Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafik Tasarımda 3. Yıl <3 #
Üç yıl öncesine kadar buralara geleceğimi bile tahmin etmemiştim :) İyi ki Photoshop'u bırakmamışım :)
15 Ekim 2014'e ait bir çalışmam..
https://i.hizliresim.com/6yy5ZE.jpg
( Tabii bundan önce de illaki yapmışlığım vardır fakat bulabildiğim en eski çalışmam bu idi :) )
Yenilere tavsiyede bulunacak isem;
Yaşınız ne olursa olsun kötü yapsanız dahi bırakmayın :) Bir gün mutlu sona ulaşacaksınız..
Nice 3, 3.5 senelere İnşaallah :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel yol katetmişsiniz hocam. Bu zamana kadar ki ellerinize ve emeklerinize sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-10-2017 Saat: 18:37)M4rchst Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel yol katetmişsiniz hocam. Bu zamana kadar ki ellerinize ve emeklerinize sağlık.

Teşekkür ederim darısı kodlamada başınıza inşallah :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
8 yıl öncesine ait bir kaç çalışmalarım:
v85vy.jpg
vlltk.png
vllv6.png
v7t0u.jpg
avatar_9199.jpg?dateline=1386341427

Şimdiki tasarımlarım: 
V3XDov.png
7qqvkl.png
Ly0OP1.png
lbWV5X.png
hayallerinizin peşinden sürekli koşarsanız başarılı olabilirsiniz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-10-2017 Saat: 18:45)Anakin Skywalker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 8 yıl öncesine ait bir kaç çalışmalarım:
v85vy.jpg
vlltk.png
vllv6.png
v7t0u.jpg
avatar_9199.jpg?dateline=1386341427

Şimdiki tasarımlarım: 
V3XDov.png
7qqvkl.png
Ly0OP1.png
lbWV5X.png
hayallerinizin peşinden sürekli koşarsanız başarılı olabilirsiniz..

Eline sağlık, keşke ayrı bir konu açsaydın :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerek yok teşekkür ederim böyle bir konu açtığın için sana ayrı teşekkür ederim :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
berArt :) İlerde çok daha iyi yerlere geleceğine eminim Berat . Başarılarının devamını dilerim :)
yaratıldım şimdi ne yapıcam ben
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha iyi yerlerede geleceğine inanıyorum kardeşim. Rotanı bozma devam et..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Helal olsun, böyle devam edersen şirket veya ofis kurarsın. :)
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-10-2017 Saat: 18:58)kraljmehmet Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Helal olsun, böyle devam edersen şirket veya ofis kurarsın. :)

Hedefim başka fakat bu da güzel bir şey tabii :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-10-2017 Saat: 19:00)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-10-2017 Saat: 18:58)kraljmehmet Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Helal olsun, böyle devam edersen şirket veya ofis kurarsın. :)

Hedefini discord dan söyler misin? Bu arada discord gel.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-10-2017 Saat: 19:02)kraljmehmet Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-10-2017 Saat: 19:00)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hedefini discord dan söyler misin? Bu arada discord gel.

Hedefim doktor olmak. Ofis açmak vs. yok :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Berat artık ilaç yazarken ilac'ın resmini reçeteye çizip verir hastaya ^^
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-10-2017 Saat: 19:04)Anakin Skywalker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Berat artık ilaç yazarken ilac'ın resmini reçeteye çizip verir hastaya ^^

O günleri görürsek inşallah :D
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim 4 yıl oldu ^^ Keşke sürekli aynıyla kalmayıp yenilere atılsaydım diye içinden geçirmiyor insan.
Sanal ortamda sevdiğim en değerli insanlardansın <3 Kendini daha da geliştireceğine inanıyorum. İlerde doktor olabilirsin (inşAllah) ama benim tavsiyem bir hobi olarak tasarıma devam et, sat. Bir ek gelirin olsun :)
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-10-2017 Saat: 19:35)Senius Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim 4 yıl oldu ^^ Keşke sürekli aynıyla kalmayıp yenilere atılsaydım diye içinden geçirmiyor insan.
Sanal ortamda sevdiğim en değerli insanlardansın <3 Kendini daha da geliştireceğine inanıyorum. İlerde doktor olabilirsin (inşAllah) ama benim tavsiyem bir hobi olarak tasarıma devam et, sat. Bir ek gelirin olsun :)

Öncelikle güzel düşüncelerin için teşekkür ederim senin de yerin ayrı :)
Evet ilk cümlene katılıyorum, hep aynı yerde devam etmek insanı geliştirmiyor ben elimden geldiğince her şeye uğraş verdim, çizim de yaptım manipülasyon da :) Elimden geldiğince her dakika geliştirdim kendimi. Böyle olmak lazım ( ego değil yanlış anlaşılmasın. )

Hobi olarak devam edeceğim zaten :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende photoshop'a başladığımda ki ilk tasarımım sanırım buydu
mdw7w.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-10-2017 Saat: 19:46)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende photoshop'a başladığımda ki ilk tasarımım sanırım buydu
mdw7w.png

Devamında başarılar hoca :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha yolun başında olduğunu sen de biliyorsun, farklı programlar öğrenmeye başlayabilirsin :)
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-10-2017 Saat: 00:09)Ainsworth Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha yolun başında olduğunu sen de biliyorsun, farklı programlar öğrenmeye başlayabilirsin :)

Evet, daha öğrenecek çok şey var :) Allah ömür verirse elimden geldiğince :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping