Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paypal internetten alis veris yapamiyorum
Arkadaslar paypa.com da kartim ve param gozukmuyor paypal nakitte gozukuyor ama ikisi farkli seylermis sanirim ama internetten.mc server alicam eposta sifre giriyorum ama yanlis diyor neden acaba tam anlatamadimda paypal Nakitteki hesabimi paypal.coma geciririm
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10tr dışı destek yasak değilmiydi.Bide 10tr destek kategorisine açmışsın keşke Diğer Kategorisine açsaydın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Soru cevap kategorisine actim ek olarak 10tr.net disi forumlara destek yasak bu genel bir soru
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben cevaplayayım; paypal sitesindeki hesabınıza herhangi bir kart eklemeniz gerekiyor. Gerekirse kredi kartı, gerekirse paypal kart. Sonrasında 1TL kesip o 1tlyi tekrar geri verecektir size kredi kartınızı onaylamanız için. Satın alırken satın alacağınız siteden paypal seçeneğini seçtiğiniz zaman sizi zaten direk paypalın sitesine yönlendirir. "Paypal hesabım var. Giriş Yap" gibisinden bir buton bulunacak. Paypal sitesindeki hesabınızın e-mail ve şifresini girerseniz zaten eğer bilgileriniz doğruysa giriş yapar ve sizi "Ödeme Yöntemleri" sayfasına atar. Ödeme yöntemlerinde zaten kartınızın son 4 hanesini göreceksiniz. Tamam'a tıklayın ve satın alımınızı gerçekleştirin. "Your payment was successfully scheduled" tarzında bir yazı çıkması lazım (Eğer satın alımınız gerçekleştiyse). Satın alımınızın dökümanı (Fişi) E-Posta adresinize detaylı bir şekilde mail olarak gönderilmiş olması lazım. Bu kadar.

Sanırım karışık anlattım biraz. :D
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Atakaj saol ama dun bur konu actik ona br bakatmisin ben paypal a ekleyemiyorum karti
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-01-2016 Saat: 19:40)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Atakaj saol ama dun bur konu actik ona br bakatmisin ben paypal a ekleyemiyorum karti

Kod:
https://www.facebook.com/video.php?v=453983161415922&comment_id=454197471394491&hc_location=ufi

Aynı şekilde bir dene.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekleyemezsin , 18 yaşından küçüksen eklesen bile fark edince hesabını ve paranı bloke ediyorlar kullanamıyorsun .
kartı eklemek için kartın içinde en az 6 tl para olması gereklidir 3 tl lik bir çekim yapip sonra geri iade yapiyor paypal.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Enes beni cok iyi anlafin tek sen anladin sanirim ben karisik anlattim aslinda peki nasil yapatim atakaj aynisini yapiyorum enes yardim edermisin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Enes Bayraktar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle paypal kart 'ın parasını paypal-nakit.com'da görebilirsin paypal hesabında gözükmez.
18 - isen kartını hesabına ekledigin zaman yakalanırsan parana bloke konur.
18 + isen kartını ekleyince bir sıkıntı cıkmadan kullanabilirsin başka soruların varsa 'Açıklayıcı Şekilde Sorarmısın'
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Enes Bayraktar +18 değilim vede internetten bir yerden mc serveri alıcam ama paypal eposta şifremi girdiğimde olmuyor ben paypal nakitte olduğum için peki nasıl satın alabilirim ben
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kartı eklemeye çalıştığımda bu hatayı veriyor
Üzgünüz ancak söz konusu kredi kartı ek PayPal hesaplarında tanımlanamaz. Lütfen farklı bir kredi kartı tanımlayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben hiç böyle bir hata almamıştım kartınız etkinleşmemiş olabilir yada içinde dedigim gibi 6 tl olmayabilir , illa server alicam diyorsanız master card geçen heryerden alabilirsiniz paypal hesabına ihtiyacınız yoktur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping