Bu siteye daha önce sadece tema indirmek için kayıt olmuştum. Bir süre sonra içimdeki yeteneği keşfetmemi sağlayan Destek sitesine teşekkür ederim. Bu forumda birçok üyeye yardımcı oldum, bu foruma birçok değerli üye kazandırdım ve bende birçok dost kazanıp, birçok şeyi deneyim edindim. Destek sitesi üyeleri ve hosting sahibi olmak üzere herkese teşekkür ederim. Sizler sayesinde içimdeki yeteneği keşfettim, hobi olarakta bu yeteneği kullanmaya devam edeceğim.
Destek sitesine teşekkürüm var.
|
![]() ![]() Teşekkür verenler: Aisha* , Gameiro. , Helper , kaRanLık-61 , BizeHerYer61 , Muratbaykam , Corleone
04-05-2019 Saat: 12:33
Birçok kişiye bir şeyler öğrettiğini düşünüyorum Destek'in. 2013 yılında henüz 14 yaşındayken tanışmıştım, ondan sonra Photoshop'un ne olduğunu öğrendim şuanda da Premiere ile devam ediyorum :p Uzun süre girmesem bile daima aklımın bir köşesinde duruyor mutlaka.
computer science
"la vittoria sara nostra"
19-05-2019 Saat: 18:08
(19-05-2019 Saat: 17:28)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mesaj sayımı geçebileceğini mi sandın? :D
Bu konuyu açtığım zaman dedimki şimdi tamam; bana saygı duyduğu için beni seven kişilere teşekkür ederim.
20-05-2019 Saat: 18:02
Biz sana teşekkür ederiz Cem. Hizmetlerin için.
20-05-2019 Saat: 20:42
(20-05-2019 Saat: 18:02)Shelby Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biz sana teşekkür ederiz Cem. Hizmetlerin için. Teşekkür ederim. ;) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi