Yorum Sayısı: 758
Konu Sayısı: 56
Rep Puanı:
102
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 116 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Rusveld
SanalPara (SP): 31 SP
Photoshop'ta sürekli egzersiz yaparak gelişebilirsiniz. Zaten zamanla gelişeceksinizdir. Photoshop'ta biraz geliştikten sonra Illustratorü de öğrenmeye başlamalısınız.
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com
Yorum Sayısı: 11,553
Konu Sayısı: 2,153
Rep Puanı:
1,131
153 mesaj içinde 692 teşekkür verildi.
#Captain
SanalPara (SP): 2,982 SP
Video izleme zaten, ben kendim kurcalaya kurcalaya bu işe girdim. İlk önce normal arkaplan üzerine yazı yazmaya başladım. Daha sonra bu arkaplanlar üzerine arkaplan yerleştirip karıştırdım. Yanlışlıkla birçok güzel efekt verdim. Bu yanlışlarımıda kafama yazdım, şimdi herşeyi bilmesemde birçok efekti çalışmama veriyorum. Ben kendime daha acemi grafiker bile diyemiyorum. Grafikerlik tek hayali değil hayatta yorumlayamadığın şeyleri tasarımlarında yorumluyorsun.
Vallaha şu yazdıklarıma baktim; felsefe yapmışım .d
https://instagram.com/alphazzers
Yorum Sayısı: 3,344
Konu Sayısı: 276
Rep Puanı:
318
Teşekkürler: 6
1 mesaj içinde 259 teşekkür verildi.
Venomous
SanalPara (SP): 34 SP
Benim tasarıma başladığım zamanlarda Novruz,Secilmis-42,Furikan4445('di sanirim simdiki saint) gibi tasarımcılar vardı. Ben onların tasarımlarını beğenirdim ve onların tasarımları gibi yapmaya çalışırdım. Zamanla kendi stilimi oluşturdum. Sana basarilar dilerim..
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."
☭
Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 /
Yorum Sayısı: 3,759
Konu Sayısı: 315
Rep Puanı:
211
Teşekkürler: 129
137 mesaj içinde 364 teşekkür verildi.
AUSXR
SanalPara (SP): 1,116 SP
Öncelikle bir DevinArt hesabı açarak orada ki tasarımları incelemelisin, sırf DevinArt ile kalmayıp Freepik gibi sitelerde ki ustaların yaptığı çalışmaları da incelemelisin. Youtube'dan bol bol speed art videosu izlemelisin böylece bir tasarımın hangi aşamalardan geçtiğini göreceksin. Daha sonra Youtube'dan rehber videoları izlemeye başlamalısın Afgan Rasulov'un bütün photoshop videolarını öneririm. Örneğin videoyu izledin Afgan Rasulov'un anlattıklarından bir kaç şey kaptın ya hemen photoshop'a girip onları başka resim üzerinde denemelisin. Bol bol pratik yapmalısın, bilgileri öğrendikçe kendi hayalgücünle pratiği pekiştirmelisin ve gerisini zamana bırakmalısın. Şunu unutma yaptığın her yeni tasarım bir önceki tasarımından iyi olmalı. Öyle olduğu müddetçe gerisini zaman halledicektir.
Yorum Sayısı: 5,345
Konu Sayısı: 306
Teşekkürler: 38
61 mesaj içinde 1123 teşekkür verildi.
Helper
SanalPara (SP): 1,162 SP
Ben sadece kendiminkini anlatacağım; SeninİnternetinHD kanalının 13 bölümlük dersini izlemiştim hatta burada da paylaşmıştım. Ondan temelleri öğrenince kendim deneye yanıla, kurcalaya şansa bişeyler yapabilmiştim.
Yorum Sayısı: 4,494
Konu Sayısı: 472
Teşekkürler: 30
53 mesaj içinde 489 teşekkür verildi.
Hatake
SanalPara (SP): 6,089 SP
Benim önerimde şu wifiyi kes interneti kes bilgisayarındaki dosyalarla bir şeyler yapmaya çalış uygulamayı boz her yerini karıştır kafan essin 2 ay girme photoshopa keyfin isteyince gir yap istediğini bu işler dersle falan olmaz temelini kap temelini.
Yorum Sayısı: 2,520
Konu Sayısı: 163
Rep Puanı:
103
22 mesaj içinde 49 teşekkür verildi.
TheBoss
SanalPara (SP): 26 SP
Ben buraya ilk geldiğimde neredeyse hiç grafiker yoktu denebilir. Sadece ProTuner vardı (XR's) ozamanlar izlediğim tek video ise Fenerlyy'nin kıvrımlı rank videosuydu. Yerinde olsam photoshop'u kurcalayarak öğrenirdim. Ben öyle öğrendim.
Yorum Sayısı: 3,621
Konu Sayısı: 431
Rep Puanı:
80
Teşekkürler: 47
84 mesaj içinde 750 teşekkür verildi.
leojely
SanalPara (SP): 147 SP
Valla ben photshop nedir bilmezdim psd editleye editleye ezberledim programı hala yapamadığım yerler var ama %80 ni tamam