https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kişisel Site # Yardım
Merhaba,
Kendi tasarımlarımı paylaşıp, iş alabileceğim bir site kurmak istiyorum. Neler gerekiyor ? Tema konusunda çizim için sıkıntı yok fakat böyle bir şey kodlayabilir miyiz ? Hosting vs. vs. nedir lazım mıdır ? Kaç TL oluyor mesela. Sorularımı yanıtlayan bilgili arkadaşlara teşekkürler.
( .com Düşünüyorum ama önerileriniz varsa beklerim. )
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Düzgün bir hosting ve domain alman yeterlidir. Wordpress üzerinde çeşitli alanlarda tema çizebilir-kodlayabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok Ahım Şahım Birşeyler mi İstiyorsun Bu Tarzmı ? :
Kod:
http://veyselkilic.org
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-07-2017 Saat: 19:48)Tardis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Düzgün bir hosting ve domain alman yeterlidir. Wordpress üzerinde çeşitli alanlarda tema çizebilir-kodlayabilirsin.

Bu site konusuyla ilgili bilgim yok. Ben sadece tasarımlarımı koyacağım.
http://alpersuzgun.net/ gibi @Ainsworth hocam siz de bakarsanız sevinirim.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Portfolio sitesi istiyorsun sen. Wordpress ile yapacaksan domain , host ve tema parası vermen lazım ve temayı envato tarzı yerlerden alacaksan kendin script yaptırmandan daha pahalı tutabilir dolar kuru yüzünden ama dersen ben başkasına kodlatırım temayı veya scripti o sana kalmış fiyatlarıda kişiden kişiye değişir.
Builds mobile apps or something
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-07-2017 Saat: 21:13)Krons Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Portfolio sitesi istiyorsun sen. Wordpress ile yapacaksan domain , host ve tema parası vermen lazım ve temayı envato tarzı yerlerden alacaksan kendin script yaptırmandan daha pahalı tutabilir dolar kuru yüzünden ama dersen ben başkasına kodlatırım temayı veya scripti o sana kalmış fiyatlarıda kişiden kişiye değişir.

Temayı hallederiz o yönden sıkıntım yok. Ücretsiz yapacak kişiler de biliyorum çünkü çok karmaşık bir sistemi olmayacak temanın. 
- Temayı kendim çizeceğim.
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-07-2017 Saat: 19:46)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Kendi tasarımlarımı paylaşıp, iş alabileceğim bir site kurmak istiyorum. Neler gerekiyor ? Tema konusunda çizim için sıkıntı yok fakat böyle bir şey kodlayabilir miyiz ? Hosting vs. vs. nedir lazım mıdır ? Kaç TL oluyor mesela. Sorularımı yanıtlayan bilgili arkadaşlara teşekkürler.

çok ziyaretçi olmayacağı için sana 15-20 cpu 1-2gb alanlı min 10gb trafikli bir hosting + favori alan adı uzantısında bir domain.
Yıllık hosting min: 40-100 TL arası (Daha uygunda bulursun belki ama işte sonrasını bilemiyorum.)
Domain maksimum 40tl olur yıllık.(Tr uzantılar yıllığı 12 falan olması gerek com.tr / net.tr kendi adın ve soyadınla).
Wordpress şart değil bunun için scriptler var biraz güvenlik sorunu olur mu senden nette iki üç taktikler çözersin.Zaten böyle bir siteye saldıran nadir olur.Scriptten biraz html oynanır senin istediğin şekle gelir. ortalama 80-130TL arası değişir.Script çokta önemli değil tema sistemi olan tüm sistemlerde bunu benzer şey oluşturulur ;)
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-07-2017 Saat: 02:55)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

çok ziyaretçi olmayacağı için sana  15-20 cpu 1-2gb alanlı min 10gb trafikli bir hosting + favori alan adı uzantısında bir domain.
Yıllık hosting min: 40-100 TL arası (Daha uygunda bulursun belki  ama işte sonrasını bilemiyorum.)
Domain maksimum 40tl olur yıllık.(Tr uzantılar yıllığı 12 falan olması gerek com.tr / net.tr kendi adın ve soyadınla).
Wordpress şart değil bunun için scriptler var biraz güvenlik sorunu olur mu senden nette iki üç taktikler çözersin.Zaten böyle bir siteye saldıran nadir olur.Scriptten biraz html oynanır senin istediğin şekle gelir. ortalama 80-130TL arası değişir.Script çokta önemli değil tema sistemi olan tüm sistemlerde bunu benzer şey oluşturulur ;)

Bu işler bu kadar pahalı mı ? Millet açıyor siteyi .com lu falan ucuza.
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@beratdemir Sahura kadar avatar istekleri konunuza bakar mısınız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-07-2017 Saat: 03:32)Krêanch Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @beratdemir Sahura kadar avatar istekleri konunuza bakar mısınız

Baktım ? Mesaj atmamışsınız.
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-07-2017 Saat: 03:30)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

çok ziyaretçi olmayacağı için sana  15-20 cpu 1-2gb alanlı min 10gb trafikli bir hosting + favori alan adı uzantısında bir domain.
Yıllık hosting min: 40-100 TL arası (Daha uygunda bulursun belki  ama işte sonrasını bilemiyorum.)

En iyisi sen bütçe söyle biz seni yönlendirelim.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-07-2017 Saat: 05:16)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-07-2017 Saat: 03:30)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

En iyisi sen bütçe söyle biz seni yönlendirelim.

40-50 TL :(
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
.com Domaininde 4tl indirim vardı goodaddy'de
O devam ediyorsa,46 TL'n kalıyor. onlada hosting alabilirsin.hostingi ucuz ama özellikleri güzel bulursun,araştır bi. olmadı @taarruz admin ile görüş.hosting satıyodu o.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
.com iyidir,com al :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform