Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hide Plugini Önerim
http://destek.mybb.com.tr/showthread.php?tid=3682

Bu pluginin eklenmesi çok yararlı olacaktır. Hemde siteler yorum toplayabilir.

@TaaRRuZ @admin
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam Zaten Yok Muydu Bu Sistem ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 17:53)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://destek.mybb.com.tr/showthread.php?tid=3682

Bu pluginin eklenmesi çok yararlı olacaktır. Hemde siteler yorum toplayabilir.

@TaaRRuZ @admin
Admin istemiyordu bununla alakalı çok konu var eklense şimdiye kadar eklenirdi @DeathAngeL
(07-09-2015 Saat: 18:24)RealBad Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam Zaten Yok Muydu Bu Sistem ?

Var ama olan sistem bu deyil olan sistemde sadece linkler gizleniyo @RealBad
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Saymadım ancak 15 konu olmuştur sanırım Hide Hack eklentisi için. admin nikli admin insanları zorla siteye üye yapan eklentileri eklemeyeceğini bildirmişti zaten.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önceden de söylenmişti. Kaç kere istenmişti, Bu plugin'i çok istiyorsanız Registered Links plugini vardı, simdi de varmı bilmiyorum ama onu eklersiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne kadar işime yarayan bir konu olsa da o eklentiyi kullanan siteden çıktım işimi gücümü bıraktım boşverdim de üye olmaya üşendim, Benim gibi üşengeç insan az mı var? Boşuna istiyorsunuz bu sistemi. Spamdan forumlar gidecek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping