https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
arkadaşalr yardım cı olucak
arkadaşlar ben phostoptan mybb tema kodlıcam  sonra kodlıcmda soun var naısl yapcam myb tema kodlama myb tasarım  gibi biriniz güel anlasıılır vide cekemzmi iylik içnin
mybb tema kodlaam cizme video cekebilir biriniz faydallı olur
konu yanlış yerdey özüler...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu yanlış yerde :) Video bulamazsın ama sanırım karşılıklı öğretebilirler mi onu da bilmiyorum aslında.. Coderlere falan bi mesaj at
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Gokss ilgilensene
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tek videoda olacak şey değil. Uzun zamandır eğitim videoları çekiyorum. Çok yakın zamanda hepsini upload edeceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
HTML ve CSS gerkeli diller PHP 'nin Syntax'ını bilmen birazdaha iyileştirir en azından bir sorun olunca halledersin herneyse eğer müthiş tasarım istiyorsan Javascript nodejs angular vb diller ellerinden öpücektir ama HTML ve CSS dilleri en basit dillerdir ve öğrenmesi kolaydır kısacası herşeyi yapabilrisiniz efektler'in belli bir kısmı yapılamasada herşey diyebiliriz size Tayfun erbilenin derslerini ve sürü sürü 150 200 lük html templaterler indirip editlemenizi şiddetle tavsiye ederim ben öyle öğrendim eğer isterseniz skype üzerinden takıldıgınız yerleri ben hatake vb kişilere veya bu foruma konu açarak sorabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2016 Saat: 02:06)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: HTML ve CSS gerkeli diller PHP 'nin Syntax'ını bilmen birazdaha iyileştirir en azından bir sorun olunca halledersin herneyse eğer müthiş tasarım istiyorsan Javascript nodejs angular vb diller ellerinden öpücektir ama HTML ve CSS dilleri en basit dillerdir ve öğrenmesi kolaydır kısacası herşeyi yapabilrisiniz efektler'in belli bir kısmı yapılamasada herşey diyebiliriz size Tayfun erbilenin derslerini ve sürü sürü 150 200 lük html templaterler indirip editlemenizi şiddetle tavsiye ederim ben öyle öğrendim eğer isterseniz skype üzerinden takıldıgınız yerleri ben hatake vb kişilere veya bu foruma konu açarak sorabilirsiniz.

Arkadaş detaylı açıklamış, bire bir uygularsan işine yarayacaktır. Sonuçta hepimiz edit yapa yapa bir yerlere geldik. Editlemelere uzun zaman ayırmanı daha fazla durmanı öneririm. Kimse annesinin karnından tasarımcı olarak doğmadı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
maksat herkez ogrensin bir video cekin tma ogrenelim admin ler ogretmiyor yani üyelerine yardımı yok
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2016 Saat: 02:29)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-07-2016 Saat: 02:06)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: HTML ve CSS gerkeli diller PHP 'nin Syntax'ını bilmen birazdaha iyileştirir en azından bir sorun olunca halledersin herneyse eğer müthiş tasarım istiyorsan Javascript nodejs angular vb diller ellerinden öpücektir ama HTML ve CSS dilleri en basit dillerdir ve öğrenmesi kolaydır kısacası herşeyi yapabilrisiniz efektler'in belli bir kısmı yapılamasada herşey diyebiliriz size Tayfun erbilenin derslerini ve sürü sürü 150 200 lük html templaterler indirip editlemenizi şiddetle tavsiye ederim ben öyle öğrendim eğer isterseniz skype üzerinden takıldıgınız yerleri ben hatake vb kişilere veya bu foruma konu açarak sorabilirsiniz.

Arkadaş detaylı açıklamış, bire bir uygularsan işine yarayacaktır. Sonuçta hepimiz edit yapa yapa bir yerlere geldik. Editlemelere uzun zaman ayırmanı daha fazla durmanı öneririm. Kimse annesinin karnından tasarımcı olarak doğmadı.
yani biriniz kdolaam mybb tema cizme tema halien getitpi miş bir video iyi olur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnternetten bak
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform