Uzun bir süre destekte yoktum bir çizim yapmak istedim buyrun; HOVERSİZ
Çizim bittiğinde, hover çizimlerini sonra ekleyeceğim. Yorumlarını eksik etmezseniz, sevinirim. Teşekkürler
Uzun bir süre sonra sade tema çizimi
|
Uzun bir süre destekte yoktum bir çizim yapmak istedim buyrun; HOVERSİZ
Çizim bittiğinde, hover çizimlerini sonra ekleyeceğim. Yorumlarını eksik etmezseniz, sevinirim. Teşekkürler
Aradığım tema çizimlerinden, sade ve hoş..
EDİT// Bu arada yazılar dikkatimi çekmedi değil :)
vov.
07-09-2015 Saat: 01:39
07-09-2015 Saat: 02:35
Sırf yazmak için geldim. Gerçekten harika ellerine sağlık grafiker abi.
07-09-2015 Saat: 02:44
Teşekkürler Kaan abicim :D
Konuyu ilk açtığında .net yazan kısmında kırmızı sansür vardı. Şimdi ne değişti de sansürü kaldırdın? Derhal kaldır o görüntüyü.
Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir.. Hz.Muhammed (s.a.v)
07-09-2015 Saat: 02:57
Üzgünüm güncel tasarımı paylaşmak istedim, yanlışıkla oldu. Bu ağır tavrınız hoşuma gitmedi. Teşekkür ederim yorumunuz için.
07-09-2015 Saat: 02:59
Burada bir ağır tavır göremiyorum?
07-09-2015 Saat: 03:00
(07-09-2015 Saat: 02:52)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu ilk açtığında .net yazan kısmında kırmızı sansür vardı. Şimdi ne değişti de sansürü kaldırdın? Derhal kaldır o görüntüyü. Yetkili olarak bukadar ağır tavır kullanmanız doğru deyil siz üyelere örnek olcağınız yerde köstek oluyorsunuz @OnLiNe Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…
07-09-2015 Saat: 03:00
07-09-2015 Saat: 03:01
Öncelikle liderimiz domainide verdiğine göre logoyu tamamen değiştirmen gerekicek.
Ayrıca Dream41 kimse yetkiliyi sorgulayacak yetki değildir.
07-09-2015 Saat: 03:02
(07-09-2015 Saat: 02:59)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Burada bir ağır tavır göremiyorum? Tabi görmezsiniz çünkü ağır tavırı kullanan yetkili bir üye kullansaydı hemen uyarı verirdiniz Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…
07-09-2015 Saat: 03:02
Neden yetkili Allah katında üstün müdür? Tövbe haşa.
Herkes eleştirilebilir, egosuz insanlar eleştiriyi alçak gönüllülükle karşılar ve bundan ders alır. Bir üye olarak üzüldüm.
07-09-2015 Saat: 03:05
Nasıl gerekiyorsa öyle tavır koyuyoruz. Ancak burada ağır bir tavır yok. Güncel tasarımda da .neti sansürleyebilirdin. Yasak olduğunu biliyorsun ve ben sana uyarı vermediğimden dolayı ağır tavır sergiliyorum öyle mi :)
Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir.. Hz.Muhammed (s.a.v)
07-09-2015 Saat: 03:06
Ben bu tartışma ortamından sıkıldım konu baltalanıyor yaa
Öff bi yetkili yok mu el atsın konuya??? (07-09-2015 Saat: 03:02)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(07-09-2015 Saat: 02:59)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Burada bir ağır tavır göremiyorum? Dream41 dostum haklısın fakat bu bir tasarım konusu, çok teşekkür ederim yorumların için. Tasarım hakkında yorum alabilirmiyim ve konusu açılmışken bu forum eski ortamına sahip değil. Bu yüzden efsanevi liderlerimizden her şeyi üyelerinden beklenmeleri kötü. Dilerseniz uzaklaştırın veya banlayın fakat sadece online'nin bu tavrı değil, diğer yetkililer eskiden bizimle beraberdi şimdi ne oldu sizlere? bu ne tavrınız? sizin üyeleriniz bu forumda hiç mi? bu forumda benim çok emeğim geçti, şimdide ben sizin bir üyenizmiyim. Bir hata yapmışım diye ben bu uslüplemi karşılanıyorum? Amacım ortalık karıştırmak değil, ben sadece sorumun cevabını alıp, tasarımımım hakkında yorum almak istiyorum ve bana ağır bir yazı olmadığı yazıldı? ben size aynı şeyi yazsam tepkiniz ne olurdu ?
07-09-2015 Saat: 03:08
Gereksiz kişiler, sahıslar yorumda bulunmasınki ortamı ortamıda gerilmesin...
07-09-2015 Saat: 03:08
Tasarım Gerçekten Başarılı Bir Çalışma Olmuş Ellerine Sağlık Keremcim.
(07-09-2015 Saat: 03:05)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Nasıl gerekiyorsa öyle tavır koyuyoruz. Ancak burada ağır bir tavır yok. Güncel tasarımda da .neti sansürleyebilirdin. Yasak olduğunu biliyorsun ve ben sana uyarı vermediğimden dolayı ağır tavır sergiliyorum öyle mi :) Ve yazmadan duramıyacam siz bir yetkili olarak olaylara daha sakin bir tavırla yaklasmanız ve yapıcı bir tavırla yaklaşmanız gerekirken bu tarz konuşmayı size yakıştıramadım.
07-09-2015 Saat: 03:12
(07-09-2015 Saat: 03:08)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gereksiz kişiler, sahıslar yorumda bulunmasınki ortamı ortamıda gerilmesin...Değerli Denet Ekibi Müfettiş Beyefendi kendinize bence haksızlık ediyorsunuz. Forum için çok gerekli olduğunuzu düşünüyorum bütün meseleleri çözüp kavgaları yatıştırıyorsunuz valla müthişsiniz, bir de esenlikle diyorsunuz ya kime özendiğinizi hiç anlayamıyorum inanın.
07-09-2015 Saat: 03:13
İstediğin kadar yaz.. Karşımda çok bilmişlik yapılmadığı sürece eleştiriye açığım her zaman. Gereken neyse onu yaptım maalesef siz sert tavır görmemişsiniz.
Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir.. Hz.Muhammed (s.a.v) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|