Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dijital Çağ Logo Work # Anakin Skywalker
7yyJP5.png
Hd Link: https://i.hizliresim.com/7yyJP5.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başlıkları biraz daha kısa tutarsan genel bakıştaki kirliliğin önüne geçmiş oluruz. Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-10-2017 Saat: 22:06)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başlıkları biraz daha kısa tutarsan genel bakıştaki kirliliğin önüne geçmiş oluruz. Teşekkürler.

Oyun vb başka şeylerin konusunu açmıyorum ki neyin kirliliği bu?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-10-2017 Saat: 22:08)Anakin Skywalker Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-10-2017 Saat: 22:06)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başlıkları biraz daha kısa tutarsan genel bakıştaki kirliliğin önüne geçmiş oluruz. Teşekkürler.

Oyun vb başka şeylerin konusunu açmıyorum ki neyin kirliliği bu?

Genel bakış kirliliği. Şahsen ben başlığın tamamını okumuyorum :D
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tamam işte şahsen demişsin okuyan veya okumayan kişiler + eleştiren ve eleştirmeyen kişiler oluyor forumda :D yani ben genel bakışı oyunlarlada doldurabilirim fakat yaptığım tasarımları atıyorum başlığada logoda ne içeriyorsa onun bazılarını yazıyorum bazen yazmıyorum bazen yazıyorum. Kirlilik olmuyor ki bu en azından bir çalışma ve bunu eleştirmeniz için bu foruma atıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yazacaklarını başlığa değilde konuya yazsan hepimiz açısından daha iyi olucak :)
yaratıldım şimdi ne yapıcam ben
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kaan abininde dediği gibi başlıkları daha kısa tutabilirsin. Eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-10-2017 Saat: 22:22)MiracLe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kaan abininde dediği gibi başlıkları daha kısa tutabilirsin. Eline sağlık.

teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-10-2017 Saat: 22:13)Anakin Skywalker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tamam işte şahsen demişsin okuyan veya okumayan kişiler + eleştiren ve eleştirmeyen kişiler oluyor forumda :D yani ben genel bakışı oyunlarlada doldurabilirim fakat yaptığım tasarımları atıyorum başlığada logoda ne içeriyorsa onun bazılarını yazıyorum bazen yazmıyorum bazen yazıyorum. Kirlilik olmuyor ki bu en azından bir çalışma ve bunu eleştirmeniz için bu foruma atıyorum.

Burası bir forum ve her yerde olduğu gibi burada da kurallar var. Her söyleneni sorgulamaktansa bir şeyler öğrenirsen ileride yetkili olunca bu günlerini hatırlar, mutlu olursun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-10-2017 Saat: 22:26)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-10-2017 Saat: 22:13)Anakin Skywalker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tamam işte şahsen demişsin okuyan veya okumayan kişiler + eleştiren ve eleştirmeyen kişiler oluyor forumda :D yani ben genel bakışı oyunlarlada doldurabilirim fakat yaptığım tasarımları atıyorum başlığada logoda ne içeriyorsa onun bazılarını yazıyorum bazen yazmıyorum bazen yazıyorum. Kirlilik olmuyor ki bu en azından bir çalışma ve bunu eleştirmeniz için bu foruma atıyorum.

Burası bir forum ve her yerde olduğu gibi burada da kurallar var. Her söyleneni sorgulamaktansa bir şeyler öğrenirsen ileride yetkili olunca bu günlerini hatırlar, mutlu olursun.

Gerçek hayatımda yaşadığım şeyler sonucunda herşeyi sorgulamaya başladım. bu huyum galiba en kötü huylarımdan biri neyse teşekkürler uyarı için dikkat ederim birdahaki konularımda
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dijital Çağ yazan yer beyaz olsa iyi görünürdü ama yine güzel olmuş eline sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler rankings,
Sistemdeki tema beyaz gri karışımı bir tema olduğu için bu tarz logoyu yakıştırdım siteye. Değerli yorumun için teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping