Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şikayetim
Dream41 Adlı Şahıs Evrenselfrm.10tr.net Adlı Sitedeki Emek Temayı Kopyalmıştır.Dolandırıcıdır,İstiyorsanız Ss Atabiliriz Ki Amacı Bu Forumda Admin Paneline Erişip Temayı Çalıp Kaçmak.Banlanmasını İstiyoruz. @Mehmeteq @Mehmetly @Ripbyrustavi02
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kanıt gösterirseniz gerekli işlemler kendisini dinledikten sonra yapılabilir...
PGM
Teşekkür verenler:
SS Atabilirmisiniz ?
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
PGM
Teşekkür verenler:
Admin panel kısmına girmedi. Zaten yetkisi yok sadece 1-2 küçük hileyle footer ve bazı bölümlerini almış forumumuzda zaten yasaklandı yakında buradada şikayet açarız.

edit :
http://i.hizliresim.com/qB3WQZ.png

gerçek tema (footer ve header bölümleri...)

evrenselfrm.10tl.net
PGM
Teşekkür verenler:
@Dream41
PGM
Teşekkür verenler:
Yüzümüze Bakamadıgı İçin Cevap Yazamıyor Kendisi...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ne çok cahiller var şu dünyada, çalsan nolur? çalmasan nolur? Sende kodlama öğren sende kodla..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Dorre benim yaptığım tema evrenselfrm temasına benzemiyor'ki benim tema multicolor ve ayrıca çok şey değişik gerek konu yorum yeri olsun gerek son mesaj kısmı olsun ve ayrıca sitenin sahibi değilsin mehmet bana bir şey demedi deseydi yapmazdım.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

PGM
Teşekkür verenler:
Emek hırsızlığı gerçekten çok kötü..
Ortamı yumuşatmak amacıyla bir şeyler söyleyeceğim..
Bir zamanlar 10tr.net de efsane bir tema vardi, multicolour.. Ve ben bu temanın global.css kodlarının hepsini alıp kendi temama yapistirmistim ve neden aynısı olmadı diye üzülmüştüm..
Şimdi ise destek forumunun temasının kodlaması bana ait :)
İnanın insan isterse çok daha iyilerini yapabilir, demek istediğim şu başkalarının emeklerini çalmak yerine istersek daha iyi ve güzellerini yapabiliriz..
Amacım ortamı biraz yumusatmakti arkadaşlar kusura bakmayın :)
vov.
PGM
Teşekkür verenler:
@Dream41 İlla Demesimi Gerekiyor Bilader ? , Sen Geliyorsun Emek Hırsızlıgı Yapıyorsun Hiçbirşey Olmamış gibi yok Deseydi Yapmazdım Yok Baska.Sitenin Sahibi Degilsin Demissin Ben Benimmi Dedim Sen Bukadar Dolandırıcı,Bir İnsan Oldugun İçin İtiraz Ediyorsun.Ama Ben Bunu Burda Bırakmıcam Burdan Banlanacaksın Sen,Ve Emek Hırsızı Oldugun Ortaya Çıkacak,Eğer Yapmasaydın Kayıtlar Olmazdı Nereye Kaçıyorsun Kardeşim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-05-2016 Saat: 19:05)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Dorre benim yaptığım tema evrenselfrm temasına benzemiyor'ki benim tema multicolor ve ayrıca çok şey değişik gerek konu yorum yeri olsun gerek son mesaj kısmı olsun ve ayrıca sitenin sahibi değilsin mehmet bana bir şey demedi deseydi yapmazdım.
Header,footer olsun iconları olsun bizim forumumuzdan alıntıdır. Baştan hiç izin almadın ki çalıyorsun emek hırsızlığına hayır.

(28-05-2016 Saat: 19:05)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Emek hırsızlığı gerçekten çok kötü..
Ortamı yumuşatmak amacıyla bir şeyler söyleyeceğim..
Bir zamanlar 10tr.net de efsane bir tema vardi, multicolour.. Ve ben bu temanın global.css kodlarının hepsini alıp kendi temama yapistirmistim ve neden aynısı olmadı diye üzülmüştüm..
Şimdi ise destek forumunun temasının kodlaması bana ait :)
İnanın insan isterse çok daha iyilerini yapabilir, demek istediğim şu başkalarının emeklerini çalmak yerine istersek daha iyi ve güzellerini yapabiliriz..
Amacım ortamı biraz yumusatmakti arkadaşlar kusura bakmayın :)

Sorun değil dostum evet,evet emek hırsızlığı kötü bir şey keşke izin alsaydı..
PGM
Teşekkür verenler:
@Dream41 Eğer Temada Emek Varsa Sen Burada Olamazsın,Yuzsuzluk Budur.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-05-2016 Saat: 19:09)Dorre Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Dream41 İlla Demesimi Gerekiyor Bilader ? , Sen Geliyorsun Emek Hırsızlıgı Yapıyorsun Hiçbirşey Olmamış gibi yok Deseydi Yapmazdım Yok Baska.Sitenin Sahibi Degilsin Demissin Ben Benimmi Dedim Sen Bukadar Dolandırıcı,Bir İnsan Oldugun İçin İtiraz Ediyorsun.Ama Ben Bunu Burda Bırakmıcam Burdan Banlanacaksın Sen,Ve Emek Hırsızı Oldugun Ortaya Çıkacak,Eğer Yapmasaydın Kayıtlar Olmazdı Nereye Kaçıyorsun Kardeşim.

@Dorre bak amacım kavga çıkarmak değil ama sen illa kavga çıksın istiyorsun temayı paylaşmadım sadece evrensel frm resmi var ve ayrıca bir önceki yorumda dedğim gibi yaptığım tema evrensel frm temasına benzemiyor header footer aynı onları kabul ederim ama senin böyle çıkıp temayı çalmış demen beni sinir etti mehmet zaten sitesinde görüyor ve evrensel frm temasını yapan mehmet gerek görseydi beni zaten uyarırdı neyse benim diyceklerim bu kadar banlıycaksınız banlayın hatta sınırsız banlayın birdaha d10 girmem hep diyonuz neden d10 eski aktifliği niye gitti diye tabi gider böyle coban başları olduk'dan sonra .
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

PGM
Teşekkür verenler:
@Dream41 Kardeşim Kal,
@Dorre Biraz Sakin Ol.
Kardeşim Ben Şikayetçi Değilim. Kardeşim Banlanmasın.
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
PGM
Teşekkür verenler:
Sen Bize Çoban Başı Demekmi İstiyorsun Adam Banladı Seni Emek Hırsızı Ş.... Orayı Yazmıcam Ban Yerim,Emek Hırsızı Seni,Çoban Başı Bizsek Sende Kuzusun Kardeş Ya Oldugun Gibi Gorun Ya Gorundugun Gibi ol Sende 2 side Yok Ama...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Evrensel Frm Resmini Keyfinden Mi Yaptın Bilader,Sen Zaten Emek Hırzısın Bide Laflar Al Sana Çakma Bey.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tamam ya biraz sakin.
Ben affediyorum. Dahada uzatmayın.
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
PGM
Teşekkür verenler:
@Dream41 Kardeşim Kal,
@Dorre Biraz Sakin Ol.
Kardeşim Ben Şikayetçi Değilim. Kardeşim Banlanmasın.

Tamam Sakin Oluyorum Arkamdan konuşan insan, konuşmaya devam et.Küçük insanlar konuşur, Büyük insanlar konuşulur…Senin Seviyene İnseydim Su Altında Gemilerim Batardı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@mehmeteq kardeşim kusura bakma bu şartlar altında kalmam önüne gelen beni şikayet ederse zaten rip'e söyledim inşallah bana sınırsız ban atacak.

PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim Demiyeyim Biladerim Ben Senle Bidaha Konusmayacagım Seni Gordugum An Kapışmak İstiyorum,Sinir Hastasıyım Ben Fazla Uzatma Konuyu Terket.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping