Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek.10tl.net Can Sıkıcı Aktivasyon ve İletişim Sorunu
Merhaba Arkadaşlar ben Mehmet MyBB`yi burada öğrendim ilk sitemi burda açtım 2012 yılından beridir takip ediyorum. Askerlik, iş, ailevi sorunlardı derken uzun zamandır uğramıyordum bundan bir buçuk hafta önce foruma kayıt oldum. Üyelik tarihim: 18-05-2016 outlook hesabına aktivasyon kodu göndermiyor Yetkililerin bu konuyu incelemelerini istiyorum. Benim gibi nice insanlar foruma kayıt oluyor ve yetkililer ile iletişime geçemiyor foruma kayıt olup'da aktivasyon kodu alamıyan insanlar iletişime geçmek için farklı farklı sitelere kayıt olup o sitelerde hesabı olan yetkililer ile iletişime geçmesimi gerekiyor? bu forumda iletişimi ancak iletişim bölümünde E posta yoluyla sağlayabiliyor o da ne zaman okunur haberdar olur yetkili belli deil. Forumu inceledim belki Facebook sayfası vardır orya gider mesaj atarım diye facebook sayfasıda yok bu destek forumun. Destek.10tr.net adında bir kapalı grup var oraya başvurdum kabul edilmedi bir buçuk haftadır bekliyorum bir hayırsever yetkili görür kullanıcı adımı inceler ve aktif eder diye lakin olmadı mybbdepo sitesine kayıt oldum bu forumda yetkili olan ve olmayan ayni nickte kimi görürsem onun ile iletişime geçmek istedim ve mehmeteq ve Dream41 ile iletişime geçtim mehmeteq yetkili olmasına rağmen ilgilenmedi herhalde Dream41 o zaman yetkili değildi onada mesaj attım şuanda yetkili yapılmış size haber verildimi bilmiyorum en son çare olarak bilsoft ile iletişime geçtim Allah Razı Olsun ondan ki ilgilendi ayriyeten en üst yetkiliye sesleniyorum lütfen bu forumda kayıt olan üyelerin iletişime geçebileceği facebook sayfası oluşturun ve kayıt olan kullanıcılara sadece forumu ve konuları inceleme hakkı ile sınırlamak doğru deil  üyeliği aktif olmadıktan destek alamayıp yetkililer ile iletişime geçemedikten sonra boştur siteye kayıt olupta aktivasyon kodu gönderilmemesi sadece benim deil kayıt olan herkezin başına gelebilir bu yüzden üyeliği aktif olmayan kullanıcıların en azından yetkililer ile iletişime geçebilmeleri için kullanıcı profillerini incelemeye açılsın ve herhangi bir yetkiliye özel mesaj yoluyla iletişime geçebilsin teşekkür ederim umarım beni anlar ve bu sorunlara çözüm bulursunuz. İyi Forumlar dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet bana mesaj atmışdınız söylemeyi unutmuşum kusura bakmayınız ve ayrıca bu konuyu okumanızı öneririm http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=64858
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Outlook.com yerine Yandex.Mail veya GMail kullansaydınız aslında bunların hiçbirini yaşamazdınız. Çözüm için izlediğiniz yol zaten çok yanlış.

Başka forumlardan bizleri yetkili bulup destek almaya çalışmayın, Çünkü genel olarak neredeyse bizlere savaş açmış durumdalar bu sistem kurulduğundan beri. Anlamış değilim sebebini. Kendilerinin bileceği iş.

Elimde bir liste var ve en başında bu problem geliyor, Düzeltilecek hepsi başka çözümü yok zaten. Ama genel olarak MyBB sisteminin outlook.com'a mail gönderememe durumu var. Bunu da söylemiş olayım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2016 Saat: 13:15)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Outlook.com yerine Yandex.Mail veya GMail kullansaydınız aslında bunların hiçbirini yaşamazdınız. Çözüm için izlediğiniz yol zaten çok yanlış.

Başka forumlardan bizleri yetkili bulup destek almaya çalışmayın, Çünkü genel olarak neredeyse bizlere savaş açmış durumdalar bu sistem kurulduğundan beri. Anlamış değilim sebebini. Kendilerinin bileceği iş.

Elimde bir liste var ve en başında bu problem geliyor, Düzeltilecek hepsi başka çözümü yok zaten. Ama genel olarak MyBB sisteminin outlook.com'a mail gönderememe durumu var. Bunu da söylemiş olayım

Çözüm için izlediğim yolun yanlış olduğunu savunuyorsunuz da neden yanlış benim haberim yoktu mybb nin outlook a mail göndermeme sorunundan ve forumun herhangi bir yerinde yada kayıt olurken böyle bir hatanın olduğu konusunda bilgilendirme yok kaldıki başka forumda sizleri yetkili bulmaktan kastınız nedir mybb hakkında destek almadım sadece bu forumda üye olupta ayriyeten orda üyeliği olan insanlar ile iletişime geçtim destekten kastınız buysa evet yaptım destek almasaydım söylermisiniz ne yapacaktım ne yapmamı istiyordunuz bir kere outlook ile kayıt olmustum kayıtlı olan kullanıcı adı yani bu hesabın hotmail hesabını değiştirmeme dahi yetkim yok başka bir kullanıcı adıyla mı kayıt olsaydım bu seferde çift üyelik açmak yasaktır deyip yargılayacaktınız beni ceza verecektiniz kusura bakmayın yaptığım şeyin yanlış olduğunu düşünmüyorum kaldıki zaten 1 bucük haftadır bekliyorum el insaf yahu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu hotmail konusunu inceleyeceğim tekrar,
bu arada bu arkadaşın işini birisi halletsin.
1.5 haftadır bekliyormuş..
----------------
"Ana prensibimiz insana saygı" dedik, kimileri bunu yanlış anladı, sürekli tepemize çıktı. 
Bundan sonra ana prensibim: "isteyen istediği yere gitsin". Forumda sürekli negatif enerji yayanları, hakaret edenleri ya da hakaretimsi yazanları dahi banlayacağım. Forumda etkileşim azalacakmış umuruda değil. Yıllarca negatif enerjili insanlara katlandığım yeter.. 

Sonra duymadım, bilmiyordum yok.. 

Önemli konular listesi: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99072
Android 10tl programı: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98074
Görevli kuralları: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99597
10tl.net Geneli (Forum açma v.b.) Kurallar: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=25433

twitter.png https://twitter.com/10tlnet
discord.png https://discord.gg/fUC7A2W
email.png  info (at.) 10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2016 Saat: 13:34)Xasmer47 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-05-2016 Saat: 13:15)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Outlook.com yerine Yandex.Mail veya GMail kullansaydınız aslında bunların hiçbirini yaşamazdınız. Çözüm için izlediğiniz yol zaten çok yanlış.

Çözüm için izlediğim yolun yanlış olduğunu savunuyorsunuz da neden yanlış benim haberim yoktu mybb nin outlook a mail göndermeme sorunundan ve forumun herhangi bir yerinde yada kayıt olurken böyle bir hatanın olduğu konusunda bilgilendirme yok kaldıki başka forumda sizleri yetkili bulmaktan kastınız nedir mybb hakkında destek almadım sadece bu forumda üye olupta ayriyeten orda üyeliği olan insanlar ile iletişime geçtim destekten kastınız buysa evet yaptım destek almasaydım söylermisiniz ne yapacaktım ne yapmamı istiyordunuz bir kere outlook ile kayıt olmustum kayıtlı olan kullanıcı adı yani bu hesabın hotmail hesabını değiştirmeme dahi yetkim yok başka bir kullanıcı adıyla mı kayıt olsaydım bu seferde çift üyelik açmak yasaktır deyip yargılayacaktınız beni ceza verecektiniz kusura bakmayın yaptığım şeyin yanlış olduğunu düşünmüyorum kaldıki zaten 1 bucük haftadır bekliyorum el insaf yahu

İnan ki senden tek istediğim şey virgül ve enter tuşunu kullanman. Mobilde olsan bile çift boşluk bırakarak cümleleri ayırsan kafii. Benim herhangi bir şeyi savunduğum yok, Şu an kullandığınız hesabı nasıl aktifleştirdiyseniz (en azından buraya konu açabiliyorsunuz) gelip bu durumu izah edebilirdiniz. 1,5 Hafta boyunca uğraşmışsınız buna gerek yoktu diyorum sadece, daha erken gelebilirdiniz yani. Forumun içerisinden kimsenin haberi olmadı çünkü. Dışarıdan kaynaklardan mesaj atmışsınız fakat dışarıya fazla dönük olmadığımızdan buraya yansıtmakta sıkıntı çekmişiz. "destek 10tr aktivasyon sorunu" diye google'da arama yaptığınızda da çözüm arayan kişilerin konuları ve çözümü çıkıyor.

Genel olarak yapılan şeylerden ilki google araması, alternatif üye olma yolları vesaire. En son başvurulacak şeyleri ilk yapmışsınız, Farzedin ki böyle bir sorundan haberimiz yok. Kişi en dolaylı yoldan bize ulaşmaya çalışırsa nasıl haberimiz olabilir ki? 1,5 hafta boyunca uğraşmanızdan dolaylı bizi suçlamanız hoş değil sadece. Ben ister miyim sizin böyle bir duruma düşmenizi? Sistematik hataları hakkınızı yemişiz gibi davranışlara sürmeyin. Zira mesajınız benim savunmamdan girip yanlış yargı yapma ihtimalimize kadar gelmiş...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sayın adminim bir buçuk haftadır aktivasyon'un onaylanmasını bekliyorum, bir şeye ihtiyacım olduğu için değil.
Mybb'yi ben ilk burada öğrendim. İlk web sitemi burada kurdum. Birini aşağılamak hakaret etme gibi bir tutum içerisinde değilim. Webmaster siteleri ve özellikle mybb destek sitelerini takip etmeyi seviyorum. Hoşuma gidiyor arada konulara yorum yazmak, Mybb'yi çok iyi bilmesemde birilerine yardım etmek güzel. Eğer burada istenmiyorsam, söylemeniz yeterli emin olun ömür boyu girmem siteye niyetiniz buysa. Ben en azından istenmediğimi düşündüm yaptığınız yorumdan umarım öyle değildir. Saygılar Efenim.

rayray93
Kusura bakma düştüğüm durumu google'da arama aklıma gelmedi. Üyeliğin aktifleşmesi, bilsoft arkadaşımızın bizzat TaaRRuz'a bildirmesiyle oldu. Hakkımı yemişsiniz gibi de davranmıyorum.
mehmeteq ve Dream41'e bildirmeme, durumu izah etmeme rağmen Dream41 kendiside evet iletişime geçildi benimle unuttum diyor. Bilsoft arkadaşımıza söyledim oda TaaRRuz'u bilgilendirdiğini bundan sonrasına karışmiyacağını söyledi.
TaaRRuz da unutmuş ve sonra Bilsoft tekrar hatırlatmış, insanlık hali unutabilir. Sonra TaaRRuz tarafından üyeliğim aktif edildi.
Benim kızdığım durum şu, Sitede böyle bir sorun var ve bunun için sitede, İletişim bölümü dışında ulaşabileceğimiz bir yetkili yok. Bu sorunun çözümü de bu forum'un bir Facebook sayfası olması, üyeliği aktif olmayan grubun, herhangi bir üyenin profilini gezip yetkililere özel mesaj atabilme ve yetkiliyi bilgilendirebilmesidir. Sayın Adminimiz bu konu ile ilgileniceğini söyledi, inanıyorum ki ilgilenicektir.

İyi Forumlar Dilerim...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim bu konuya karışma hakkım yok ama bir çift söz etmek isterim
Öncelikle burayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederim cidden ortam çok iyi, fakat gidipte başka sitelerde burayla ilgili birşey söylesen yetkililer ilgilenmesede doğal bir şeydir çünkü başka yer desteği ilgilendirmiyormuş. Burada istenmemek ile alakalı bir durumunda yok yetkililerimiz öyle bir şey demediler demezlerde.. Ve desteğe geleceğini söyledin şimdiden hoşgeldin diyerekten karşılamanı yapayım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2016 Saat: 16:12)Marjinal Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim bu konuya karışma hakkım yok ama bir çift söz etmek isterim
Öncelikle burayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederim cidden ortam çok iyi, fakat gidipte başka sitelerde burayla ilgili birşey söylesen yetkililer ilgilenmesede doğal bir şeydir çünkü başka yer desteği ilgilendirmiyormuş. Burada istenmemek ile alakalı bir durumunda yok yetkililerimiz öyle bir şey demediler demezlerde.. Ve desteğe geleceğini söyledin şimdiden hoşgeldin diyerekten karşılamanı yapayım..

Başka sitelerde bura ile ilgili birşey söyledim doğrudur. Lakin söylediğim şey bu site ile ilgiliydi, başka siteler ile alakalı değildi. Kendim site kurup da sitem için yardım istemedim, sadece üyelik ile ilgili idi.
Yukarıda yaptığım yorumumda da belirttim durumu zaten.

Hoş Bulduk Teşekkür Ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim Benimle İletişime Geçtinmi ?
Hiç Haberim Yok Vallahi.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2016 Saat: 17:02)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim Benimle İletişime Geçtinmi ?
Hiç Haberim Yok Vallahi.

1) http://i.hizliresim.com/4lL9pG.jpg
2) http://i.hizliresim.com/o7Ayy9.jpg
Bu yukarda paylaştığım resimlerdeki kullanıcı sen isen evet, deil isen o zaman özür dilerim. Kullanıcı adını kullanan başka insanlar var. Konuyu fazla uzatmaya gerek yok, sorunlarımı dile getirdim. Admin de ilgileneceğini söyledi benim için konu kapanmıştır. İyi Forumlar. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Budan İletişime Geçtin Sanıyordum..
Oraya 1-2 Ay Bakmamıştım. Bakıyorum..
Gördüm Gelmiş Mesaj.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dostum kayıt sayfasında kocaman yazıyor gmail hariç kullanmayın diye
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2016 Saat: 17:42)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben Budan İletişime Geçtin Sanıyordum..
Oraya 1-2 Ay Bakmamıştım. Bakıyorum..
Gördüm Gelmiş Mesaj.

İzah etmeye çalıştığım olay bu kısaca

E-Mail adresi daha aktif olur ise sorun olduğunda mail atılır, daha olağan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://i.hizliresim.com/6nZMdN.jpg

Keşke buraya bi göz atsaydınız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2016 Saat: 17:47)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dostum kayıt sayfasında kocaman yazıyor gmail hariç kullanmayın diye

(27-05-2016 Saat: 17:51)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://i.hizliresim.com/6nZMdN.jpg

Keşke buraya bi göz atsaydınız

Sevgili Arkadaşım Sezar38 İlk önce Dostum kayıt sayfasında kocaman yazıyor gmail hariç kullanmayın diyorsun, gönderdiğin resimdeki kayıt sayfasında öyle bir şey yazmıyor yazıda (KOCAMAN) da değil. Kaldıki hiç dikkat etmedim oraya, kullanmayın yerine @Gmail, @Yandex hesabı kullanın diye yazılsaydı hak verirdim size. Ben sadece düştüğüm durumu dile getirdim ve böyle bir olay başına gelen tek insan ben değilim. Benim tek hatam bu durumu google da araştırmamakdı. Yine yukarıda yorumumda belirttiğim gibi konunun daha fazla uzamasına gerek yok iyi forumlar dilerim. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@rayray39 bu konuyu detaylı olarak konuşulmalısını öneriye sunuyorum...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping