Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] En İyi Nasıl Gelişirim
En hızlı şekilde forumumu nasıl geliştire bilirim 

bu forumların çökme olasılığı varmı

http://www.programcim.10tl.net/ - sence bu forum içeriği uygunmu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sağlam içerik üreterek gelişebilirsin.
Çökme olasılığı yok saldırı olmadığı sürece.
Uygun fakat ilgilendirdiği kitle ne kadar onu tartıp bakmak lazım.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhabalar sanirim kurulan butun siteler hepsi ayni ipe bagli biraz once test saldiri yaptim teke gitti lutfen saglam bir koruma almanizi oneririm

NOT : kesinlikle amacim kotu birsey degildi sadece sitenin guvenligini olcmek istedim lutfen affedin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-01-2017 Saat: 23:06)hilecidogan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar sanirim kurulan butun siteler hepsi ayni ipe bagli biraz once test saldiri yaptim teke gitti  lutfen saglam bir koruma almanizi oneririm

NOT : kesinlikle amacim kotu birsey degildi sadece sitenin guvenligini olcmek istedim lutfen affedin

Eğer Ddos programı kullandıysan o sadece sende internetini keser. Bizde bir değişiklik olmaz.

Güvenlik zafiyetlerini / açıkları "admin" nickli kişiye özel mesaj yoluyla belirtin.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-01-2017 Saat: 23:06)hilecidogan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar sanirim kurulan butun siteler hepsi ayni ipe bagli biraz once test saldiri yaptim teke gitti  lutfen saglam bir koruma almanizi oneririm

Güldüm
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping