2013 Saat: 00:06)alexistexas Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(21-03-2013 Saat: 00:05)Marques Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Orasını bilmem ben.

Etiket plugini yüklü değil ki.
Burak arkadaşın ne demek istediğini anlamadım ben ,
Sanırım ön ek diyor.

Hmm. Peki tesekkurler. İyi forumlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sahibi kafle o asla öyle birşey yapmaz.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
(21-03-2013 Saat: 00:38)Retribution Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sahibi kafle o asla öyle birşey yapmaz.

O sitenin normal hiti o değil :).Çok hitsiz bir forum.
Hit çekimi yapıyor , besbelli bu.Üyelerine bile 10 - 15 kişi girmiş durumda neyden bahsediyorsun?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Öf sendemi alexayı önemsiyorsun kardeşim :), alexa önemli değil ki?
Google açıkladı artık önemsemiyor alexayı neden peki? Google seo pr
link açılış hızı iç link dış link tema görsellik kalite örnek veriyorum. arama motorları önemsiyordu artık arama motorlarıda önemsemiyor,
ezbere konıuşma bana burda git 2 makele oku. google artık alexayı önemsemiyor,gerçek bu yandex yahoo zaten alexa ne bilmiyor. Alexa ne demek? sitene gelen ziyaretçiyi ve kalma süresini ölçmek demek dediğim gibi bir kaç makale okumanı tavsiye ederim :)
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
Good16'nın bloğunda ki yazıdan kesintiler :).
Alexa'yı önemsemiyorum fakat bizim de ego tatminine ihtiyacımız var değil mi?Ayrıca Alexa kendisini geliştirip reklamları azaltırsa sen o zaman gör kim önemsiyor kim önemsemiyor.
Sadece hit çekiyor :).

ezbere konıuşma bana burda git 2 makele oku
Ne demek lan bu ne demek sen ne diyorsun dostum bak ağzımı bozdurma benim!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Blogu değil ;) ben bunu kaç sene önce metenin konusuna yazmıştım.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

PGM
Teşekkür verenler:
(21-03-2013 Saat: 00:50)Retribution Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Blogu değil ;) ben bunu kaç sene önce metenin konusuna yazmıştım.

Atar mısın ?
Çünkü chatta bana bunu yazdı da :).
Ayrıyetten 2 bloğunda da bu yazıdan parçalar var.
Ve de sen kime acemi , git makale oku diyorsun?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Banada yazdı,nickin alexistexas felan diye öyle illa herşeyi bilemezsin,ben kullanıyomu bilmem ama o sahibi bana kardeşimden yakın,ona inanırım hemde her hit çeken siteyi paylaşıcaksan önemlileride paylaşsana? http://webboss.10tl.net/online.php paylaşabilirmisin hayır çünkü hiç kimse inanmaz adamlar post kullanıyor bunları herkes biliyor bunları takip ediceksen et ama hepsini bari bir konuya topla hızlı düzenle tam düzenleme seçenekleri var ben burda sana hakaret etmiyorum yaptığın işede saygı duyuyorum,ama bilip bilmedende konuşmayalım lütfen kardeşim,biliyorsun host trackeri başka biri başkasının sitesinede kasabiliyor,her hit kasıcıda aynı olay o kasmamış başkasıda kasıyor olabilir,ama haklıda olabilirsin düşüşlerini bende gördüm .

(21-03-2013 Saat: 00:48)alexistexas Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Good16'nın bloğunda ki yazıdan kesintiler :).
Alexa'yı önemsemiyorum fakat bizim de ego tatminine ihtiyacımız var değil mi?Ayrıca Alexa kendisini geliştirip reklamları azaltırsa sen o zaman gör kim önemsiyor kim önemsemiyor.

Yöneticiye saygısızlık +2 uyarı.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

PGM
Teşekkür verenler:
(21-03-2013 Saat: 00:57)Retribution Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Banada yazdı,nickin alexistexas felan diye öyle illa herşeyi bilemezsin,ben kullanıyomu bilmem ama o sahibi bana kardeşimden yakın,ona inanırım hemde her hit çeken siteyi paylaşıcaksan önemlileride paylaşsana? http://webboss.10tl.net/online.php paylaşabilirmisin hayır çünkü hiç kimse inanmaz adamlar post kullanıyor bunları herkes biliyor bunları takip ediceksen et ama hepsini bari bir konuya topla hızlı düzenle tam düzenleme seçenekleri var ben burda sana hakaret etmiyorum yaptığın işede saygı duyuyorum,ama bilip bilmedende konuşmayalım lütfen kardeşim,biliyorsun host trackeri başka biri başkasının sitesinede kasabiliyor,her hit kasıcıda aynı olay o kasmamış başkasıda kasıyor olabilir,ama haklıda olabilirsin düşüşlerini bende gördüm .

(21-03-2013 Saat: 00:48)alexistexas Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Good16'nın bloğunda ki yazıdan kesintiler :).

Yöneticiye saygısızlık +2 uyarı.

Webboss'un öyle ya da böyle arama motorlarında kaç konusu önde biliyor musun sen.Hit çekimi kullanıyormuş ahahahahhas dasdasd
Acemi olduğunu her yazında belli etme bari kardeşim.
Hile arşivimin normal hiti zaten 200 - 300 günlük.
Online 50 ziyaretçisi varmış , buna kimse inanmaz :).
Tamam ben hiç bir şey bilmiyorum ahah sen kralsın ve Webboss host tracker kullanıyor asdasd:ASDAsas:DSAdasD:SADaDA:DADSa
dsafasdasd
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Webbos hosttracker falan kullanmıyor, ayrıca kavgayı alevlendirmeyin burada bitsin aksi taktirde konuyu kilitleyip çöpe yollayacağım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(21-03-2013 Saat: 01:03)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Webbos hosttracker falan kullanmıyor, ayrıca kavgayı alevlendirmeyin burada bitsin aksi taktirde konuyu kilitleyip çöpe yollayacağım.

Arkadaşa host-tracker'in ne olduğunu ve temel seoyu anlatalım , kilitleyin sonra :).

(21-03-2013 Saat: 01:03)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Webbos hosttracker falan kullanmıyor, ayrıca kavgayı alevlendirmeyin burada bitsin aksi taktirde konuyu kilitleyip çöpe yollayacağım.

Arkadaşa host-tracker'in ne olduğunu ve temel seoyu anlatalım , kilitleyin sonra :).
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
:D:D:D:D tracker kullanmıyormuş taktik yapıyor,oda tracker sayılıyor sonuçta.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

PGM
Teşekkür verenler:
(21-03-2013 Saat: 01:05)Retribution Nickli Kullanıcıdan Alıntı: :D:D:D:D tracker kullanmıyormuş taktik yapıyor,oda tracker sayılıyor sonuçta.

Taktik falan yapmıyor ,kelime eklentisi kullanıyor.Buna da tracker diyen sensin asdasdasdsada gülmekten kırılıyorum yeaaas dadasdasd
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
O forumda 32 bin üye var, bi düşünsene bu mantıkımı? ayrıca çok fazlaa hit alıyorlar görüntülenme sayısındanda belli yorum vs. vs. dende bu apaçık belli insanların emeklerine çamur atamazsın atamayız, wolfteamcilar'a bile 17,000 ziyaretci giriyor oraya mı girmeyecek?.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Taktiği verirdim ama 10tl.net dışı domain taktiği
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping