24-01-2016 Saat: 02:27
Arkadaşlar teşekkür butonunu nereden düzenleyebilirim ?
vov.
Teşekkür Butonu
|
24-01-2016 Saat: 02:38
Ben de arıyorum konu açacaktım tam bu konuyu gördüm. Nereden düzenleyebilirim.
Forum adresim webpark.10tr.net (tema warez değildir) BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com
@#Gokss Admin KP>Temalar Şablonlar>Şablonlar>Genel Şablonlarda Var Bir Bak İstersen.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…
24-01-2016 Saat: 02:44
(24-01-2016 Saat: 02:42)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Gokss Admin KP>Temalar Şablonlar>Şablonlar>Genel Şablonlarda Var Bir Bak İstersen.Teşekkürler fakat stilini düzenleyemiyorum oradan..
vov.
Genel şablonlar'da;
thanks_postbit_count thanks_postbit_outline bölümlerine bir bakabilir misin? olmazsa global.css'den buton(yada button artık her neyse) ilgili kısma bakman gerek sanırım. Birde şunu buldum. Kod: https://www.youtube.com/watch?v=Cftmqb9jz-Q
24-01-2016 Saat: 02:58
(24-01-2016 Saat: 02:55)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Genel şablonlar'da;Baktım fakat "teşekkür et" yazısını ile ilgisi yokmuş onun.. Teşekkür et silmek istiyorum css ile ilgili bir durum yok..
vov.
24-01-2016 Saat: 02:58
Teşekkür Eklentisinin içinde thx.css dosya var onun içindeki kodlar ile düzenleniyor sanırsam o kodları ekliyorum buraya siz halledersiniz
Kod: .thx_btn_add span { Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…
24-01-2016 Saat: 03:03
(24-01-2016 Saat: 02:58)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür Eklentisinin içinde thx.css dosya var onun içindeki kodlar ile düzenleniyor sanırsam o kodları ekliyorum buraya siz halledersiniz Eyvallah fakat teşekkür et yazısının css ile ilgisi yok, onu anlatmaya çalıştım.. Emeğin için teşekkürler yine de :)
vov.
24-01-2016 Saat: 11:20
24-01-2016 Saat: 12:57
Eklentini Kapata Bilirsin.Veya Şablonu Olmadığı İçin CSS`le Gizleye Bilirsin Sadece;
Postbit_quotenin altina <div class="gizle"> ekle.Postbit_multiquote`nin başına </div> ekle.Global.css`e veya baska bir .css`e .gizle {width:0;display:none;} ekle. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|