https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tasarım Yapanlar Bakabilir Mi ?
Konunun Altına Gerçekden Bilgisi Olanlar Yorum Yapsın...

İlk Olarak Merhaba Arkadaşlar Ben Tasarım Yapmaya Başlamak İstiyorum Tasarım Bir İnsanın Hayallerini Gerçekleşmesine Gerçekden Çok Yardımcı Oluyor Nerden Başlamalıyım Hangi Programları Önerirsiniz ? 

Not: Video İzleyin Gibi Herkezin Dediklerini Demeyiniz...

Ayrıca Konu Aktif Olsun Benden Başka Başlıyacaklarada Yararı Olur.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Photoshop'ta sürekli egzersiz yaparak gelişebilirsiniz. Zaten zamanla gelişeceksinizdir. Photoshop'ta biraz geliştikten sonra Illustratorü de öğrenmeye başlamalısınız.
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Video izleme zaten, ben kendim kurcalaya kurcalaya bu işe girdim. İlk önce normal arkaplan üzerine yazı yazmaya başladım. Daha sonra bu arkaplanlar üzerine arkaplan yerleştirip karıştırdım. Yanlışlıkla birçok güzel efekt verdim. Bu yanlışlarımıda kafama yazdım, şimdi herşeyi bilmesemde birçok efekti çalışmama veriyorum. Ben kendime daha acemi grafiker bile diyemiyorum. Grafikerlik tek hayali değil hayatta yorumlayamadığın şeyleri tasarımlarında yorumluyorsun.

Vallaha şu yazdıklarıma baktim; felsefe yapmışım .d
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim tasarıma başladığım zamanlarda Novruz,Secilmis-42,Furikan4445('di sanirim simdiki saint) gibi tasarımcılar vardı. Ben onların tasarımlarını beğenirdim ve onların tasarımları gibi yapmaya çalışırdım. Zamanla kendi stilimi oluşturdum. Sana basarilar dilerim..
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle bir DevinArt hesabı açarak orada ki tasarımları incelemelisin, sırf DevinArt ile kalmayıp Freepik gibi sitelerde ki ustaların yaptığı çalışmaları da incelemelisin. Youtube'dan bol bol speed art videosu izlemelisin böylece bir tasarımın hangi aşamalardan geçtiğini göreceksin. Daha sonra Youtube'dan rehber videoları izlemeye başlamalısın Afgan Rasulov'un bütün photoshop videolarını öneririm. Örneğin videoyu izledin Afgan Rasulov'un anlattıklarından bir kaç şey kaptın ya hemen photoshop'a girip onları başka resim üzerinde denemelisin. Bol bol pratik yapmalısın, bilgileri öğrendikçe kendi hayalgücünle pratiği pekiştirmelisin ve gerisini zamana bırakmalısın. Şunu unutma yaptığın her yeni tasarım bir önceki tasarımından iyi olmalı. Öyle olduğu müddetçe gerisini zaman halledicektir.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben sadece kendiminkini anlatacağım; SeninİnternetinHD kanalının 13 bölümlük dersini izlemiştim hatta burada da paylaşmıştım. Ondan temelleri öğrenince kendim deneye yanıla, kurcalaya şansa bişeyler yapabilmiştim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim önerimde şu wifiyi kes interneti kes bilgisayarındaki dosyalarla bir şeyler yapmaya çalış uygulamayı boz her yerini karıştır kafan essin 2 ay girme photoshopa keyfin isteyince gir yap istediğini bu işler dersle falan olmaz temelini kap temelini.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben buraya ilk geldiğimde neredeyse hiç grafiker yoktu denebilir. Sadece ProTuner vardı (XR's) ozamanlar izlediğim tek video ise Fenerlyy'nin kıvrımlı rank videosuydu. Yerinde olsam photoshop'u kurcalayarak öğrenirdim. Ben öyle öğrendim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Valla ben photshop nedir bilmezdim psd editleye editleye ezberledim programı hala yapamadığım yerler var ama %80 ni tamam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

En Güncel Paylaşım Platformu ! -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping