https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WMF Rank Seti - PSD
Çok çok öncelerde paylaşılan bir konuda rank kalıbını fazlasıyla beğendim, forumlarınız için böyle bir rank paylaşıyorum o rankları geliştirip.

PSD İndir:
Kod:
http://s2.dosya.tc/server2/b1pw88/WMF_RANK.rar.html

x0g.png
x0k.png
x0u.png
x00.png
x09.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet güzel eline sağlık ama wmf yazısının koyu olması hoş olmayan bir görüntü vermiş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2016 Saat: 18:44)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet güzel eline sağlık ama wmf yazısının koyu olması hoş olmayan bir görüntü vermiş.

yazı koyu değil degrade verildi sadece alışılmışın dışında, yorum için teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2016 Saat: 19:07)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-08-2016 Saat: 18:44)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet güzel eline sağlık ama wmf yazısının koyu olması hoş olmayan bir görüntü vermiş.

yazı koyu değil degrade verildi sadece alışılmışın dışında, yorum için teşekkürler

Degradede bir nevi koyulaştırıyor sonuçta.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence webmaster forumlarına uymayan bir rank seti wm forumlarında cogunlukla fazla rank ve seviye olur o seviyeleri gösteren bar tarzı şeyler kullanırlar kullanmazlar hoş durmaz gibime geliyor ancak +rep
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
wmf nin anlamı webmaster forumu demedim ki :D adını wmf yaptım sadece.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş eline sağlık.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Wmf yazısını daha imzamsı bir fontla sışa yazıp ranktan ok çıkartabilirdin. Ama bu da güzel. Eline sağlıık :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping