Konuyu Oyla:
  • Toplam: 4 Oy - Ortalama: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu İstatistiklerim Çalışmıyor[Çözüldü]
GPr906.png
Gördüğünüz Gibi Sorunun Ne Olduğunu Anlamadım. Kodları varsayılan yaptım gene aynısı sadece mesaj ve konu istatiği sıkıntılı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2017 Saat: 16:08)Thekinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: GPr906.png
Gördüğünüz Gibi Sorunun Ne Olduğunu Anlamadım. Kodları varsayılan yaptım gene aynısı sadece mesaj ve konu istatiği sıkıntılı.

Hocam sayma ve yapılandırmadan konu ve mesaj sayaçlarını güncelleştir butonuna tıklayın.Hatta hepsini güncelleyin istatistikler felan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin kp > Araçlar Bakım > Sayım yapılandırma > Hepsine git de düzelcektir.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sorunu Çözdüm İkinizede Teşekkürler. Peki Neden Otomatik Olarak Güncelleştirme Yapmıyor Onu Anlayamadım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2017 Saat: 16:25)Thekinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sorunu Çözdüm İkinizede Teşekkürler. Peki Neden Otomatik Olarak Güncelleştirme Yapmıyor Onu Anlayamadım.

Sistemin yorulmaması için. Benim sabitte konum vardı bunla ilgili indirilmiş. Hatta 3-4 tane konum vardı. Hepsi de gerekli şeyler. Kim düzenlemişse artık ben yokken, ben ayarlayayım :P
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2017 Saat: 17:17)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-01-2017 Saat: 16:25)Thekinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sorunu Çözdüm İkinizede Teşekkürler. Peki Neden Otomatik Olarak Güncelleştirme Yapmıyor Onu Anlayamadım.

Sistemin yorulmaması için. Benim sabitte konum vardı bunla ilgili indirilmiş. Hatta 3-4 tane konum vardı. Hepsi de gerekli şeyler. Kim düzenlemişse artık ben yokken, ben ayarlayayım :P

gel hallet :p
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

eXpertBoss -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping