Yorum Sayısı: 171
Konu Sayısı: 60
Teşekkürler: 1
1 mesaj içinde 14 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
KanklarTM
SanalPara (SP): 59 SP
arkadaşlar ben phostoptan mybb tema kodlıcam sonra kodlıcmda soun var naısl yapcam myb tema kodlama myb tasarım gibi biriniz güel anlasıılır vide cekemzmi iylik içnin
mybb tema kodlaam cizme video cekebilir biriniz faydallı olur
konu yanlış yerdey özüler...
Yorum Sayısı: 7,284
Konu Sayısı: 797
Rep Puanı:
257
Teşekkürler: 252
190 mesaj içinde 1984 teşekkür verildi.
hipolito
SanalPara (SP): 2,134 SP
Konu yanlış yerde :) Video bulamazsın ama sanırım karşılıklı öğretebilirler mi onu da bilmiyorum aslında.. Coderlere falan bi mesaj at
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Yorum Sayısı: 4,494
Konu Sayısı: 472
Teşekkürler: 30
53 mesaj içinde 489 teşekkür verildi.
Hatake
SanalPara (SP): 6,089 SP
Tek videoda olacak şey değil. Uzun zamandır eğitim videoları çekiyorum. Çok yakın zamanda hepsini upload edeceğim.
Yorum Sayısı: 464
Konu Sayısı: 66
Rep Puanı:
10
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 87 teşekkür verildi.
Enes Bayraktar
SanalPara (SP): 33 SP
HTML ve CSS gerkeli diller PHP 'nin Syntax'ını bilmen birazdaha iyileştirir en azından bir sorun olunca halledersin herneyse eğer müthiş tasarım istiyorsan Javascript nodejs angular vb diller ellerinden öpücektir ama HTML ve CSS dilleri en basit dillerdir ve öğrenmesi kolaydır kısacası herşeyi yapabilrisiniz efektler'in belli bir kısmı yapılamasada herşey diyebiliriz size Tayfun erbilenin derslerini ve sürü sürü 150 200 lük html templaterler indirip editlemenizi şiddetle tavsiye ederim ben öyle öğrendim eğer isterseniz skype üzerinden takıldıgınız yerleri ben hatake vb kişilere veya bu foruma konu açarak sorabilirsiniz.
Yorum Sayısı: 171
Konu Sayısı: 60
Teşekkürler: 1
1 mesaj içinde 14 teşekkür verildi.
KanklarTM
SanalPara (SP): 59 SP
maksat herkez ogrensin bir video cekin tma ogrenelim admin ler ogretmiyor yani üyelerine yardımı yok