https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafiker Abi - Maskot Çalışması - PS Çizim
GrafikerAbi | Projemiz İçin Maskot Çalışması

Podmr8.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok güzel bir çalışma olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2015 Saat: 23:52)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel bir çalışma olmuş.

Teşekkür ederim ücretli bir çalışmaya bakarak çizilmişdir onu belirtmeyi unutmusum onuda belirtelim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2015 Saat: 23:54)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-09-2015 Saat: 23:52)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel bir çalışma olmuş.

Teşekkür ederim ücretli bir çalışmaya bakarak çizilmişdir onu belirtmeyi unutmusum onuda belirtelim.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-cartoon-young-man-beard-glasses-cute-character-various-poses-image33143439

Link'te belirtin, karşılaştırma yapabilsinler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2015 Saat: 23:59)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-09-2015 Saat: 23:54)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-cartoon-young-man-beard-glasses-cute-character-various-poses-image33143439

Link'te belirtin, karşılaştırma yapabilsinler.
Siz paylasmıssınız hocam zaten gerek yok belirtmeyi unutmusum yorum olarak eklemisdim bir aşagı bakdıklarındada sizden görebilirler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendine özgün tasarımlar çıkaramıyormusun, gidip milleti taklit ediyorsun. Kötü olmuş.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2015 Saat: 00:05)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kendine özgün tasarımlar çıkaramıyormusun, gidip milleti taklit ediyorsun. Kötü olmuş.

Bazı huylarım sana çekmiş ne yapacaksın cemcim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@eleqantsss
@Captain

Bir dahakine kimse uyarmaz. Bu mesajımı da okumadınız saymam. İyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yazık, birde her lafının sonunda 1-2 hafta sonra özentilerini çizerler zaten diye ekleme yapıyordun. Neyse bi şekilde PSD'sini bulup oynama yapmadan kendi emeğinle çizdiysen yinede eline sağlık diyorum, büyük başarı ama bil diye söylüyorum sadece saç sakal kısmının resimden oluşmasından yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki PS'ye yeni başlamış herhangi biride gördüğümüz manzarayı çıkarabilirdi. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2015 Saat: 00:45)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yazık, birde her lafının sonunda 1-2 hafta sonra özentilerini çizerler zaten diye ekleme yapıyordun. Neyse bi şekilde PSD'sini bulup oynama yapmadan kendi emeğinle çizdiysen yinede eline sağlık diyorum, büyük başarı ama bil diye söylüyorum sadece saç sakal kısmının resimden oluşmasından yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki PS'ye yeni başlamış herhangi biride gördüğümüz manzarayı çıkarabilirdi. :)

Haklsıın kardeşim TÜRK halkı Hırsızdı Senin Gözün'de Ya Hasiyetsiz Varlık Seni :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2015 Saat: 00:51)kemik344 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-09-2015 Saat: 00:45)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yazık, birde her lafının sonunda 1-2 hafta sonra özentilerini çizerler zaten diye ekleme yapıyordun. Neyse bi şekilde PSD'sini bulup oynama yapmadan kendi emeğinle çizdiysen yinede eline sağlık diyorum, büyük başarı ama bil diye söylüyorum sadece saç sakal kısmının resimden oluşmasından yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki PS'ye yeni başlamış herhangi biride gördüğümüz manzarayı çıkarabilirdi. :)

Haklsıın kardeşim TÜRK halkı Hırsızdı Senin Gözün'de Ya Hasiyetsiz Varlık Seni :)

Hani sırf bu yazıyı banlanmış olsan bile misafir olarak yada başka bir şekilde takip ettiğini bildiğim için yazıyorum bunu bilesin, biz bu forumda huzur istiyoruz kavga tartışma değil. Zaten başta dediğimi idrak edebilmiş olsaydın şuan bu konuşmaları yapıyor olmazdık. Ettiğin hakaretler ile tamamen senin nasıl bir insan olduğunu okeylemiş oluyoruz, yani yazık cidden sanada üzülüyorum. Bunları boşver hayatına bak ve kin felanda tutma kimseye, bunu senin yararın için söylüyorum başkada diyecek birşeyim yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2015 Saat: 01:10)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hani sırf bu yazıyı banlanmış olsan bile misafir olarak yada başka bir şekilde takip ettiğini bildiğim için yazıyorum bunu bilesin, biz bu forumda huzur istiyoruz kavga tartışma değil. Zaten başta dediğimi idrak edebilmiş olsaydın şuan bu konuşmaları yapıyor olmazdık. Ettiğin hakaretler ile tamamen senin nasıl bir insan olduğunu okeylemiş oluyoruz, yani yazık cidden sanada üzülüyorum. Bunları boşver hayatına bak ve kin felanda tutma kimseye, bunu senin yararın için söylüyorum başkada diyecek birşeyim yok.

Yazdıklarınızı anlayabilecek kapasitesi yok. Kısaca kendisine bir lafımı söyliyeyim;

"Ne dersen o olursun, Ne dediysen o'sundur."
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2015 Saat: 01:14)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-09-2015 Saat: 01:10)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yazdıklarınızı anlayabilecek kapasitesi yok. Kısaca kendisine bir lafımı söyliyeyim;

"Ne dersen o olursun, Ne dediysen o'sundur."
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping