Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ice Blue BF Tema Çizimi
Uzun zamandır tasarımla alakam yoktu biraz uğraşayım dedim

BrgY6Q.jpg

veya

M04mOa.jpg

Güzelse devam eder geliştiririm. Göze çarpan bazı eksikleri olduğu belli :D Mavi ve geometrik birşeyler düşünerek başladım. Font seçimi saçma olabilir. Sabırsız biriyimdir. @xoxox
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mobil için gibi olmus Dahada gelişebilir eline saglık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-04-2017 Saat: 19:19)froumdroid Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mobil için gibi olmus Dahada gelişebilir eline saglık

Teşekkür ederim. Fikir mantıklı geldi biraz daha kısıp mobil için. Uğraşla gelişmişini deneyebilirim. Amacım pas atmaya çalışmaktı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Paslanmak bile değil çürümek derler buna Erman naptın sen :D
Pek geometriklik de yok yani :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence hemen paylaşma biraz elin alışıncaya kadar. Ben tanıyorum hoş tasarımlara sahipsin eline alışmadığından çizememişsin. Yeni nesil tasarım dizaynına bakmanı öneririm. Bol şans.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Modayı takip edemiyoruz :D Material mıdır o mu şimdi moda
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-04-2017 Saat: 19:26)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence hemen paylaşma biraz elin alışıncaya kadar. Ben tanıyorum hoş tasarımlara sahipsin eline alışmadığından çizememişsin. Yeni nesil tasarım dizaynına bakmanı öneririm. Bol şans.

Lafımı çalmış hemen!!1
(22-04-2017 Saat: 19:28)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Modayı takip edemiyoruz :D Material mıdır o mu şimdi moda

Onun o kadar da moda olduğu yok bu siteye flat ve material'ı ben getirdim aksini iddia eden varsa gelsin :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tasarımsal olarak kötü olsada kodlanırsa mükemmel birşey çıkacak bundan tabi düşündüğüm gibi kodlanırsa :D ellerine sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-04-2017 Saat: 19:29)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-04-2017 Saat: 19:26)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence hemen paylaşma biraz elin alışıncaya kadar. Ben tanıyorum hoş tasarımlara sahipsin eline alışmadığından çizememişsin. Yeni nesil tasarım dizaynına bakmanı öneririm. Bol şans.

Lafımı çalmış hemen!!1
(22-04-2017 Saat: 19:28)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Modayı takip edemiyoruz :D Material mıdır o mu şimdi moda

Onun o kadar da moda olduğu yok bu siteye flat ve material'ı ben getirdim aksini iddia eden varsa gelsin :D

Kanka senin SoftFlattan öncede çok flat muhabbedi döndüğünü hatrlıyorum ama senin tema flat kelimesini tanımlıyordu.
He bu arada bitmiş gibi eleştirmeyin arkaplan bile eklemedim hani vur dedik öldürmeyin XD
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-04-2017 Saat: 19:31)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-04-2017 Saat: 19:29)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Lafımı çalmış hemen!!1

Kanka senin SoftFlattan öncede çok flat muhabbedi döndüğünü hatrlıyorum ama senin tema flat kelimesini tanımlıyordu.

Soft flat'in türevi 50 tema yapıldı bu sitede. Şimdi bakınca çok eksiği var temanın aslında, sadece soft flat v3'ü güzel yapmışım. Ben ağzıma material'ı aldım burada hemen herkes atladı neden oldu bilmiyorum :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende hiç takip etmeyince göz zevkim bozuldu galiba çünkü yaparken gözüme hitap ediyordu :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-04-2017 Saat: 19:41)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende hiç takip etmeyince göz zevkim bozuldu galiba çünkü yaparken gözüme hitap ediyordu :D

Aynen öyle olmuş olabilir. Ben yine de flate devam ediyorum :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gelişebilir bence. Fikir güzel eline sağlık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2. olan mobil için kodlansa çok çok mükemmel olur. Eline sağlık erman güzel çizim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sağolun arkadaşlar. Uzun zaman kullanmamanın pası vardı bide takip etmeyince göz zevkim bozulmuş olabilir. Yakında bunun gelişmişini atarım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık konu ve yorum sayısının olduğu kısımlar gelişebilir.
-2. Tasarımı mobil için yapabilirsiniz. Biraz daha renklerini kısarak tabi ki(göz yormasını önlemek amacıyla).
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-04-2017 Saat: 22:59)Yusuf K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık konu ve yorum sayısının olduğu kısımlar gelişebilir.
-2. Tasarımı mobil için yapabilirsiniz. Biraz daha renklerini kısarak tabi ki(göz yormasını önlemek amacıyla).

Bende öyle düşünüyorum. Bu aralar tema çizimlerini ve yeni moda tasarımları incelemekteyim. Tekrar bakınca kendimden utandım diyebilirim. Yeni tasarımlar hakkında tecrübe edindikten sonra güzel işler çıkaracağımı düşünüyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
MyBB 1.6 Sürümlerine uyar bu bence.Eline Sağlık,çok güzel olmuş. beğendim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping