Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DDOS Koruma Yarrdım
Haftada En Az 3 Kere Bu Sorunla Karsılasıyorum Forumumu DDoslardan Nasil Korurum Bunun Bi Eklentisi Filan Varmı cloudflare De Pek Bir İşe Yaramiyor ?

DDos Korması Satın Ala Bileceğimiz Bi Site Varsa Biliyorsanız Onuda Yorumda Belirtirseniz Cok İyi Olur Şimdiden Teşşekürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumunuzumu korumak istiyorsunuz yoksa pc'yimi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-01-2017 Saat: 18:00)türkperest Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumunuzumu korumak istiyorsunuz yoksa pc'yimi ?

Forumunu korumak istiyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O zaman
--
DDos, Syn ve benzeri saldırıları forum scriptleri ile önleyemezsiniz öncellikle sağlam bir yerden host almalısınız,

Tercihen litespeed yada nginx web sunucusu olmalı + ip'ye tanımlanmiş firewall desteği lazım

Cloudflare bir yere kadar saldırılardan korur ilerleyen zamanlarda yüksek ücretli sürümler almanız gerekicektir. İyi Günler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sitenize şifre yerleştirebilirsiniz fakat şöyle bir dezavantajı var ki google botlarını sitenizde gezmesini engelliyor.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forum Hack Forumu Saldirilar Kücük Caplı DDos Programlarıya Olmuyor VPS den DDos Atıyorlar Cloudflare'nin Bir Nevze Yarari Olmuyor Hostum Cok Sağlam Deyil Fakat Ben ? Formma Bi DDos Koruma Eklentisi Tarzında Birsey Satın Alamazmıyım Foruma Sifre Koymayı Denedım Fakat USR Kaybına Yol Acıyor Adam Her Ana Sayfaya Girdiğinde Bir Kere Sifre İstiyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli Not : Şifreniz 123
Birde Aşağıdaki Kodu Sitenizin İndex Kodlarının En Üstüne Ekleyin.
PHP Kod:

Kod:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><!-- start: index -->
<!DOCTYPE HTML><style type="text/css">div.enenene{position:fixed;text-align:center;z-index:6201;}div.dgfdgd{top:0px;left:0px;width:100%;height:100%;background-color:#323232;}</style><style type="text/css">div.enenene{_position:absolute;}div.dgfdgd{_bottom:auto;_top:expression(ie6=(document.documentElement.scrollTop+document.documentElement.clientHeight - 52+"px") );}</style><div class="enenene dgfdgd" id="engel"></div>

<script language="Javascript">

<!--

var password = "123"

var x = prompt("Siteye Girmek icin Sifreyi Alttaki Kutucuga Yazip Tamama Tiklayin --> Sifre : 123","")

if (x.toLowerCase() == password) {

alert("Sifre dogru \n \n Sayfaya girmek icin Tamam'a tiklayin");
document.getElementById('engel').style.display='none';

}

else {

alert("Sifre Yanlis!");
location = "/"

}

//-->
</script>
<html>
<head>
<title>{$mybb->settings['bbname']}</title>
{$headerinclude}
<script type="text/javascript">
<!--
    lang.no_new_posts = "{$lang->no_new_posts}";
    lang.click_mark_read = "{$lang->click_mark_read}";
// -->
</script> 

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu USR kaybına Neden Oluyor Ben DDos Korumasası Satın Alacagım Bir Site Tarzı Birsey Arıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Litespeed alt yapısı ile performans ve hız + Türkçe cPanel ile sorunsuz kolay yönetim aynı zamanda shared ip'e tanımlanmiş 10 gbit firewall mevcut. Dilerseniz size özel ayarlamalarida yapabilirler

Web : Tıkla/SupportEXT.10tl.net Bekleriz/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping