Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Corleone Şikayetim.

Merhabalar :
Forum'da uzun bir süre haksızlıklar nedeniyle uzaklaştırılmıştım cezam kalktığında bir bakayım dedim yetkili olmuş bir arkadaş Corleone arkadaşımız kendini üyelerden üstün sanıp ve dini görüşlerine saldırabilecek kadar seviyesini düşüren bir kişi olarak karşıma çıkıyor destek ben banladığım'da zaten çöküşteydi bu sefer bu görüntüyü gördüğüm'de ise ölümünün yaklaştığını sezebiliyorum üst yetkililer arasında asıl yetkili olan admin bir inceleme yapıp yeniden saglam bir ekip kurmasını tavsiye ederim.

Şikayet Ettiğim Konu : http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=82612&page=2

Şikayet Kanıt (Görüntü) :
oZa20b.png

Ek Olarak Bir Üyeyi Sebepsiz Yere Süresiz Banlama :

vLlmNr.jpg
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Haklısın inşallah yetkisi alınırr ve ayrıca Corleone kendini bir halt zannediyo öyle herkezi banlamakla yetkili olunmaz Corleone herkezi banladığı sürece bu forum düşer hiç kimse girmez
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

PGM
Teşekkür verenler:
Orada Hiçbir Tavir Yok.
Boşa Şikayet Konusu Açmayın.
@Dream41 : Hiç Kimse Mükemmel Değildir.
ve Corleone'nin Orada Yaptığı Hiç Birşey Yok.
Kavga Çıkmasın diye Kendi Konusunu Kilitliyor. Siz Suç Zannediyorsunuz.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 10:15)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Orada Hiçbir Tavir Yok.
@Dream41 :  Hiç Kimse Mükemmel Değildir.

Kendi konusunu kitliyor ? konu kemik344 adlı kullancıya ait ve bir şarkısına asipatron yorum yapıyor diye sebepsiz süresiz uzaklaştırıyor ve corleone haklı bu durumda herşey yetki degildir hayata bir objektif bakmayı ögrenin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben Corleone'nin söylediği cümlede herhangi bir aşırı tepki göremedim. Bu durumda size katılmıyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 11:02)desTur61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben Corleone'nin söylediği cümlede herhangi bir aşırı tepki göremedim. Bu durumda size katılmıyorum.

"Münafıktır" kelimesi ile kişinin dini görüşene laf atıyor bunun hukiki yollardan ceza hükmü bile varken aşırı değil diyorsunuz BRAVO !
Sebepsiz yere kullanıcı banlıyor ne aşırısı canım hiç bir şey bunlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Din konusuna pek girmeyeceğim ancak yerinde bir karar olmuş Asipatron nickli üyemiz kendisi yetkili olduğunda yaptığı davranışları diğer yetkililer yapınca ''üstün görmek'' olarak tanımlıyor lütfen insanlar önce kendisine baksın şuanda yetkili değil diye diğer yetkililere laf atmasın ortalığı karıştırmıyalım bu karar yerinde ancak din konusunda pek birşey diyemeceğim elegantss hocam onu diğer üst yetkililere bildirirseniz yardımcı olurlar.
PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 11:13)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Din konusuna pek girmeyeceğim ancak yerinde bir karar olmuş Asipatron nickli üyemiz kendisi yetkili olduğunda yaptığı davranışları diğer yetkililer yapınca ''üstün görmek'' olarak tanımlıyor lütfen insanlar önce kendisine baksın şuanda yetkili değil diye diğer yetkililere laf atmasın ortalığı karıştırmıyalım bu karar yerinde ancak din konusunda pek birşey diyemeceğim elegantss hocam onu diğer üst yetkililere bildirirseniz yardımcı olurlar.

Laf atması husünda bir görüntü varmı kardeşim elinde daha dün girdim siteye destek defterini kapatmısdım ama birden bir geliyim bakıyım dedim ve sadece şarkısına yorum yapması yüzünden kaan abinin banlanığını gördüm .
Herşeyin yolu ve yordamı vardır "süresiz" uzaklaştırma nedemektir aramızda TÜRK halkına hırsız diyen arkadaşlar varken bir yoruma süresiz uzaklaştırma alıyorsa destekde büyük bir komplo var.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 11:17)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Laf atması husünda bir görüntü varmı kardeşim elinde daha dün girdim siteye destek defterini kapatmısdım ama birden bir geliyim bakıyım dedim ve sadece şarkısına yorum yapması yüzünden kaan abinin banlanığını gördüm .
Herşeyin yolu ve yordamı vardır "süresiz" uzaklaştırma nedemektir aramızda TÜRK halkına hırsız diyen arkadaşlar varken bir yoruma süresiz uzaklaştırma alıyorsa destekde büyük bir komplo var.
+
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=82612&pid=532027#pid532027
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=82612&pid=532029#pid532029

ben banlanmaya sadece bu iki yorum üzerinden gittim süresiz ban azaltılabilir süresi gerek yok adminler karar verir özellikle 2. yorumdaki bebek gibi ''öff'' kelimesi dikkatimi çekti 16-17 yaşında bir kişinin yazcağı bir söz değil burda bize yaşınıda kandırdığını göstermiş oluyor...
PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 11:27)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=82612&pid=532027#pid532027
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=82612&pid=532029#pid532029

ben banlanmaya sadece bu iki yorum üzerinden gittim süresiz ban azaltılabilir süresi gerek yok adminler karar verir özellikle 2. yorumdaki bebek gibi  ''öff'' kelimesi dikkatimi çekti 16-17 yaşında bir kişinin yazcağı bir söz değil burda bize yaşınıda kandırdığını göstermiş oluyor...

Bu paylaştığın içeriklerin hiç birinde hakaret,aşağılama göremedim sadece fikrini ve bir talepte bulunmuş ve yaşı konusundada konuşması fikir veriyorsa sana MAŞALLAH diyebilirim yaşına inanmıyorsan kullanıcının kimliğini istersin görüntüsünü çeker dogum tarihi kısmının tamam.

Ek olarak hakaret görmek istersen buyur : http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=82612&pid=532031#pid532031
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
tamam siz haklısınız bakış açınız onun tarafından olduğu için haklı olarak görüyorsunuz onun bu ortamı bozmaya çalıştığını görmeyecek kadar küçük bir insan değilsiniz siz görüyorsunuz şunuda söylemek isterim onlar bizi bölmeye çalışırken biz dahada birbirimize sıkıca bağlandık bunuda söyliyim yaş konusuna gelince beklerim ne göstercekseniz ancak yaşı 16-17 bile olsa bir doktora görünmesini tavsiye ederim o yaşda birinin böyle çocuk çocuk kelimeler kullanması biraz akıl alıcı açıkcası ben banlama konusuna gitmedim gitseydim giderdim ancak onun bu siteyi parçalama çabaları sadece kendini yorma çabasıdır bunuda unutmayınız...
PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 11:37)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tamam siz haklısınız bakış açınız onun tarafından olduğu için haklı olarak görüyorsunuz onun bu ortamı bozmaya çalıştığını görmeyecek kadar küçük bir insan değilsiniz siz görüyorsunuz şunuda söylemek isterim onlar bizi bölmeye çalışırken biz dahada birbirimize sıkıca bağlandık bunuda söyliyim yaş konusuna gelince beklerim ne göstercekseniz ancak yaşı 16-17 bile olsa bir doktora görünmesini tavsiye ederim o yaşda birinin böyle çocuk çocuk kelimeler kullanması biraz akıl alıcı açıkcası ben banlama konusuna gitmedim gitseydim giderdim ancak onun bu siteyi parçalama çabaları sadece kendini yorma çabasıdır bunuda unutmayınız...
Maşallah kardeşim çok güzel bir senaryo yazmışın DESTEK zaten bozulmuş bir topluluk artık bunu emin ol kaan abi çabalasaydı sizler suan konusuyor olamazdınız yani nasıl diyim aklında öyle bir fikir olsa çoktan gerçekleştirmiş ve bu duruma düsmüş olmazdı destek'de Fatih abi (L34DRi) ve kaan abi (asipatron) varken biraz daha iyi durumdaydı ne zaman yetkilerini bıraktılar işler değişti kendini bilmeyen kişiler ortaya çıktı ve onların tarafında diyorsun sen kendine dönüp bir bakmadın sanırsam bu forumda çogu kişi bir renk parçası için objektif olamıyor bu kadar maddi bir açınız yoksa söz veriyorum size alan adınızı ben alıyım ama objektif olun şu durumda benim kaan abi yi savununca elime ne geçecek HİÇBİRŞEY fakat benim amacım desteği eski günlerine ulaştırmak istiyorum ve bu yolda sonucu ban olsa'da çabalayacam beni usta bir grafik tasarımcısı yapan bu topluma (eskiden tabi) bir minnetim ve teşekkür anlamında eski günlerini tekrar yaşatmak için geri geldim buraya ve başaracağım İNŞALLAH.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sence eskiye dönmek dönelim deyince oluyormu zannediyorsun ? biz ilk kendi aramızda döndürdük eskiye yetkililer olarak şuandada adım adım üyelerle eskiye dönmeye çalışmalarına başlıyacağız doğru asipatron eskiden iyiydi ama bir anda bir kin besledi buraya fatih abi şuandada çabalıyor ve onun yanındada rayray39 hocam var gayet güzel sistem alan adı konusuna gelince 2-3 tane alan adım var ve çok güzel siteler tekgez yeni açıldı ancak diğer site tuttu tabi siz anlamassınız ama ulaşım fotoğrafcılığı sitesi şunuda eklemek isterim bir insanın maddi durumu yoksa ona böyle sözler söylemek bir insana yakışmaz,senaryo çok güzel demişsin bizim sırf destek düzelsin diye neler yaptığımızdan kimsenin haberi yok kaç tane öneri sunuldu bunun için en iyileri yapmak için çalıştık elbet geri döncek destek ama bu konuları böyle değildi corleone şikayeti için ekip lideri edward hocamıza mesaj atabilirdin hiç yoktan ortamı düzeltmeye çalışırken birden yaygaraya vermezdin...
PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 12:11)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sence eskiye dönmek dönelim deyince oluyormu zannediyorsun ? biz ilk kendi aramızda döndürdük eskiye yetkililer olarak şuandada adım adım üyelerle eskiye dönmeye çalışmalarına başlıyacağız doğru asipatron eskiden iyiydi ama bir anda bir kin besledi buraya fatih abi şuandada çabalıyor ve onun yanındada rayray39 hocam var gayet güzel sistem alan adı konusuna gelince 2-3 tane alan adım var ve çok güzel siteler tekgez yeni açıldı ancak diğer site tuttu tabi siz anlamassınız ama ulaşım fotoğrafcılığı sitesi şunuda eklemek isterim bir insanın maddi durumu yoksa ona böyle sözler söylemek bir insana yakışmaz,senaryo çok güzel demişsin bizim sırf destek düzelsin diye neler yaptığımızdan kimsenin haberi yok kaç tane öneri sunuldu bunun için en iyileri yapmak için çalıştık elbet geri döncek destek ama bu konuları böyle değildi corleone şikayeti için ekip lideri edward hocamıza mesaj atabilirdin hiç yoktan ortamı düzeltmeye çalışırken birden yaygaraya vermezdin...

Kardeşim yetkili ortamında düzeltiginiz çok belli oluyor ha hadi kaan abinin hatası yok ama var diyelim sizin sevgi değer yetkili arkadaşınızın onları demesi sence NORMAL'mi ilk başta bunu bir düşün ve kendi kendinle ironi'ye düşme kaç tane öneri geldi diyorsun iyi hoş ama bir arpa yolu bile ilerliyememissiniz kusura bakmayın ama ben 3 aydır banlıyım bu sitede gittigimde neyse hayla öyle hatta daha beter hali ve son olarak ekip liderine yaza bilirdin demişin bu bölümü süs olsun diye açmadılar herhalde güzel kardeşim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 03:47)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Haklısın inşallah yetkisi alınırr ve ayrıca Corleone kendini bir halt zannediyo öyle herkezi banlamakla yetkili olunmaz Corleone herkezi banladığı sürece bu forum düşer hiç kimse girmez
Ama hala buradasın. Senin tutan yok. Çıkış butonu üstte mevcut. Ardından tarayıcı çerezlerini de siler destek/10tr.net'ten kurtulursun. Karşındakinin yetkili olduğunu unutma. Kimse sana böyle konuşma yetkisi vermez.

(07-09-2015 Saat: 10:51)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-09-2015 Saat: 10:15)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Orada Hiçbir Tavir Yok.
@Dream41 :  Hiç Kimse Mükemmel Değildir.

Kendi konusunu kitliyor ? konu kemik344 adlı kullancıya ait ve bir şarkısına asipatron yorum yapıyor diye sebepsiz süresiz uzaklaştırıyor ve corleone haklı bu durumda herşey yetki degildir hayata bir objektif bakmayı ögrenin.

Kilitlenen konu linkini atabilir misin? @eleqantss

Ayrıca @eleqantss ve @kamil55 tartışmayı bırakın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Herkes ne olup biittiğini biliyor. İşte bilmemezlikden geliyor. İnsanların içine girip onları konuşturan şu ortama karar çıkınca belki 1-2 gün sonra yüzü kızarmış olarak nasıl geri geleceğini anlamıyorum.. Ben o konuya girmeseydim. Bunlar belkide "KODER LİDERİMİZ" e yapılmış olacaktı. Sadece şuan bir işim değişikliği var konuda.

Ayrıca asipatronun banı 1 günlüktür sistem hatasından dolayı süresiz gözüküyor. Ve bu 1 günlük ceza haksız yere verilmemiştir.

Birde benim bir açığım olsa bunu asipatron kesinlikle kullanırdı bunu tamamen eminim. Diğer insanlara yaptığı gibi ama yok işte oda böyle bir yol seçmiş bakalım artık.

Ayrıca kararı bekleyin. Ama pek ümitlenmeyin. Benim bir hatam yok. Boş yerede bu yoruma cevap yazmayın cevap vermiyeceğim. Gerek yok.

Gerekli açıklamaları zaten @Edward ve admin kişiler yapacaktır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İnsana Hakaret edin DİNİ ile atıp tutun birşey olamayak diyin destekde bir gram hak ve yordam duygusu kaldıysa gerekeni yapacaklarına eminim.

@edward ilettim özel mesajla.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tanıdığın kaan kimseye hak etmediği tavurda davranmaz ama pekde uzatmaya gerek yok. Eğer corleone suçlu ise cezası verilir.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 13:16)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tanıdığın kaan kimseye hak etmediği tavurda davranmaz ama pekde uzatmaya gerek yok. Eğer corleone suçlu ise cezası verilir.

O zaman tanımıyorsun diyelim. Gidip insanlara beni hadi orada kullandığı tavrı söylemeyiceğim. Gibi tanıtan insandır kendisi. Ben açıkladım..

İyi günler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping