05-02-2017 Saat: 17:48
Bilmiyorum belki ben yeni gördüm ama Bu adresteki gibi yeni bir forum scripti çıkmış.Sizde satın alınılır mı veya ücretli olmakta haklılar mı ?
Yeni forum scripti hakkında
|
05-02-2017 Saat: 17:48
Bilmiyorum belki ben yeni gördüm ama Bu adresteki gibi yeni bir forum scripti çıkmış.Sizde satın alınılır mı veya ücretli olmakta haklılar mı ?
Daha çok wordpressi andırdı bana özellikleri. Ve de oldukça güzel değer bence. Ve tasarım konusunda gördüğüm bütün forum scriptlerinden öndeler, şahane bence. Widget özellikleri falan hoşuma gitti. Admin paneli de tamamen material design ile yapılmış. Site içi tasarım da ortalama öyle sayılır. 300'den fazla pluginleri olduğunu söylüyorlar bir de. Yazı editörü falan da gerçekten hoşuma gitti biraz da bootstrapa benziyor. Evet bootstrap skinleri varmış hatta. Gerçekten iyi yani. Herhangi bir eksisini göremedim. Temaları da var.
$ 250 / month evet parayı şimdi gördüm ne kadar değer şimdi bilemedim :D ama gerçekten profesyonel bir sistem olmuş. Görünce MyBBden soğudum :D Ve de ücretli olmada kesinlikle haklılar da para fazla gibi geldi.
05-02-2017 Saat: 22:11
Dosyaları varda nasıl kuracağımı bilmiyorum
05-02-2017 Saat: 22:13
şu şekilde hiç html dosyası yok install felan geliyorum sadece js dosyası var nasıl kurağcaım bunu
05-02-2017 Saat: 22:20
Githubdan mı indirdin bunu?
05-02-2017 Saat: 22:22
Satın almanız gerekmektedir
→ Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net
Mybb • PHP • VB.NET • HTML • CSS • MySQL
Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir.
05-02-2017 Saat: 22:29
Node js tabanlı olduğu için bir işletim sistemine kurman gerekiyor. Ya da bulut sunucuya. Bildiğimiz scriptler gibi tek bir sayfaya gir tak kuruldu olayı yok.
Kod: https://docs.nodebb.org/en/latest/
05-02-2017 Saat: 22:53
nodejs kurup onun üstünden yapicaksın.
aynı zamanda 250$'a degerde artar bile.
05-02-2017 Saat: 22:55
06-02-2017 Saat: 00:41
(Son Düzenleme: 06-02-2017 Saat: 00:43, Düzenleyen: kaRanLık-61.)
gençler aylık ne kadar para kazancan ki buna yatırım yapacaksın.Bunu ancak yüksek trafiği olan sitelerin almasını tavisye ederim.Tabi o yükü script kaldırır mı o da bir soru.bence değmez.aylık ücret istiyor.Ona vereceğiniz parayı aylık kenara koyun bir programcıyla anlaşın size script yapsın.Onu verin artı bu fiyatın 4 birini ona verin sizin için geliştirsin istekleriniz üzere açıkları kapatsın daha iyi :D aylık 250 dolar bu işi iyice suyunu çıkarttılar.Bu param olsa bundan daha iyi sistem yaptırırım.
kurman için yüksek ihtimal composer gerekli.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|