Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mr.Robot Season 1 - Wallpaper / Speed Art
kLBanW.jpg
Sansürlü versiyonudur sansürsüz versiyonu ; TIKLA
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Grafikte paslanmışsın eline sağlık yine de.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sadelik paslanmaksa,küflenmeyi çok isterim sevgili kardeşim sağol yorumun için
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok hoşuma gitti zaten dizi de bağımlılık yaptı yeni sezonu dört gözle bekliyorum..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim Hakan :D aynen daha 1 yıl varmış ona da ya :/
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Diziyi çok övüyorlar daha vakit bulamadım izleyebilmek için. Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler bazı şeylere bakış açınızı değişterecek bir dizi düşündürüyor düşündürüyor hatta bazen bölümü durdurup olayı anlamaya çalıştığım oluyor diyebilirim kısacası harika
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-11-2015 Saat: 00:12)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Diziyi çok övüyorlar daha vakit bulamadım izleyebilmek için. Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş.

Ben ilk birkaç bölümden sonra daha dayanamadım. Teknolojiyi öyle bir baz almış ki, Herkesin elinde telefon görmek mümkün ve sadece sosyal medya üzerinde "ehuehueehue" kafasında yaşıyor insanlar. Bana göre de yanlış hiçbir uğraş belirtmeden boş takılmak. Veya bir şeyler hakkında bilgi edinmemek. Ama bu bilgiyi edineceğin zaman ne kadar az veya çok olsun her türlü asosyal damgasını yiyorsun diziden.

Adamın derdi sosyallik değil. Başka türlü sorunları var. Sadece reklam ederek diziyi kazandılar. Yoksa sürüyle adam akıllı dizi iptal oldu. O kadar çok büyüttüler ki insanlar eleştiremedi diziyi. Zaten düşünce köleliği var, Neyini abarttılar anlamadım. Elliot asosyal değil ki, dilediğinde kendi sınırlarını çok rahat aşıyor.

Sosyal Medya'yı insanların çoğunun hayatını doldurduğunu, benim için ise "boşluk"tan ibaret olduğunu biliyorsam dizinin bana anlatmak istediği başka bir şey kalmıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-11-2015 Saat: 01:01)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-11-2015 Saat: 00:12)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Diziyi çok övüyorlar daha vakit bulamadım izleyebilmek için. Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş.

Ben ilk birkaç bölümden sonra daha dayanamadım. Teknolojiyi öyle bir baz almış ki, Herkesin elinde telefon görmek mümkün ve sadece sosyal medya üzerinde "ehuehueehue" kafasında yaşıyor insanlar. Bana göre de yanlış hiçbir uğraş belirtmeden boş takılmak. Veya bir şeyler hakkında bilgi edinmemek. Ama bu bilgiyi edineceğin zaman ne kadar az veya çok olsun her türlü asosyal damgasını yiyorsun diziden.

Adamın derdi sosyallik değil. Başka türlü sorunları var. Sadece reklam ederek diziyi kazandılar. Yoksa sürüyle adam akıllı dizi iptal oldu. O kadar çok büyüttüler ki insanlar eleştiremedi diziyi. Zaten düşünce köleliği var, Neyini abarttılar anlamadım. Elliot asosyal değil ki, dilediğinde kendi sınırlarını çok rahat aşıyor.

Sosyal Medya'yı insanların çoğunun hayatını doldurduğunu, benim için ise "boşluk"tan ibaret olduğunu biliyorsam dizinin bana anlatmak istediği başka bir şey kalmıyor.

Dizinin amacı Elliot'un asosyalliği değil ki zaten, teknoloji filmde sadece kanal denilebilir zaten dizinin ilerde ki bölümlerinde Elliot'un şizofren olduğu anlaşılıyor spoiler olmasın olayları söylemeyeyim şizofren bir insan sınırlarını zaten rahatlıkla aşabilir olay o da değil aslında asıl olay verilmek yani istenen ileti Dünya'nın düzeni, bu Dünya'nın basitçe (dizide bir hack olayı ile ekonomiyi alt üst ediyorlardı) değiştirilebilir olduğu bence neyse karıştırdım olayı ama yani kısaca Fight Club'ın bir değişik versiyonu yani
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Logo yap olum kendine nickini yazıyosun çalışma pert.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping